انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=101072)

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - ( lιεβ ) - 14-04-2014

سلـامـا ||:

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - سعید 7 - 14-04-2014

(14-04-2014، 14:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــهــرآوه -.-
آی گــفــتـــی |:
البته از اون موقعی که من اومدم فقط تارا و احمد و خودم (  |:  ) و ایسان و فاطی و ماکان و محمد و تو و ستارع بودن -_-
الان هیچ کدومشون نیست -_-
واقعا خز شد |:
هرکی ثبت نام میکنه از راه نرسیده میاد گفتگو |:
یاد اون گفتگو های 60 تا 80 بخیر -_-
منم اون موقع ها بودم ^_^
آره شما پیره مردا و پیره زنای انجمن اون موقع بودین یادش بخیر Big GrinBig GrinBig Grin

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 14-04-2014

(14-04-2014، 14:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــهــرآوه -.-
آی گــفــتـــی |:
البته از اون موقعی که من اومدم فقط تارا و احمد و خودم (  |:  ) و ایسان و فاطی و ماکان و محمد و تو و ستارع بودن -_-
واقعا خز شد |:
منم اون موقع ها بودم ^_^
رکـیcry girl

(14-04-2014، 14:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:05)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:00)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلـم بـرآ گـفـتـگـو هـآی قـدیـم تـنـگ شـده ..

مـن و مـهـی و تـآرآ و فـریـد و شـیـوآ و احـمـد و پـرپـر و مـمـد و ایـمـآن و مـآکـآن !!
الـبـتـه مـآکـآن کـمـتر مـیـومـد !!

ایـنـجـآ هـم دآره کـم کـم خـز مـیـشـه ..

دیـه فـآز نـمـیـده (:

فـظ ..
مِــهـری؟!|:

هـآع 
تـو و آیـس پـک هـم بـودیـد !!
نـه شـاسکول جـان نگفتم که اسـم مـنـم بـیـار|:
کـلـا کـسـی ما رو آدم حـسـاب نمیکنه(:
قـبـلـنـا ایـنـجـا خعلی بیشتر فـاز میداد_-_
اوهـوم ..
قـبـلـنـآ حـتـی اگ بـی سـتـآره هـم بـودیـم تـحـویـلـمـون مـیـگـرفـتـن !!
الـآن کـه نـویـسـنـده ایـم تـحـویـل نـمـی گـیـرن !!

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - ( lιεβ ) - 14-04-2014

-__- مـن گـفــتگوی چـندمـ اومــدَمـ !؟ . . . ||: یـآدَمـی نــی ||: فــکر مـیکــنمـ 49 !؟ نــهـ !!

50 و خــوردهـهـ ای بـود اومــدَمـ !!

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - [ niki ] - 14-04-2014

(14-04-2014، 14:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 13:59)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 13:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی زمـآنـی ی دخدرهــ محـل میـدآد بــمــون ولی الـآن .. -__-
Sleepy

معرفی کن آشنا شیم باش

نیکی >.<

خوشبختم |:

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - سعید 7 - 14-04-2014

بچه ها اگه بخواین حساب کنید من دوسالو نیمیه اینجام
پس واسه من اینجا کلاس نذارین

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - ρѕуcнσραтн - 14-04-2014

هــلــــو بـروبـچ

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 14-04-2014

(14-04-2014، 14:10)سعید 7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــهــرآوه -.-
آی گــفــتـــی |:
واقعا خز شد |:
منم اون موقع ها بودم ^_^
آره شما پیره مردا و پیره زنای انجمن اون موقع بودین یادش بخیر Big GrinBig GrinBig Grin
شـومـا اصـن اون زمـانـا نبودید-_-
[میگن نباس قدیمی بودن رو به رُخ دیگران کشید ولی گاهی اوقات خدایی فاز میدهD:]

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 14-04-2014

الـبـتـه عـرفـآن بـآشـه فـآز گـفـتـگـو عـوض مـیـشه هـآ !!

بـچـه مـثـبـت 1 ثـآنـیـه ای مـنـفـی مـیـشـه !!

هـه یـآد عـمـلـیـآت خـنـثـی سـآزی ریـآضـی افـتـآدم !!

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【108】ஜ۩۩ஜ - ற!sS~saЋİ - 14-04-2014

(14-04-2014، 14:07)ρåяįα... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 14:05)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 13:54)ρåяįα... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2014، 13:52)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افتضـآح.........
چی شده عشخولیمHeart
حوصِلَم : (((((((((0

ب شدت سریده : |||||||||

حآلمم بدع......

معدمم دآره درد میگیرع.....
مال منم همینطورUndecided

معده ات چراع خوبرویه چی بکوفت|:
کوفت کردم:|