انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink devil - 12-10-2013

(12-10-2013، 20:28)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ووووش! ♥
بیا در آخوشم! ^ _ ^
فرید نیسی ببینی منو تارا نصفِ شبا لـــ♥ــآو میترکونیم!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 131
خوشجلِ منی تارایم!
همسرم!♥ ^_^

Dodgy یه کار نکن یه بلایی سر تارا و تو بیارم ها! واسه من لاو می ترکونین؟ من خودتون رو می ترکونم!

کوتاه بیـُـو!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 131
گُم بتمرگ داداشی!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 131
فرید ناراحت نشیا!Confused
آهان داشتم میگفتم .. <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 131
تارا ظرف میشوره .. من از پشت سر بغلش میکنم ! <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 131

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 12-10-2013

من میرم بای -_-

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 12-10-2013

هرجا که پا میزاری صحبت از ناموس و ناموسیه |:

خدا بده شانس . . . . . -__-

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ★BlAcK EvIl★ - 12-10-2013

(12-10-2013، 20:31)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بیشین باو
اون موقع غزال تنها بود
مظلوم گیر اورده بودی
اصن اون موقع که من نبودم
غزال نذاشت تو امپاس بمونی

انقد هم بلدم بلدم نکن
انقولت نیا <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 131
جوجه ایAngel ببین یه لشگر جوجه هم حریف من نیستن جوجه جان!
یه چی میگما!

نقل قول: تو مثلن همه کاره ای یه ذره محل باز کن خو
خودت داری میگی مثلن! پ نیستم!

نه چوچولو
من مرغشونم بچوک DodgyBig GrinBig Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink devil - 12-10-2013

تارایم بشین!>_<

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 12-10-2013

نقل قول: اصغـــــــــ♥ـرم!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 131
تو که تویِ قلبمی .. ^ _ ^
یادت نره من از تو 30 تا بچه دارم!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 131
آوره فرید نمیدونی .. <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 131
به به چقد خوش میگذره!<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 131
30 تا بچه داری ازش؟! چه جوری هنوز زنده ای؟Huh
ها؟! فلان فلانDodgy

نقل قول: تا وقتی من پسرشم
نمیزارم هیچ احد اناسی به ننم دس بزنی

چه برسه بترکوندش<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 131<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 131

هییییییییییییییییییییییی

وایییییییییییییییییییییییییی
خاک برسرم
بمیرkaffe2

نقل قول: یکی به من محل بده -_-
بشین رو پام!

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - mfire44 - 12-10-2013

(12-10-2013، 20:30)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی به من محل بده -_-
تارایی همدرد شدیم.....

هاع؟

عایسان عومد سپاس داد رفت .......

مهدی فدات...

(12-10-2013، 20:31)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اصغـــــــــ♥ـرم!
تو که تویِ قلبمی .. ^ _ ^
یادت نره من از تو 30 تا بچه دارم!

رفتی خیانت کردی بمن میگم شبا چرا ج نمیدی بگو ........Dodgy

Dodgy
سر من داد نزن اصغرم!>_<
الان 30 تا بچمونو ول میکنم خودت بزرگشون کن!Dodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ★BlAcK EvIl★ - 12-10-2013

ووش ووش ووش
همه جعفریا Big Grin
چرا امروز کپکم خروس میخونه؟؟
هههه
امروز 4 تا شماره گرفتم
خدایا منو این همه خوش بختی محالهBig Grin
حالا ده بیس سی چهل
اول به کودومشون بزنگم؟؟؟Big Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 12-10-2013

نقل قول: من میرم بای -_-

آهای خوشگله! دیگه دوسم نداری؟