انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" (/showthread.php?tid=71537)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ☆★ super star★☆ - 02-12-2013

(02-12-2013، 20:31)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد قاط زدیا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام روژیBig Grin
علیک:|

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 02-12-2013

(02-12-2013، 20:33)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 20:30)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود همگی فردا امتحان دارم : (
گوسپند:|
من اومدم ت رفتی:|
بوگو باربارا اومد من ربتم:|
گمشو:|
توهم حذف شدی:|

گلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نزار ..................

اخه چه ربطی داره که تو اومدی من برم؟؟؟؟

ایسان با کامپوتر کار داره!

داره مخ منو میخوره o_0

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ☆★ super star★☆ - 02-12-2013

(02-12-2013، 20:36)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 20:33)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 20:30)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نزار ..................

داره مخ منو میخوره o_0
بعله:|

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Shadow of Death - 02-12-2013

من رفتم گفتگو کوفت همتون بشهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اینجا که ادم حساب نمیکنید ب م یه جایی ادم حساب شم:|
گم شدم:|
راحت باشین:|
رها رفتم فرار نکن:|

(02-12-2013، 20:38)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 20:36)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نزار ..................

داره مخ منو میخوره o_0

بعله چی 0_*

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 02-12-2013

بوق تو عشق اول من بودی!!!!
یادت نیس امادگی من بوس کردی!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(02-12-2013، 20:39)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 20:38)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نزار ..................

داره مخ منو میخوره o_0

بعله چی 0_*
هیچی هیچی-_-
گم شدم -_-

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Shadow of Death - 02-12-2013

(02-12-2013، 20:39)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا که ادم حساب نمیکنید ب م یه جایی ادم حساب شم:|
گم شدم:|
راحت باشین:|
رها رفتم فرار نکن:|

روژی
یه بار دیگه بگی ادم حسابم نمیکنی از اینجا میام اونجا خفت میکنم

راحت باشین رفتم :ا