انجمن های تخصصی  فلش خور
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] (/showthread.php?tid=154899)

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - Aiden Pearce - 09-08-2014

(09-08-2014، 13:53)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:50)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:46)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:43)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخلصیم .. :>

امضا : شهرام کرمکی :|

می دونستم Big Grin

چیو میدونستی ؟ :/

اینکه کرمکی هستی Tongue
(09-08-2014، 13:47)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:46)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:44)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـــَــه عـَـه عـَه .. :|

>ــ<

چـآر تآ پسر عیـن اینـآ بیآن گفتگـو ، از نمک اینـآ ، اینجـآ شـور تر از آب دریـآ میشه -_-

والا مثل شماها نیستیم که نه نمکی نه ادویه ای 
انگار داری کاسنی می خوری Tongue

کـآسنی چیـ ــه؟ ._.
کاسنی خوراکی است که مزش مثل ** می مونه و برای راحتی از باد شکم خورده می شه Big GrinTongue

-_-
بیشخصیــت >ـ<

حرف زدن بـآ کسآیی مثل شمـآ فقط شـآن آدمو زیر ســوآل میبره .. -_-

:>

من حقیقتو گفتم می خوای گوش نده Big Grin

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - Mïņ̃†êR - 09-08-2014

(09-08-2014، 13:51)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ارین میزنم بنتون میکنماDodgy

قژ قس TongueTongueTongue

زبان جدید پایه گذاری شد Angel

می تونید این یکی رو رمز گشایی کنید AngelAngel
وقتی محرومت کردم میگم رمز گشایی کنی برامAngel

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 09-08-2014

زبون قبلی خز شده این یکی غیر قابل رمز گشاییه
فقط من و علی و امیر Tongue

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - tyjtfhdhr - 09-08-2014

(09-08-2014، 13:55)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کنهBig Grin

(09-08-2014، 13:56)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:55)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کنهBig Grin

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 09-08-2014

(09-08-2014، 13:53)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:51)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:48)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:46)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:41)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـآرو پ.خ زده: maria

:|||||||||

میگم خب .. ؟
میگـه:

mahnaz+pouria=maria

:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​||||||||||||||||||||||||||

._. وآت دِ فـ ـآز .. ؟

یارو خیلی خوش ذوق بوده مهناز شوور اینجوری کم گیر میاد ها/:
آرشام که آن نیست ؟Angel

._.

وآلآ من اصـن نمیدونستم چی میگـه .. !
اوآ خـآک به سرم نــه خدآرو شکر اون آن نیست .___.

یـه بآر جلوش گفتم یـه پسره بهم میخوآست شمـآره بده کلــــــــی قآطی کرد..

.__________.

آرع تو بستنی فروشی رو میگی دیگع Angel

حالا پسره خوب بود؟؟؟Shy

آره همونو میگم .. ._.
.-.

موهـآش خیلی خوب بود..پیرآهنـشم رنگ پیــرآهن مورد علآقه من بود &_&

میذاشتی پول بستنی هارو حساب کنه ._.

گربه رو باید دم حجله میکشتی :/

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - ( lιεβ ) - 09-08-2014

آرین خآآآآآآآآآآآن .. ! -_-

ولی هنوز نمیتونی اون فُشت و پَس بگیری (((((((((: ..

گُلم میخآی معنیش و به صابر بدم خودش شَخصا محرومت کُنه ؟ (:

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - tyjtfhdhr - 09-08-2014

(09-08-2014، 13:54)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:51)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ارین میزنم بنتون میکنماDodgy

قژ قس TongueTongueTongue

زبان جدید پایه گذاری شد Angel

می تونید این یکی رو رمز گشایی کنید AngelAngel
وقتی محرومت کردم میگم رمز گشایی کنی برامAngel
شیوا خانوم هروقت ثابت کردید ک داریم فوش میدیم محروم کنید
تازه اگ ب کس دیگه ای هم دایم نمیگیم فقط خودمون بین ستاییمونه این شوخی اذیت نکنیدUndecided

(09-08-2014، 13:57)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرین خآآآآآآآآآآآن .. ! -_-

ولی هنوز نمیتونی اون فُشت و پَس بگیری (((((((((: ..

گُلم میخآی معنیش و به صابر بدم خودش شَخصا محرومت کُنه ؟ (:

میگن دختر جماعت بی جنبس Dodgy

خو بگو اصلا محروم کنه
انگار نون شبمو از فلش در میارم UndecidedSmile

RE: گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] - Jack Daniel'ѕ - 09-08-2014

فقط این برا من سخته چون حروف الفبا رو بلد نیستم