انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ (/showthread.php?tid=268963)

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - ◄Iяαи► - 04-05-2018

(04-05-2018، 20:42)یه دختر به نام لیانا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 20:26)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 20:24)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 20:23)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 19:55)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو تهران جاییو نمیشناسین با یکی دو تومن برا یکی دوماه جای خواب بدن ؟

یه امام زاده ای چیزی پیدا کن |:

پولم نمیدی

:|||
مرسی اینم بش میگم :|
شم اقتصادی |:

ببین اگه خودم تهران بودم بش میگفتم بیاد پیش خودم |: شرمنده دیگه

بد نگذره بهت Undecided

واسه چی |:

دختره دیگه |:

چه زود قضاوت میکنین |:

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - امیر‌حسین - 04-05-2018

(04-05-2018، 20:22)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 19:54)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لَنتی من رنگ سَختیارو کم ندیدم ...

داداش یعنی تو این 3 روز |:

انقدر حرف درد و حرفای منفی زدی که افسردگیم اوت کرده |:

ببین من علامت پوکر میدم ولی قضیه جدیه ها |:

مرسی که تاثیر بد گذاشتی روم |:
درس بخون افسرده نشی :/

(04-05-2018، 20:51)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 20:22)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 19:54)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش یعنی تو این 3 روز |:

انقدر حرف درد و حرفای منفی زدی که افسردگیم اوت کرده |:

ببین من علامت پوکر میدم ولی قضیه جدیه ها |:

مرسی که تاثیر بد گذاشتی روم |:
درس بخون افسرده نشی :/
ولش کن اونو |:

من قرار بود رو بقیه تاثیر مثبت بذارم

ولی برعکس شد

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - sober - 04-05-2018

@αρнσтιc
ملیکا!
+
@"✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘"
تینا!
منو می کشی اینجا خودت نیسی:|

(04-05-2018، 20:54)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@αρнσтιc
ملیکا!
+
@"✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘"
تینا!

بد تگ کرده بودی ویرایش کردم درستش کردم با اجازه!

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - Faust - 04-05-2018

(04-05-2018، 20:54)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@αρнσтιc
ملیکا!
+
@"✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘"
تینا!

عذاب آورترین موجود پوکریه که با متن فاصله نداره :")

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - Miss.saly - 04-05-2018

سختی ندیدی،سختی رنگ نداره

(04-05-2018، 22:22)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمله سنگین بود

و واقعی

هر چی گوش دادید بذارید کنار اینو گوش بدید |:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.bia4media.ir/dl/96-11/Serhat%20Durmus%20-%20Le%20Calin%20128.mp3

(04-05-2018، 22:22)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته .. رنگ سختی دیدن  کنایه از سختی کشیدن و تحمل کردن وضع دشوار زندگی شخصی!(ادبیات ، سال اول و دوم دبیرستان کمی هم از دوره راهنمایی)!

(04-05-2018، 22:45)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته .. رنگ سختی دیدن  کنایه از سختی کشیدن و تحمل کردن وضع دشوار زندگی شخصی!(ادبیات ، سال اول و دوم دبیرستان کمی هم از دوره راهنمایی)!
|:

استعاره هم هست |:

حس امیزی؟ |: