انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ (/showthread.php?tid=291618)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - BIG-DARK - 01-12-2020

فعلا.

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - Đęąđ.ğïřł - 01-12-2020

چون کسی شخص دیگه ای رو ریپلای میکنه دلیل بر کراش داشتن ،پیگیر بودن نیست ._.

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - سهَ‌ند - 01-12-2020

الکی میگی

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - KᏙ¥றᏙƝ - 01-12-2020

(01-12-2020، 13:15)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2020، 13:10)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تويي ك اون روز با رفيقت ورميداريد ي پسر رو سر هرزه گفتنش بن ميكنيد ولي مني ك محترمانه با اين صحبت كردم و برداشت اينو بهم گف تو هم ورداشتي پيامشو لايك كردي حرفي واسه زدن نذاشتي
خاهشا دخالت نكن
ممنون
اقا بخشش از بزرگان است
شما چیزی نگو هم به ضرر خودته
هم بن میشیی

من بن ميشم؟ Smile)))))

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - سهَ‌ند - 01-12-2020

@ ‌‌‌‌

(01-12-2020، 13:15)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2020، 13:10)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تويي ك اون روز با رفيقت ورميداريد ي پسر رو سر هرزه گفتنش بن ميكنيد ولي مني ك محترمانه با اين صحبت كردم و برداشت اينو بهم گف تو هم ورداشتي پيامشو لايك كردي حرفي واسه زدن نذاشتي
خاهشا دخالت نكن
ممنون

ببین چیزی بت نمیگم ب ملیک دری وری نگو
بعدشم چ مرگته پاچه میگیریسی چیزی نگفت و توهینیم نکرد
مردم توهم میزنن مث اینکه :////
اخرین با تم هس ب من خنوادم توهین میکنی در دهن منو وا نکن بد میشه

وقتي بدون دليل توهين ميكني
خودت و خانوادت ك هيچ خاندانتم ميارم جلوت
دفعه اخرت باشه راجب من حرف ميزني و توهين ميكني
ب سلامت

(01-12-2020، 13:59)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2020، 13:15)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا بخشش از بزرگان است
شما چیزی نگو هم به ضرر خودته
هم بن میشیی

من بن ميشم؟ Smile)))))

اره دییگه این مدیرا به هیچی رحم ندارن

(01-12-2020، 13:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاهشا دخالت نكن
ممنون
ارام باش._.
نگاه تو الان نویسنده ای و میشه گفت الگوی کاربرای جدیدی
همین طوری میخوای رفتار کنی؟!
بحثو به جای اینکه تموم کنی کش میدی!
من اومدم فقط بحثو تموم کن
حالا خود دانی
دیگه هم دخالت نمی کنمD:
ولی این راهش نیس!

وقتي كاربر جديد مياد منو مسخره ميكنه و تيك ميندازه تهش فوش ميده اسكل نيسم بيام بگم باشه هر چي تو ميگي
تو اگ ميخاسي تموم بشه ب اون ميگفتي توهين نكنه
با اينك ديدي هنوزم من ناراحت شدم از حرفاش بازم ب اون چيزي نگفتي
چارتا رفيق دور هم جمع شديد و ب خيال خودتون سايت رو گرفتيد دستتون
سر شماها ميگم فلشخور خيف شد

(01-12-2020، 14:03)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2020، 13:59)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بن ميشم؟ Smile)))))

من توهيني ب كسي نكردم
بعدشم مديرا يني امير و صابر
من فقط ي عكس گذاشتم ك ديدم يكي اومد با نمك بازي و شاخ بازي در اورد ب خيال خودش

(01-12-2020، 14:04)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2020، 13:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارام باش._.
نگاه تو الان نویسنده ای و میشه گفت الگوی کاربرای جدیدی
همین طوری میخوای رفتار کنی؟!
بحثو به جای اینکه تموم کنی کش میدی!
من اومدم فقط بحثو تموم کن
حالا خود دانی
دیگه هم دخالت نمی کنمD:
ولی این راهش نیس!

وقتي كاربر جديد مياد منو مسخره ميكنه و تيك ميندازه تهش فوش ميده اسكل نيسم بيام بگم باشه هر چي تو ميگي
تو اگ ميخاسي تموم بشه ب اون ميگفتي توهين نكنه
با اينك ديدي هنوزم من ناراحت شدم از حرفاش بازم ب اون چيزي نگفتي
چارتا رفيق دور هم جمع شديد و ب خيال خودتون سايت رو گرفتيد دستتون
سر شماها ميگم فلشخور خيف شد

(01-12-2020، 14:03)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من توهيني ب كسي نكردم
بعدشم مديرا يني امير و صابر
من فقط ي عكس گذاشتم ك ديدم يكي اومد با نمك بازي و شاخ بازي در اورد ب خيال خودش

نه امیر و اقا صابر
چند نفر دیگه

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - _ƇRAƵƳ_ - 01-12-2020

(01-12-2020، 13:46)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صباnafas
روددهههه
Telegh_01
بلییییییییییییی