انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ (/showthread.php?tid=299059)

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - م‍حمّد - 08-12-2024

(06-12-2024، 19:18)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2024، 13:05)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه می‌دونم  Confused رعنا گل عشق باری رعنا همش به یاد من مری رعناTelegh_38 ولی درستش راناست، اگه رعنا درست بود که اسم ماشینو می‌ذاشتن رعنا، بجای رانا  Cool
چه خبر آقا امیرحسین؟ فکر کنم فارغ التحصیل شده باشی از دانشگاه، ارشدو می‌خونی یا مشغول به کاری؟

Telegh_01

رعنا گل اشکوری(اشکور  یه محل همون سمته) ، بعد میگه همش می یاد مین دری(یعنی همش تو یاد من هستی)، درستش همون رعنا هست، رانا داستانش جداست.
ترم آخر ارشدم، یه شرکتی داریم دانش بنیان میکنیم و بزودی قراره یه اپراتور هم احداث کنیم، کاراش نهایی شده تقریبا هفته پیش باز ستارهاشمی جلسه بودیم اوکی رو داده، تا ببینیم چی پیش میاد.
حالا رانا رو که شوخی کردم، قبلا اسمش rana بود، نمیدونم کی گفت رانا و اشاره کردم به اون قضیه. (هرچند درستش راناست D: )
اشکوریه پس. فکر میکردم به عشق ربطی داره و معنیش یچیزایی مثل عشق من هستی باشه.

به به خیلی هم عالی. موفق باشید ان‌شاء الله. به امید دیدن شما در مدارج عالی
به به خیلی هم عالی

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - Mohlek - 08-12-2024

(07-12-2024، 20:51)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2024، 20:27)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا ای بابا Telegh_01

همیشه خوب باشی  Heart
هیچی والا
نفس میکشیم
درگیر زندگی و درس و دانشگاه و ...
خلاصه که میگذره (:

تنکس♡
خیلی درگیری پس
ایشالا به خوبی بگذره
گفتم که منم به معلمان پیوستم؟D:
قربونت
همچنین
عه جداااا ؟
فرهنگیان اومدی ینی ؟ آقا عالی Telegh_01

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - _ƇRAƵƳ_ - 08-12-2024

(08-12-2024، 13:27)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2024، 20:51)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنکس♡
خیلی درگیری پس
ایشالا به خوبی بگذره
گفتم که منم به معلمان پیوستم؟D:
قربونت
همچنین
عه جداااا ؟
آرهD:::
چندسال دیگه دوباره میام میگم کنکور دادم رفتم یه رشته دیگهTelegh_01

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - Mohlek - 08-12-2024

(08-12-2024، 17:37)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2024، 13:27)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت
همچنین
عه جداااا ؟
به بهههه
نه متاسفانه تا ۱۲ سال آینده خبری از رشته جدید خوندن نیس Telegh_01
آموزش ابتدایی میخونی ؟

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 09-12-2024

وای فلشخور

این چه قیافه ایه برای خودم درست کرده بودمم

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - _ƇRAƵƳ_ - 09-12-2024

(08-12-2024، 22:52)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2024، 17:37)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به بهههه
آموزش ابتدایی میخونی ؟
آره میدونم تعهد و اینا نمی ذاره
بعد ۱۲ سال D:
نه ،کاروفناوریTelegh_01

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 10-12-2024

(09-12-2024، 17:29)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2024، 22:52)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به بهههه
آموزش ابتدایی میخونی ؟
بعد ۱۲ سال D:
نه ،کاروفناوریTelegh_01

کدوم پردیسی

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - _ƇRAƵƳ_ - 10-12-2024

(10-12-2024، 11:19)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-12-2024، 17:29)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد ۱۲ سال D:
نه ،کاروفناوریTelegh_01

کدوم پردیسی

اصفهانم فاطمه زهرا

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 10-12-2024

(10-12-2024، 19:49)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-12-2024، 11:19)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم پردیسی

اصفهانم فاطمه زهرا
خب اون ورا شاید بیام
آیدی بده اومدم پیام بدم

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - Mohlek - 11-12-2024

به بهههه
آموزش ابتدایی میخونی ؟
بعد ۱۲ سال D:
نه ،کاروفناوریTelegh_01
ای بابا Telegh_01
عه کارو فناوری هم خوبه
همینکه دبیری افتادی بهتره واقعا
منم علوم اجتماعی میخونم