انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 (/showthread.php?tid=295381)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - لــــــــــⓘلی - 14-03-2021

(14-03-2021، 22:31)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 20:37)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هِ شهونه مرده سهونه اون زنه منم
رو کدوم کراشی؟

نظرم برگشت ، هیچ کدوم D::::

(14-03-2021، 22:26)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادمه آخرین بار من ت روبیک بهت پیام دادماا
هوم بیخیال اینا
چه خبرا چیکارا میکنی؟ موفق شدی بری رشته ای ک میخای؟ (:

خیرررررر بعدش من پی‌امت دادم -_- خوبم یادمه ._.
سلامتی گل ، اره شکر ^^
تو چخبر ؟!

من بودم :/
هوم خداروشکر (:
من ؟!
در حال درآمدن پدرم :/

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 14-03-2021

(14-03-2021، 22:33)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 22:23)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا این علفا سبز نمیشه:ngh:

اون چشمه دیگه چیه مرتیکه ایلومیناتی

پی رهگذری بی منطق فکر کن-_-
 شاید کسی بفهمه بالاخره/؛

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - _sehun_ - 14-03-2021

(14-03-2021، 22:31)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 22:27)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب این ی کلمه ی اشتباهِ):
باش قهر نتون):
+
معن کلمه اوپا رو اشتب بم گفتی/:

میدونم ):
قهر نکردم ):

هوم من خودمم از دوستم پرسیدم

/:
،رین♥

گفتی یعنی کسی ک سرپرستی رو ب عهده میگیره ولی معنی برادر یا آقا رو میده/:

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - سهَ‌ند - 14-03-2021

(14-03-2021، 22:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 22:33)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارتو عوض کن ._.

چرا هرچی میذارم میگی عوض کن. خودت عوض کن

(14-03-2021، 22:35)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پی رهگذری بی منطق فکر کن-_-
 شاید کسی بفهمه بالاخره/؛

فلسفی شدن اراذل کتی؟

(14-03-2021، 22:37)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 22:31)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم ):
قهر نکردم ):

هوم من خودمم از دوستم پرسیدم

/:
،رین♥

گفتی یعنی کسی ک سرپرستی رو ب عهده میگیره ولی معنی برادر یا آقا رو میده/:

نمیدونم

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - Ɗєя_Mσηɗ - 14-03-2021

(14-03-2021، 22:34)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 22:31)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیرررررر بعدش من پی‌امت دادم -_- خوبم یادمه ._.
سلامتی گل ، اره شکر ^^
تو چخبر ؟!

هوم خداروشکر (:
من ؟!

من بودم یعنی من بودم عع v:
چرا ؟! D:

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 14-03-2021

من در کمین آغاز شبم! ._.

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 14-03-2021

ایلومیناتی به گروه باوارین ایلومیناتی اشاره دارد. باوارین ایلومیناتی یک انجمن مخفی عصر روشنگری تأسیس شده در ۱ مه ۱۷۷۶ در باواریا بود. اهداف این انجمن مقابله با نفوذ خرافه، ظلمت‌پرستی و نفوذ مذهب بر زندگی عمومی و سوءاستفاده از قدرت بود

جاالب  واقعا تاریخ کلی فرقه تاریک و روشن داره ولی اکثرا متحیرات رو میارن وسط۰

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 14-03-2021

کد php:
=

(14-03-2021، 22:40)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 22:34)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم خداروشکر (:
من ؟!

من بودم یعنی من بودم عع v:
چرا ؟! D:

زورگو :»
سخته واقعا خیلی سختمه
شما خیلی شانس داشتین خدایی
ذوق کن ذوق کن :/