انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 305 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 305 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=265463)

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 305 ஜ۩۩ஜ - -Demoniac- - 01-06-2017

(01-06-2017، 18:07)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2017، 18:06)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا دعوا نکنید :|
مهرداد حالا تو ب رتبه روژين چی کار داری ??
از نمره یا رتبش بهت چیزی می رسه ?? :|
مهم اینه ک دور هم خوشیم ._.

به نظر من از واژه دور هم شادیم استفاده کنی بهتره*_*
فرقی نمی کنه :|
حالا شاید اجازه دادم نوه مامان بزرگم شی :/

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 305 ஜ۩۩ஜ - _.miss_.em - 01-06-2017

(01-06-2017، 18:08)rozhin❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2017، 18:05)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2017، 18:05)rozhin❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی ؟ از هر چهت اشتب رفتی !
شک شما به من مربوط نمیشه !

حرص نخور مادر نامریی من سه سال کوجا بودی Big Grin crying

نه حرص نمی خورم .. واقعا جای تاسف داره ! این منطقه رو از کجا رفت ؟؟؟؟؟
حالا اون یه سال رو بی خیال .. حالا اومدم !
رفته بودم  برات خوراکی بخرم ! :  |

یه سال چیه سه سال من بی مادر زیر دست اینا بزرگ شدم:|
خوراکیو تو این سه سال خریدی یا ساختی:|

(01-06-2017، 18:09)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2017، 18:07)مریم گلی +13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2017، 18:06)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظر من از واژه دور هم شادیم استفاده کنی بهتره*_*
فرقی نمی کنه :|
حالا شاید اجازه دادم نوه مامان بزرگم شی :/

باشه*_*

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 305 ஜ۩۩ஜ - rozhin❤ - 01-06-2017

(01-06-2017، 18:07)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2017، 18:05)rozhin❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی ؟ از هر جهت اشتب رفتی !

خخخخخخ باشه باو تو رتبه 4کنکور Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin خواستن توانستن است هههه

مراجعه کنید به منطقه خود در آوردی تان !!! : |
می دونی ...
می تونی از مریم سوال کنی .. تو پ . خ از راهنمایی هام برای کنکور ... فهمید راست میگم ...
فقط من موندم منطقه رو از کجا رفتی ؟ اخه مگه میشه ؟

RE: ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 305 ஜ۩۩ஜ - بهره - 01-06-2017

خوشحالم که روژین جان سکوت را فرا گرفتی البت داری فکر میکنی چی بگی اگه حرفم غلطه اسکیرین بگیر بفرست کارنامتو اگه واقعی باشه من تورو میپرستم از لحاظ علمی

بخدا اگه مطمعن بشم رتبه 4 هستی هرکاری میکنم که باهاتون در ارتباط باشم

(01-06-2017، 18:08)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خواهرم کسی که چاخان میکنه بدم میاد تو زندگی واقعی هم همینطور اون سوگولو اونقدر تهشو گرفتم خودش گفت من دروغ گفتم ایشونم داره مغلطه میکنه والسلام
:|
اروم باش پسرم ng2
بیا بچه ی من شو ^_^ :|

(01-06-2017، 18:10)rozhin❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2017، 18:07)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی ؟ از هر جهت اشتب رفتی !

خخخخخخ باشه باو تو رتبه 4کنکور  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  خواستن توانستن است هههه

مراجعه کنید به منطقه خود در آوردی تان !!! : |
می دونی ...
می تونی از مریم سوال کنی .. تو پ . خ از راهنمایی هام برای کنکور ... فهمید راست میگم ...
فقط من موندم منطقه رو از کجا رفتی ؟ اخه مگه میشه ؟

مغلطه نکنین خانوم

مریم بیچاره باور کرد که تو رتبه برتری من کاری به دیگران ندارم چجوریشو ول کن من رفتم تو سنجش و چندین سایت الان دیدم اگه غیر از اینه اسکیرین بدید کارنامه رو

(01-06-2017، 18:06)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین منو خر فرض نکن الانم حرفتو عوض نکن من رتبه های یک تا ده کنور سال 94 تجربی منطقه یک و دو و سه رو دیدم هیشکدوم دختر از تهران نبودند چرتو پرت هم نگو بد بخت کنکوری میگه پیش خودش این به این راحتی 4شده پس من خنگم که رتبم بد میشه نمیدونه که اونایی که رتبه زیر صد میشن نابغن که حتی حاضر نیستن یک دقیقه از وقتشونو واسه ی مازی تلف کنن اوکی؟

الان دارم سعی می کنم صورتت رو مجسم کنم !
آخه ...
برو درستو بخون ! معلوم نی واسه کدوم منطقه رو رفته خونده اومده یقه منو چسبیده !
اضافه کنم الان من سال دوم دانشگاهم .. این ربطی به رتبه ۴ من نداره !
الان عضو فلشخور شدم !
نه دو سال پیش تو اوج خرخونی واسه کنکور !

من 18 سال دارم شمامامی هستی پس بیست سالی باید بزرگتر باشی Big Grin Sleepy

آقا اصلا من رتبه اول اکسفوردو آوردم :|
بیخیال شین :/

خیلی خرم اگه از کارنامه سال سوم واست اسکرین بدم !
.______.