انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ (/showthread.php?tid=299059)

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - Mohlek - 06-12-2024

(05-12-2024، 22:39)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mohlek
ذکر خیرت بودD:
با  @BIG-DARK داشتیم غیبت می کردیم
گفتم اطلاع بدم گناه نشه Telegh_44Telegh_01
عههه
از خوبیام میگفتین دیگه ؟ D:

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - م‍حمّد - 06-12-2024

(03-12-2024، 21:06)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2024، 12:54)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه بنفش شدی بالاخره
دانشگاه خودتون کجاست؟

به به رانا خانم  Big Grin
از اینورا؟ منور کردی انجمن رو

محمدددد Telegh_01

رعـــــــنا ، اسم شمالیه 24
نه می‌دونم  Confused رعنا گل عشق باری رعنا همش به یاد من مری رعناTelegh_38 ولی درستش راناست، اگه رعنا درست بود که اسم ماشینو می‌ذاشتن رعنا، بجای رانا  Cool
چه خبر آقا امیرحسین؟ فکر کنم فارغ التحصیل شده باشی از دانشگاه، ارشدو می‌خونی یا مشغول به کاری؟

(03-12-2024، 16:33)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2024، 11:48)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابگاهی هستی دیگه طبیعتا؟

آره تا شهر خودمون ۲ ساعت و نیم فاصلس
خودت کدوم دانشگاهی؟
من تبریزم
خوشبختانه یکمی شانس آوردم سال کنکور؛ همیشه رشته مارو می‌دادن پردیس تهران، اون سالی که ما کنکور داشتیم تو دفترچه دیدم رشته مارو زده تبریز. کلا یک کلاس ۳۵ نفری داریم تو کل دانشگاه از رشته خودمون، نه ورودی قدیمی هست نه جدیدتری (جدیدارم دوباره دادن تهران)

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 06-12-2024

(06-12-2024، 13:05)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2024، 16:33)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره تا شهر خودمون ۲ ساعت و نیم فاصلس
خودت کدوم دانشگاهی؟
من تبریزم
خوشبختانه یکمی شانس آوردم سال کنکور؛ همیشه رشته مارو می‌دادن پردیس تهران، اون سالی که ما کنکور داشتیم تو دفترچه دیدم رشته مارو زده تبریز. کلا یک کلاس ۳۵ نفری داریم تو کل دانشگاه از رشته خودمون، نه ورودی قدیمی هست نه جدیدتری (جدیدارم دوباره دادن تهران)
از پردیسمون نگم برات

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - _ƇRAƵƳ_ - 06-12-2024

(06-12-2024، 11:18)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2024، 22:39)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Mohlek"
ذکر خیرت بودD:
با  BIG-DARK" داشتیم غیبت می کردیم
گفتم اطلاع بدم گناه نشه Telegh_44Telegh_01
عههه
آره بابا
آرش می گفت آدم خوب و جالبیه&_&
بعدشم با حسین غیبت کردیم درموردت
خلاصه نقل مجلس بودیTelegh_01
جالبه هنوز اینجا میای:/

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - امیر‌حسین - 06-12-2024

(06-12-2024، 13:05)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-12-2024، 21:06)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمدددد Telegh_01

رعـــــــنا ، اسم شمالیه 24
نه می‌دونم  Confused رعنا گل عشق باری رعنا همش به یاد من مری رعناTelegh_38 ولی درستش راناست، اگه رعنا درست بود که اسم ماشینو می‌ذاشتن رعنا، بجای رانا  Cool
چه خبر آقا امیرحسین؟ فکر کنم فارغ التحصیل شده باشی از دانشگاه، ارشدو می‌خونی یا مشغول به کاری؟

Telegh_01

رعنا گل اشکوری(اشکور  یه محل همون سمته) ، بعد میگه همش می یاد مین دری(یعنی همش تو یاد من هستی)، درستش همون رعنا هست، رانا داستانش جداست.
ترم آخر ارشدم، یه شرکتی داریم دانش بنیان میکنیم و بزودی قراره یه اپراتور هم احداث کنیم، کاراش نهایی شده تقریبا هفته پیش باز ستارهاشمی جلسه بودیم اوکی رو داده، تا ببینیم چی پیش میاد.

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - Mohlek - 07-12-2024

(06-12-2024، 17:42)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2024، 11:18)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عههه
آره بابا
ای بسوزه پدر جذابیت v:

تک و توک از سر عادت میام یه سر میزنم و میرم فقط (:

خودت چطوری ؟ خوبی ؟

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - _ƇRAƵƳ_ - 07-12-2024

(07-12-2024، 1:13)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2024، 17:42)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره بابا
ای بسوزه پدر جذابیت  v:

خودت چطوری ؟ خوبی ؟
آره دیگهD:
چقدر تحویل میگیری خودتو

منم همین طور
.
خوبم مرسی ^^
خوبی؟
چه خبرا
چه می کنی

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - Mohlek - 07-12-2024

(07-12-2024، 20:20)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2024، 1:13)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بسوزه پدر جذابیت  v:

خودت چطوری ؟ خوبی ؟
آره دیگهD:
چقدر تحویل میگیری خودتو

منم همین طور
.
خوبم مرسی ^^
خوبی؟
چه خبرا
چه می کنی
ای بابا ای بابا Telegh_01

همیشه خوب باشی  Heart
هیچی والا
نفس میکشیم
درگیر زندگی و درس و دانشگاه و ...
خلاصه که میگذره (:

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - _ƇRAƵƳ_ - 07-12-2024

(07-12-2024، 20:27)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2024، 20:20)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره دیگهD:
چقدر تحویل میگیری خودتو

منم همین طور
.
خوبم مرسی ^^
خوبی؟
چه خبرا
چه می کنی
ای بابا ای بابا Telegh_01

همیشه خوب باشی  Heart
هیچی والا
نفس میکشیم
درگیر زندگی و درس و دانشگاه و ...
خلاصه که میگذره (:

تنکس♡
خیلی درگیری پس
ایشالا به خوبی بگذره
گفتم که منم به معلمان پیوستم؟D:

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 08-12-2024

(07-12-2024، 20:51)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم که منم به معلمان پیوستم؟D:

نه