انجمن های تخصصی  فلش خور
[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] (/showthread.php?tid=242660)

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - ÆҐÆŠĦ - 30-08-2015

غزل جان دخترم ميدوني هديه ازدواجت چيه؟

اوا حواسم نبود بايد جدي باشم
اينو بخون
غزل برات هديه ازدواج گرفتم

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - ( lιεβ ) - 30-08-2015

(30-08-2015، 22:20)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:18)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشتر به ارسالام نگاه میکنم .. این زوری باحال تره ..  497
حسودیم شد !  :ngh: 
اینجوری پیش بری خیلی سریع ثابت میشی :|
منم برم یه نگایی به سینما بندازم ببینم تمیزه یا نه  501 
هی میگفتن سینما نیاز جدی به مدیر داره پس کو ؟ الان وضع سینما از خیلی جاها بهتره ._.
عه واقعا ؟ ^_^

این علی some one گند زده به پزشکی ._.
(30-08-2015، 22:20)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل بی جَنبَس اینو خودِشم میدونه منم بی جَنبم ولی نه تا ایــن حَد که کسیو بزارم تو لیست سیاه بجرم اینکه تو یه بازی پیروز شدهـ .-.
:|
پیروز ؟ :|||

جون من شمـا بردین ؟

وای خدایا :|

من الکی که شمـارو ننداختم تو لیست که ! ..

برای اینکه نتونین پ.خ بدین .. نمیتونـستم پ.خ خودمو ببندم -_- ..

علی پسرم یکم  تو اعداد نگاه کن .. دقت کن !

1126 _ 600 و خورده ای ..

الان کدومـش بزرگ تره ؟ /:

من جدیم تو کار هام .. چه تو نت .. چه بیرون !

اون اخطار الکی هم که ندادم !! ارسال های رد تایید شدتون هنوز هست فقد کافیه برم دنبالشون .. 

(30-08-2015، 22:23)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اينو بخون

چی ؟

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 30-08-2015

(30-08-2015، 22:23)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:20)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل بی جَنبَس اینو خودِشم میدونه منم بی جَنبم ولی نه تا ایــن حَد که کسیو بزارم تو لیست سیاه بجرم اینکه تو یه بازی پیروز شدهـ .-.

فقط -- کردی اینطوری رفتار میکنه!
منم توبعضی وقتا بی جنبم
ولی واسه من مهم نیست تولیست سیاهش باشم
هیچی برام مهم نیست-_-
هــک میکنم بخاطر اینکه حال میده وگرنه همینجوری هم میتونم غزلُ ببرمـ  تازه تو یکمـ ضعیف بودی بعضی تیرات باز نشده بود! مگرنه غَزل وقتی میدید اینجوری میبازهـ تو لیست سیاه که هیچی دوتا فوش هم بهمون میداد :| اَز بَس میسوزهـ!
خُدافظ

غزل تو اونجا چی بهت گُفتمـ ؟ ** نزن
میام  خَفت میکنمـ x__x
اَصن یه مثقال شعور نداره این بشر! 
:||

(30-08-2015، 22:25)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:20)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:18)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشتر به ارسالام نگاه میکنم .. این زوری باحال تره ..  497
حسودیم شد !  :ngh: 
اینجوری پیش بری خیلی سریع ثابت میشی :|
منم برم یه نگایی به سینما بندازم ببینم تمیزه یا نه  501 
هی میگفتن سینما نیاز جدی به مدیر داره پس کو ؟ الان وضع سینما از خیلی جاها بهتره ._.
عه واقعا ؟ ^_^

پیروز ؟ :|||

جون من شمـا بردین ؟

وای خدایا :|

من الکی که شمـارو ننداختم تو لیست که ! ..

برای اینکه نتونین پ.خ بدین .. نمیتونـستم پ.خ خودمو ببندم -_- ..

علی پسرم یکم  تو اعداد نگاه کن .. دقت کن !

1126 _ 600 و خورده ای ..

الان کدومـش بزرگ تره ؟ /:

من جدیم تو کار هام .. چه تو نت .. چه بیرون !

اون اخطار الکی هم که ندادم !! ارسال های رد تایید شدتون هنوز هست فقد کافیه برم دنبالشون .. 

(30-08-2015، 22:23)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اينو بخون

چی ؟

اين خوشت مياد؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/image_d0c67.jpg

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - Apathetic - 30-08-2015

(30-08-2015، 22:25)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه واقعا ؟ ^_^

این پسره به سینمام کم گند نزده :|
خوشبختانه تو بیوگرافی کلی موضوع تکراری هست و همین الان کُلی پیدا کردم ^_^
برم بِمدیریتم ..

(30-08-2015، 22:22)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يكي از دوست دختراي منم اينجوري بود
ريحانه يادش بخير
تازه یکی از دوس دخترات بوده :|
خدا میدونه چن تا دیگه دوس دختر داری ._.
چن تاشون هنر مندن ، چن تاشون بی عرضه ، چن تاشون ... (:
یه چی بگم ناراحت نشی یه وقت ارش ._.

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - L²evi - 30-08-2015

سلـام

(30-08-2015، 22:26)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل تو اونجا چی بهت گُفتمـ ؟ ** نزن
میام  خَفت میکنمـ x__x
اَصن یه مثقال شعور نداره این بشر! 
:||

علی من باهات دشمنی ندارم .. ولی الان هم میتونم برای این ارسالت بهت اخطار بدم .. ! /:

(30-08-2015، 22:29)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اين خوشت مياد؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/image_d0c67.jpg

خوبه ..

غزل من نميتونم خيلي جدي باشم بايد كنار جدي شوخ و مهربونم باشم

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - L²evi - 30-08-2015

اینجا چ خبره؟

(30-08-2015، 22:32)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل من نميتونم خيلي جدي باشم بايد كنار جدي شوخ و مهربونم باشم

جدی جدی جدی جدی جدی جدی جدی جدی !!

وگرنه آواتار جنی میزارم !!!

(30-08-2015، 22:33)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا چ خبره؟

خبر خاصی نیست .. (:

خوبی ؟ ..