انجمن های تخصصی  فلش خور
[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] (/showthread.php?tid=242660)

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - ḲℑℳℐÅ - 30-08-2015

(30-08-2015، 21:38)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 21:37)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 21:34)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 21:27)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 21:23)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام امید (؛

سلام کیمیا خوشحالم دوباره باهات میحرفم Smile
تو بهترین داداش دنیایی  Wink

این حرفو با من بودی؟؟؟ Huh Huh  تا هفته پیش که با من دشمن بودی چیشد؟؟ به هرحال خوشحالم
کیـمیا اینجوریــ ـه! :|
یه روز میگه دادا   
یه روز دَعوا میکنه 
بیخیــال میای شِل آماتور؟
من هیچ وقت ن باتو ن با امید بد نبودم
اگز باتو بدرفتاری کردم اقا علی خودتون باعث شدین.

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - omidkaqaz - 30-08-2015

(30-08-2015، 21:39)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب شُد یه شِل شاک انداختیم تو دَهن اینا :||
اِنقدر بدم میــاد! .-.
بریم شِل هَمگی تا بفهمیــن کی تو فِلَش اَز همه قوی ترهـ«

من که پایم بقیه ببینیم چی میگن فقط تو توی شل حرف اول میزنی درست ولی حیف که pes انلاین نمیشه وگرنه یه شیش تا بهت میزدم عشقی

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - Apathetic - 30-08-2015

آه :|
این تعبیر وارونه یک رویا چه قدر بد تموم شد  p343

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - ÆҐÆŠĦ - 30-08-2015

هوممممم
من اومدم
اه انقد دختر بي شوهرت زيادن
اين سبحانم همه چيو ريخته بهم
گمشو بيا ديگه@lloc

(30-08-2015، 21:56)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آه :|
این تعبیر وارونه یک رویا چه قدر بد تموم شد  p343

بسيار فيلم مذخرف و ضعيفي بود

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - omidkaqaz - 30-08-2015

(30-08-2015، 21:39)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 21:37)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 21:34)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 21:27)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 21:23)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام امید (؛

سلام کیمیا خوشحالم دوباره باهات میحرفم Smile
تو بهترین داداش دنیایی  Wink

این حرفو با من بودی؟؟؟ Huh Huh  تا هفته پیش که با من دشمن بودی چیشد؟؟ به هرحال خوشحالم
منننننننن؟نبخدا من هیچ وقت باهات دشمن نبودم
چرا اینجوری فک میکنی ؟ Huh

مرضیه ؟ ._.

(30-08-2015، 21:56)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه مزخرف نبود ، یه خورده اشکال داشت ..
ولی بعضی جاهاش خدایی خیلی عالی بود ._.

(30-08-2015، 22:01)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه ؟ ._.

(30-08-2015، 21:56)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه مزخرف نبود ، یه خورده اشکال داشت ..
ولی بعضی جاهاش خدایی خیلی عالی بود ._.
فيلم نامه ي ضعيفي داشت

اميد اين سبحان كودوم گوريه؟؟؟؟
مارو گذاشته تو بلا تكليفي

(30-08-2015، 22:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فيلم نامه ي ضعيفي داشت
این که بله ، نویسنده اصلا با روزگارِ مامور امنیتی بودن و فراز و نشیب هاش اشنایی نداشت ..
باس یکم بیشتر مطالعه و تحقیق میکرد ، سطح علمی و کیفی فیلم یه مقدار پایین بود !
پاک آبرو نیرو امنیتی ها رو برد -_-

(30-08-2015، 22:03)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فيلم نامه ي ضعيفي داشت
این که بله ، نویسنده اصلا با روزگارِ مامور امنیتی بودن و فراز و نشیب هاش اشنایی نداشت ..
باس یکم بیشتر مطالعه و تحقیق میکرد ، سطح علمی و کیفی فیلم یه مقدار پایین بود !
پاک آبرو نیرو امنیتی ها رو برد -_-

بلي احسنت
از فريدون جيراني بعيد بود
حيف بازيگراش
همون بازيگرارو بدن به من يه فيلم ميسازم اندازه محمد رسول الله صدا كنه

(30-08-2015، 22:05)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلي احسنت
از فريدون جيراني بعيد بود
حيف بازيگراش
همون بازيگرارو بدن به من يه فيلم ميسازم اندازه محمد رسول الله صدا كنه
فیلم ساختن که اسون نیست !  Angel
حتی اگه فیلمنامه قوی باشه بازم بستگی به عوامل زیادی داره ..
این فیلم محمد رسول الله قضیش چیه ؟ :|
من اطلاعی ندارم ..