انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - MONA-GH - 01-02-2014

(01-02-2014، 22:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـجـان این کسـایی که قمپز در میکردن زبانشون فوله؟؟؟

بیان به من جواب بدن من که میدونم این احـمت معنی این کلمه رو نمیدونه الکی اینجوری میکنع ضایع نشع

من هستم
اول صبر كن يه ديكشنري پيدا كنم -__^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - HeDyE~×~ - 01-02-2014

(01-02-2014، 22:05)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:03)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:02)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

HeartHeart
(01-02-2014، 22:00)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 21:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـد نبود کلا امروز روز خوبی بود

راس میگع تفلد هریه (:
پس فاطی بزن دس قشنگ رو ((:
دوپس دوپس((:
^_^

عشخولکو یکی یه دونه خودمی باکسی عوضت نمیکنم خواهری نازم بیابخلمممممممممممHeartHeartHeartHeart
[b]بیا بخلم^_^
عشخمی^_^
مااااچ^_^[/b]

من ماچ بلدنیستم دخترم ظرافت دارم پس گاااااااااااااااازBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اشغــــــــــآر((:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - amirali% - 01-02-2014

(01-02-2014، 22:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیان به من جواب بدن من که میدونم این احـمت معنی این کلمه رو نمیدونه الکی اینجوری میکنع ضایع نشع

عشخولم اصلا عصبانیت بت نمیاد شادباش Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - mahdi f.m - 01-02-2014

سلامBlush

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-02-2014

(01-02-2014، 22:06)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راک هم معنی تخته سنگ میده هم اسم یه سبک موسیقیه -__-
حالا منظور احمد و دیگه از خودش بپرس -__-

سپاس ولی

ایـن احـمـت که این چیزا حالیش نمیشه|:

احـمـت بهم نگفته|:

(01-02-2014، 22:06)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هستم

مناع بیشعوریه موقع تحویل نگیری میچایDodgy

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 01-02-2014

(01-02-2014، 22:06)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راک هم معنی تخته سنگ میده هم اسم یه سبک موسیقیه -__-
حالا منظور احمد و دیگه از خودش بپرس -__-

من من ! ؟ زبانم زیر خط فقره ! Big Grin
سرکآری بود ! خخخخخBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - MONA-GH - 01-02-2014

(01-02-2014، 22:09)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:06)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هستم

مناع بیشعوریه موقع تحویل نگیری میچایDodgy

نگران نباش چايدم -____-

(01-02-2014، 22:06)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:05)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:03)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:02)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

HeartHeart
(01-02-2014، 22:00)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس فاطی بزن دس قشنگ رو ((:
دوپس دوپس((:
^_^

عشخولکو یکی یه دونه خودمی باکسی عوضت نمیکنم خواهری نازم بیابخلمممممممممممHeartHeartHeartHeart
[b]بیا بخلم^_^
عشخمی^_^
مااااچ^_^[/b]

من ماچ بلدنیستم دخترم ظرافت دارم پس گاااااااااااااااازBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اشغــــــــــآر((:

من فدامداتBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinHeartHeartHeartHeart

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-02-2014

من هستم

بـاوشـع(:

(01-02-2014، 22:06)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشخولم اصلا عصبانیت بت نمیاد شادباش Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

عـصـبـی نیستم که|:

درگیره ذهنم گیج شدم|: