انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 12-10-2013

نقل قول: درس دارم-_-

نیم ساعت باش سپس برو درستو بنویس! تو که خوابیت نباید بیاد چون عصری خوابیدی! باشه تارایی؟

نقل قول: هــــــــــــوی منحرفِ بیشوور >_<
من هر روز میشینم رو پاش..!!:|
میگم که مرضیه خیلی منحرفه!
راست میگه:|

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - mfire44 - 12-10-2013

(12-10-2013، 20:39)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:37)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:32)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرجا که پا میزاری صحبت از ناموس و ناموسیه |:

خدا بده شانس . . . . . -__-
به ما که دادهBig Grin

-ـــــ- مهدی یعنی . . . . . .

وایسا تو جواب این پیاممو بده اونوقت یه جوری من حساب این غزل و تورو برسم
اوه اوه........

غزل بد بخت شد

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ★BlAcK EvIl★ - 12-10-2013

از اواتارم خوشم میاد لامذهب=)
ولی قدیمی شدع =(

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 12-10-2013

نقل قول: از دختر بچه دار میشی از فربد هم بچه دار میشی دیگه! این که چیزی نیست واسه تو!!!!!

از نظر علمی این کار امکان پذیرۀ ولی ن بطور طبیعی پس 6 تا 5 قلو هم طبیعیۀ خخخخخخخ

نقل قول: کلا منو شیوا خیلی فعـآلیـم!
هعــی

فدا اون توان و کمرت برم خخخخخخخخ

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 12-10-2013

(12-10-2013، 20:41)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:39)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:37)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:32)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ما که دادهBig Grin

ها؟؟؟؟؟
من چ گناهی کردم؟؟؟؟؟Confused

شما نه عزیزم یه غزل دیگه

(12-10-2013، 20:43)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ما که دادهBig Grin

اوه اوه........

غزل بد بخت شد

|: یعنی . . . .

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink devil - 12-10-2013

(12-10-2013، 20:37)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تارا ظرف میشوره .. من از پشت سر بغلش میکنم ! <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 134
kaffe2 این چه فیلمی بوده تو دیدی روت تاثییر گذاشته مرضیه جان؟

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 134
بتمـرگ!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 134
من خیلی منحرفم!
خودمم میدونم ...
کلا خودتون تا الان باید فهمیده باشین! (:
مثلا تو کلاس داشتیم سرو صدا میکردیم ...
معلمه گفت عبدالهی!
نکن!
زشته .. بزرگ شدی .. نهایی هسی!
و منو سافر یکصدا داد زدیــم "کیــــــــــــــــــــــو"؟!
من هرچیزیو بد برداشت میکنم!^ _ ^
دختر منحرفی هسم!-_-
دیگه خودتون مراعات کنین!>_<

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - mfire44 - 12-10-2013

(12-10-2013، 20:41)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ما که دادهBig Grin

ها؟؟؟؟؟
من چ گناهی کردم؟؟؟؟؟Confused
یه غزل دیگه رو میگه

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 12-10-2013

نقل قول: برو بآو خــرع....×××

اونشب من اصاً خوابم نمیومد<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 134

خخخخ

چ شبــی بود...♥

آریآ یآدته نصف شبی گشنمون شد پا شدیم مث گاو سیب زمینی سرخ کرده خوردیم؟؟؟

خخخخ

حآلآ هی ب من میگین صدآت بلنده تنــش<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 134

شومـآ هـآ سـآعـت 4 صـُــبــی دآشتین جیغ و داد میکردین خلوچل ها<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 134<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 134
صبا!؟ این نقل قولی که کردی ماله ظهر هست! باز زده به سرت؟

نقل قول: غزال 4 صفر بع نفع ما<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 134
برو بمیرkaffe2 من اصن تو رو ادم حساب نمی کنم!
20-4 به سود من !

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ★BlAcK EvIl★ - 12-10-2013

(12-10-2013، 20:42)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:41)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:39)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برگشتمی.....

غزال 4 صفر بع نفع ماBig Grin

مهسای دیواانه،تو این ی ربع چ کار داشتی میکردی؟؟؟؟

سرو کله زدنDodgy
شمارش منافع Big Grin
و آراBig Grin
اس دادن به کسایی که شماره دادن Big Grin
بازم بگم؟

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ~JaSmIn~ - 12-10-2013

(12-10-2013، 20:42)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 20:41)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوووف :/

سَ لآم:|

صباصی^__^

خآنم مـــی ^ـــــ^