انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ (/showthread.php?tid=268963)

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - امیر‌حسین - 04-05-2018

(04-05-2018، 20:11)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 20:01)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 19:55)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو تهران جاییو نمیشناسین با یکی دو تومن برا یکی دوماه جای خواب بدن ؟

دختر یا پسر ؟

دختر 

(04-05-2018، 20:02)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 19:55)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسجد جامع !
حسینیه هم خوبه!

مرسی  Heart

خواهش .. با این پولی که گفتی با این وضع اقتصاد بهترین جا همینجاست .. البته اگه یارانم به حساب خودش واریز بشه!

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - pesarebaad - 04-05-2018

سلام سلام

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - ◄Iяαи► - 04-05-2018

(04-05-2018، 19:54)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لَنتی من رنگ سَختیارو کم ندیدم ...

داداش یعنی تو این 3 روز |:

انقدر حرف درد و حرفای منفی زدی که افسردگیم اوت کرده |:

ببین من علامت پوکر میدم ولی قضیه جدیه ها |:

مرسی که تاثیر بد گذاشتی روم |:

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - Berserk - 04-05-2018

(04-05-2018، 20:16)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 20:11)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 20:01)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر یا پسر ؟

دختر 

(04-05-2018، 20:02)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسجد جامع !
حسینیه هم خوبه!

مرسی  Heart

خواهش .. با این پولی که گفتی با این وضع اقتصاد بهترین جا همینجاست .. البته اگه یارانم به حساب خودش واریز بشه!

نه به حساب خودش واریز نمیشه ولی فک کنم بتونه بگیره 
بهش گفتم تشکر کرد اونم 

یه امام زاده ای چیزی پیدا کن |:

پولم نمیدی

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - Berserk - 04-05-2018

(04-05-2018، 20:23)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پولم نمیدی

:|||
مرسی اینم بش میگم :|

(04-05-2018، 20:24)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 20:23)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پولم نمیدی

شم اقتصادی |:

ببین اگه خودم تهران بودم بش میگفتم بیاد پیش خودم |: شرمنده دیگه

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - DarkLight - 04-05-2018

(04-05-2018، 20:21)pesarebaad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام

علیک سلام

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://mp3lyric.band/Global/Musics/OneMusic/300

پوف این داره منو روانی میکنه

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - DarkLight - 04-05-2018

(04-05-2018، 20:26)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 20:24)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پولم نمیدی

شم اقتصادی |:

ببین اگه خودم تهران بودم بش میگفتم بیاد پیش خودم |: شرمنده دیگه

بد نگذره بهت Undecided