انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 (/showthread.php?tid=82603)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - MONA-GH - 22-01-2014

(22-01-2014، 16:25)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفففففففففففففففففففففف:|

منــــــــــو رفتم تـو ســایت بــازی آریــا گیم دارم بــازی بــاربی میکــنم:|

من سايتاي بازي باربي ميشناسم توپن ميواي؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Apathetic - 22-01-2014

(22-01-2014، 16:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:27)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا .. خیلی عوض شدی !

آره زمــانه دیــگه ..! (:
بــعضی از اتــفاقا مــنو عــوض کــرد!-__-
خوبه دیگه توئم حالا -__- 

زیادی گندش نکن .. الان بد شدیا ! ):

بت فقد بگم قدیماتو بیشدر دوس دارم .. الام مثلن میخوای جلو بعضی از ع**** را رو بگیری .. نذاری سوارت شن ! درسته . نباس بزاری کسی گ** اضافی کوفت کنه .. ولی یه نمه اروم تر .. خو ؟ :|
شاد باش ی نمه .. میدونم تو اهلش نیسی .. ولی لات و گنده بازی اصن چیزه خوبی نی !
دارم سعی میکنم ترک کنم .. از گنده بازی خسته شدم ! میخوام عین روز اولم بچه بشم .. بهدره اونطور :|

تف ب این شانسم :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - HeDyE~×~ - 22-01-2014

عجب جو دخدرونع ای((:
(ʃƪˆ▿ˆ)

:|

پوففففففففف ..  ! خندم میگیره چه قد ====={{

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ƝeGaЯ - 22-01-2014

شفای عاجل!|:
عاقا چرا یهو تم عوض شد؟!|:
اصن تم میگن؟!
چی میگن اگه تم نمیگن؟!:4chs:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 22-01-2014

(22-01-2014، 16:31)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:25)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفففففففففففففففففففففف:|

منــــــــــو رفتم تـو ســایت بــازی آریــا گیم دارم بــازی بــاربی میکــنم:|

من سايتاي بازي باربي ميشناسم توپن ميواي؟

منم میخوام|:

(22-01-2014، 16:34)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شفای عاجل!|:
عاقا چرا یهو تم عوض شد؟!|:
اصن تم میگن؟!
چی میگن اگه تم نمیگن؟!:4chs:

منو رفیقم تو مدرسه سره رونالدو دعوامونه !

اون میگه کریس عشقه منه . من میگم گو نخور ! اون ماله منه !

بیکاریمت ب خدا :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 22-01-2014

خدافسSleepy

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - T A R A - 22-01-2014

(22-01-2014، 16:32)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:27)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا .. خیلی عوض شدی !

آره زمــانه دیــگه ..! (:
بــعضی از اتــفاقا مــنو عــوض کــرد!-__-
خوبه دیگه توئم حالا -__- 

زیادی گندش نکن .. الان بد شدیا ! ):

بت فقد بگم قدیماتو بیشدر دوس دارم .. الام مثلن میخوای جلو بعضی از ع**** را رو بگیری .. نذاری سوارت شن ! درسته . نباس بزاری کسی گ** اضافی کوفت کنه .. ولی یه نمه اروم تر .. خو ؟ :|
شاد باش ی نمه .. میدونم تو اهلش نیسی .. ولی لات و گنده بازی اصن چیزه خوبی نی !
دارم سعی میکنم ترک کنم .. از گنده بازی خسته شدم ! میخوام عین روز اولم بچه بشم .. بهدره اونطور :|

تف ب این شانسم :|

والا مــن هیچــوقت واســه کــسی گــنده نشــدم!
اویــل کــه بــا اون تــُفی (فــک کنـم خــودت بفهمــی کــیو میگــم|: ) بــِهـَم "زدیم" یــکم اخــلاقـم ســگی بـود ولــی الان خــوبم شــادی):

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 22-01-2014

حوصلم بس عجب سر رفته ! Big Grin
فردا هم باید برم مدرسه درس بسیار اعصاب خورد کن تابع لگاریتمی رو امتحان بدیم ! Undecided