انجمن های تخصصی  فلش خور
آزمون شخصیت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: آزمون شخصیت (/showthread.php?tid=1531)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: آزمون شخصیت - ...asall... - 18-04-2013

شما 46 امتیاز کسب کرده‌اید، بنابراین:

دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه می‌کنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر می‌آیید. کسی که همیشه به آن‌ها دلداری می‌دهد و آن‌ها را کمک می‌کند.

RE: آزمون شخصیت - Atoosa.s - 18-04-2013

شما 44 امتیاز کسب کرده‌اید، بنابراین:
دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه می‌کنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر می‌آیید. کسی که همیشه به آن‌ها دلداری می‌دهد و آن‌ها را کمک می‌کند.

mer30WinkHeartWink

RE: آزمون شخصیت - cuteboy - 19-04-2013

mn 40 shudam

RE: آزمون شخصیت - noora91 - 19-04-2013

42 Big Grin

RE: آزمون شخصیت - _mozhdeh_ - 19-04-2013

من 35 گرفتم همشم درست بود
شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقع‌بین هستید. آن‌ها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن می‌بینند. شما از آن دسته آدم‌هایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست می‌گیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب می‌کنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را می‌شناسند می‌دانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمی‌دهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول می‌کشد تا دوباره اعتمادتان به آن‌ها جلب شود.

RE: آزمون شخصیت - street girl - 19-04-2013

شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقع‌بین هستید. آن‌ها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن می‌بینند. شما از آن دسته آدم‌هایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست می‌گیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب می‌کنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را می‌شناسند می‌دانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمی‌دهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول می‌کشد تا دوباره اعتمادتان به آن‌ها جلب شود.
مرسی خیلی باحال بودHeart

RE: آزمون شخصیت - good girl* - 19-04-2013

عالی بود من 47 روکسب کردم

RE: آزمون شخصیت - پيشي ي ملوس - 19-04-2013

شما 49 امتیاز کسب کرده‌اید، بنابراین:

TongueTongueTongueTongueTongue

RE: آزمون شخصیت - glembert girl - 27-04-2013

مال من 39شد

RE: آزمون شخصیت - هیوای - 27-04-2013

مرسی ماکان جان دمت قیژژژژژژژژژژژژژژHeartHeartHeart
من 43 شدم