RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ - [ niki ] - 21-07-2014
(21-07-2014، 21:20){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:17)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:15)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:14){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مگان امروز نیومد ؟ ): :||||
سلام :|
سارا دیروز دوستت اومده بود :|
میخواست سوپرایزت کنه :|
این آیدین هم عاشقش شد :| ! ..
نچ نچ نچ واقعن بد دردیه درکت میکنم -_- !
سلام
نه نيومده ديگه
من عاشق كي شدم دقيقا؟ :|
مگان
همکلاسی سارا
اره؟
عاشقش شدی؟
عآره یه دل و قلوه ایم بهم میدادن که نگو و نپرس ... V:
:|
ايا شما شاهده دل و قلوه دادن بين من و مگي بوديد؟ :|
با اجازه پدر و مادرم |:
بعلهههه.... {=
خ خ خ خ خ
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ - ⦿ - 21-07-2014
شیوا؟
اون اکانتو از محرومیت در آوردی؟ 790 ارسال داشتم!!!!
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ - AyDiN.S - 21-07-2014
(21-07-2014، 21:19)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:17){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:07){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ):
عاشق کی ؟ مگی ؟ :|||
آیدین ؟ :|
ببین منو ! ؟ :|
عاشقش شدی؟ :|
(21-07-2014، 21:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیزه :|
ن باو همشون من شمارا ب لیست دوستان افزوده ام عه :|
بازشون نمیکنم :/
-_-
:| ! ..
منکه نمیبینم کی منو انداخته تو لیستش :|
خو باز کن ببند :|
خیلی سختمه :/ :|
من بدون حضوره وكيلم هيچ حرفي نميزنم :|
پس عاشقش شدی!!!!
خودت دیشب به منو مهناز چی گفتی؟؟؟؟
الان من گفتم در حضوره وكيلم حرف ميزنم فقط :|
از اين جمله الان ميشه فهميد كه من عاشق كسي شدم عايا؟:|
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ - # αпGεʟ - 21-07-2014
(21-07-2014، 21:20){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:17)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:15)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:14){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
نه نيومده ديگه
من عاشق كي شدم دقيقا؟ :|
مگان
همکلاسی سارا
اره؟
عاشقش شدی؟
عآره یه دل و قلوه ایم بهم میدادن که نگو و نپرس ... V:
:|
ايا شما شاهده دل و قلوه دادن بين من و مگي بوديد؟ :|
شایعس؟
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ - ◄Iяαи► - 21-07-2014
سلآمی دوباره :|
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 21-07-2014
بابا شوخی کردم :|
آیدین عاشقش نشده بود :|
نقل قول: ایدین یاسر رضا هر کوفتی اینجا با کسی نبینم قاطی بشی سایت دوست یابی دو تا کوچه پایین تر
ببخشید شیوا ..
میشه بپرسم وات د فاز گلم ؟ :|
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ - # αпGεʟ - 21-07-2014
(21-07-2014، 21:21){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:19)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:17){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عاشق کی ؟ مگی ؟ :|||
آیدین ؟ :|
ببین منو ! ؟ :|
عاشقش شدی؟ :|
(21-07-2014، 21:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:| ! ..
منکه نمیبینم کی منو انداخته تو لیستش :|
خو باز کن ببند :|
خیلی سختمه :/ :|
من بدون حضوره وكيلم هيچ حرفي نميزنم :|
پس عاشقش شدی!!!!
خودت دیشب به منو مهناز چی گفتی؟؟؟؟
الان من گفتم در حضوره وكيلم حرف ميزنم فقط :|
از اين جمله الان ميشه فهميد كه من عاشق كسي شدم عايا؟:|
بسه
شوخی بود
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ - MOHSENEBRAHIMI - 21-07-2014
تو جه ...توجه ..
جان مادرت بیا اینجا ..
انجمن خودمه ..
دارم از فلش میرم..
شیوا لینکو باز کن بعد ویرایش کن..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تالار های تخصصی .....
یکی منو محروم کنه ..
خدافس..
:ag54:
عمه ندارم
به روح هم اعتقاد ندارم...
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ - Mïņ̃†êR - 21-07-2014
(21-07-2014، 21:20)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:19)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:17)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2014، 21:15)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: چی اینجارو میگی؟
کاربرا پخ دادن مدیرتون تبلیغ میکنه
منظور منم؟
کی گفته؟
جونش در خطره تذکر اخر بود
نه خدا وکیلی بگو کی گفته؟
اهم اهم اطلاعات سریست
RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد175 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 21-07-2014
پارمیدا تو آیدین رو دوست داری که اینقد حساسی شایعه باشه یا نَ ؟ :|
|