انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 316 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 316 (/showthread.php?tid=268455)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 316 - Silver Sun - 25-01-2018

(25-01-2018، 0:45)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2018، 0:38)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:

شیفو جان خب نت ضعیفه._.
+
چطوری؟[:
نت ضعیفه منو ندیدی؟
ممنونم
تو خوبی
نه دیدمت ولی به کسی سلام نکردم البته به جز الی._.
پوزش میطلبم|':
دیروز تصمیم داشتم بهت پی ام بدم نمیدونم چه اتفاقی افتاد از ذهنم پرید کلا|:
+
ماهم بد نیستیم میگذره._.

RE: گفتگوی آزاد نسخه 316 - Mïņ̃†êR - 25-01-2018

من واقعا بیهوش شدم فعلااااا خوشکلاute

RE: گفتگوی آزاد نسخه 316 - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 25-01-2018

ننمون رفت ._.

RE: گفتگوی آزاد نسخه 316 - -Demoniac- - 25-01-2018

(25-01-2018، 0:46)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه دِل و قُلوه ای میدَن مِلت ._.
+
دُری مگه همون قبلیه نیستی؟
اره حالمان بهم خورد :|
+
ن باو جریان داره :/
دیگه عجل مهلت نداد دیلیت اکانت کنم :|
حالا برات توضیح میدم ._.

RE: گفتگوی آزاد نسخه 316 - Mïņ̃†êR - 25-01-2018

(25-01-2018، 0:48)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2018، 0:45)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2018، 0:38)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:

شیفو جان خب نت ضعیفه._.
+
چطوری؟[:
نت ضعیفه منو ندیدی؟
ممنونم
تو خوبی
پوزش میطلبم|':
+
ماهم بد نیستیم میگذره._.

تصمیمت خیلی قطعی نبوده وگرنه میدادی 
جان؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه 316 - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 25-01-2018

(25-01-2018، 0:46)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2018، 0:41)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2018، 0:40)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2018، 0:38)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2018، 0:36)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا واسه همون افریده شدم :}
ب داییم میدن ._.
از اون میگیرم !
چن روز پیشم جشنواره موسیقی بود رفتم ._.\
اونجارَم میخوای آباد کنی [:
سلام برسون
هدفون ؟..
اره میخوام بذر بپاشم ابیاریش کنم :/
گرفتم :v
بعدش گِره بزن ساقه هاشو بلکه بختت باز شه :V تا یکی مث من بیاد بگیردت
چن
تنهایی راحت ترم :/ تازه ایناخرافاته  :v
قضیه مال عهد دوغه :| یادم نیس ک :/
فقط تحویل گرفتم :/
نخواستیش بده من اگه میکروفونم داره، چون من واقعا لازم دارم مخصوصا ی بی سیمشو  این سیمُ اینا آسفالت کرده هی باید تکونش بدم |:
سینگِل فور عِوِر؟ :V  نمیای بشیم تو گِدر؟ :VVV

RE: گفتگوی آزاد نسخه 316 - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 25-01-2018

(25-01-2018، 0:49)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ننمون رفت ._.

زن بابامونو گفتم ._.

(25-01-2018، 0:48)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:

شیفو جان خب نت ضعیفه._.
+
چطوری؟[:
نت ضعیفه منو ندیدی؟
ممنونم
تو خوبی
پوزش میطلبم|':
+
ماهم بد نیستیم میگذره._.

سلام کردن به من واجب است اصا :v

RE: گفتگوی آزاد نسخه 316 - -Demoniac- - 25-01-2018

(25-01-2018، 0:50)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2018، 0:46)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2018، 0:41)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2018، 0:40)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2018، 0:38)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونجارَم میخوای آباد کنی [:
سلام برسون
هدفون ؟..
چن
نخواستیش بده من اگه میکروفونم داره، چون من واقعا لازم دارم مخصوصا ی بی سیمشو  این سیمُ اینا آسفالت کرده هی باید تکونش بدم |:
سیم داره از اوناس ک ب دستگاهای دیجی وصل میشه :| نمیدونم چرا رفته پول ب این داده
خجالت بکش من بچتم :/
:V

RE: گفتگوی آزاد نسخه 316 - Silver Sun - 25-01-2018

(25-01-2018، 0:49)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2018، 0:48)Silver Sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:

شیفو جان خب نت ضعیفه._.
+
چطوری؟[:
نت ضعیفه منو ندیدی؟
ممنونم
تو خوبی
پوزش میطلبم|':
+
ماهم بد نیستیم میگذره._.

تصمیمت خیلی قطعی نبوده وگرنه میدادی 
جان؟
نه این قلبم نذاشت دیشب کلا کاری کنم):

RE: گفتگوی آزاد نسخه 316 - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 25-01-2018

(25-01-2018، 0:54)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-01-2018، 0:50)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن
سیم داره از اوناس ک ب دستگاهای دیجی وصل میشه :| نمیدونم چرا رفته پول ب این داده
خجالت بکش من بچتم :/
:V
ب عُنوانِ هدیه ولنتاین روش حساب کنم؟
بیا بغل بابا پس <: