انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) (/showthread.php?tid=189786)

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 05-11-2014

(05-11-2014، 13:58)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهوا این عکسی که گرفتی رو خودت پشتشو سیاه کردی ؟ ._.

معلومه آخه .-.
اره!._.
فتوشاپه:|

(05-11-2014، 13:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 13:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 13:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اهورآ برو نگآ کن داد میزنه هرونینه !
تآزه فک کنم 6 مآه یآ کمتره میره بدنسآزی !
خاله جون تو خوشگلی من خودم پسر بازو دار دوست ندارم bathtime

منم هیکلم داغونه ولی اخه هی داداشم داداشم میکنه ! :V
ولی حق داره داداشه دیگه Big Grin

من طرف داری داداشمو نمیکنم..من بی طرفم..کیانوش بنظرم خوشتیپ خوشگله..تو هم هستی اما هیکلت هنو جا نیوفتاده،در حد پسر دبیرستانیایی._.*
اهورا هیکلش توپه^.-
مخلصیم._.

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Mïņ̃†êR - 05-11-2014

(05-11-2014، 13:56)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 13:53)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس بزرام bathtimeaquarium

آره ^_^

دارید منو اغفال میکنیدbathtime

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - hanie directioner - 05-11-2014

مرضی
برداشتم .-.

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 05-11-2014

(05-11-2014، 13:47)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 13:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 13:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 13:42)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 13:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیکلش شبیه آمپولیآس ! :|
فک کنم کوتله هست ! :|
گُریل ._.

هیکل مذلا بآید مثل من بآشه ! AngelBig Grin

قدش از تو بلند تره/:185/:
امپولی عمته/:
عیزم همه به خاطر استعداد ماهیچه ایش میخوانش،تو بگو گوریل!

دخدرا دانشگا تعقیبش میکنن،داستان عشقی دارن،بخاطرش دعوا میشه،مثه تو ک زیاده..از تو بهتراشم  هیشکی تخویلن نیگیره/:همون نیلوی پش کوهی حقته/:
هوش..Dodgy

داداشت آمپولیه من چکار کنم هیکلش قشنگ نیست ! :|
دادا کلا اگه هورمون نباشه نمیتونی ماهیچه بسازی!
ولی بستگی به میزان مصرفت داره
اهورآ برو نگآ کن داد میزنه هرونینه !
دیگه هرکسی ی جوریه(:

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Mïņ̃†êR - 05-11-2014

اهورا احتمالا دورش دختر زیاد بود برداشته سیاه کرده 4fvf

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - First Star - 05-11-2014

(05-11-2014، 14:08)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی
برداشتم .-.

چرا من و مرضی رو اشتباه میگیرید ؟ :>>

از بَس مِث همیم ^___^

مرسی ..

(05-11-2014، 14:09)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا:|
از کجا فهمیدی?
بی حیابودن:v;

فیلمشون هم میزاشتم اگه میشد

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - ~KiAηA~ - 05-11-2014

(05-11-2014، 14:09)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 13:47)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 13:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 13:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 13:42)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدش از تو بلند تره/:185/:
امپولی عمته/:
عیزم همه به خاطر استعداد ماهیچه ایش میخوانش،تو بگو گوریل!

دخدرا دانشگا تعقیبش میکنن،داستان عشقی دارن،بخاطرش دعوا میشه،مثه تو ک زیاده..از تو بهتراشم  هیشکی تخویلن نیگیره/:همون نیلوی پش کوهی حقته/:
هوش..Dodgy

داداشت آمپولیه من چکار کنم هیکلش قشنگ نیست ! :|
دادا کلا اگه هورمون نباشه نمیتونی ماهیچه بسازی!
ولی بستگی به میزان مصرفت داره
اهورآ برو نگآ کن داد میزنه هرونینه !
دیگه هرکسی ی جوریه(:
کیانوشم استعداد بدنسازی داره...این دورش 28روز بود..
واسه استعدادش،تموم مربیا میخوانس،پسرخالمم ازش پول نمیگیره،گف تو دوروز دیگه هیکلت جا افتاد،رفتی مسابقه دادی،منم سودشو میبرم...

RE: چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 05-11-2014

(05-11-2014، 14:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 14:02)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 13:57)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 13:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیگارا نصفه خاموشن تو لیوان قهوه های مونده._.*

اینجا خونمه درو وا میکنم تا که بیاین تو همه ._.

تاریکه نور کمه دمش مثل گور کنن
همخونه هام رو لجن،جهنمه تو،لجن رو همن خوب،بده وضعیتشون

اما نگران نباش بیا باز سر قرار
اینجاس آخرش لباسه رو در آر

(05-11-2014، 14:11)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 14:09)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا:|
از کجا فهمیدی?
بی حیابودن:v;

فیلمشون هم میزاشتم اگه میشد

تجربس که فوران میکنه ها یاد بگیریدcrazy

(05-11-2014، 14:13)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 14:06)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 14:02)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 13:57)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 13:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیگارا نصفه خاموشن تو لیوان قهوه های مونده._.*

اینجا خونمه درو وا میکنم تا که بیاین تو همه ._.

تاریکه نور کمه دمش مثل گور کنن
همخونه هام رو لجن،جهنمه تو،لجن رو همن خوب،بده وضعیتشون

اما نگران نباش بیا باز سر قرار
اینجاس آخرش لباسه رو در آر
جونم؟چی شده؟جمله دوم0_________0