انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" (/showthread.php?tid=71537)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Shadow of Death - 02-12-2013

(02-12-2013، 19:30)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 19:27)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 19:27)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پريا بر اي من شايعه در اورده كه باهاش دستم خلاصه برو صفحه هاي بدي روبخون ميفهمي من از دستشش شاكيم

خوب این که کارشه کلا ادم کرم داریه
اگه بدونی ما سر چی با هم دعوا کردیم؟

من ازش شكايت دارم
انقدر برام عه در اورده كه دوستام اينجوري نگام ميكنن Confused

تازه سیریشم هستش خبر نداری
هه گفته دوس دخترشی؟Big GrinBig GrinBig Grin

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 02-12-2013

(02-12-2013، 19:31)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 19:29)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 19:28)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 19:24)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا قضیه چیه احمد مگه چی گفته؟
زلزله چند ریشتر بود؟
هههههههههههههههههههههههههههههه اره منو احمد سه روز با هم دعوا کردیم اونم نه از این دعوا ها خخخخخخخخخخخ کار به جاهایی کشیده بود داشتیم همدیگرو تهدید میکردیم
الانم مشکلی با هم نداریم ولی بعضی وقتا کل میندازیمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اخه شوخی هم حدی داره این اقا اقا که چه ارز کنم این پسره بیش از حد گیرس اگه شوخی بود وقتی میدید مونا خوشش نمیاد نباید ادامه میداد
زلزله هم چه میدونم هر بار یه ریشتریه

میگم که کلا کرم داره این بشر هر روز با یکی دعوا میکنه

(02-12-2013، 19:27)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 19:26)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 19:25)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری ابجی گلم!!!!
اصلا مونا لاشی تر از تو ندیدم!!!!

هنوز بچه ای!!!!Dodgy
هه چیه کارت بم افتاده؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اقا چند روز بود عصبی بودم دئیروز مامانم قرص ویتامین ب داده بهم
امروز اونقد خندیدم شکم ددرد گرفته بودم

من ابله مرغون گرفتم
هه عب نداره ایشالا خوب میشیBig GrinBig GrinBig Grin
این بشر بشر که نه اخه ادم یا انسان هم نیس این باید ادم شه
این نخود چکارسBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Adl!g+ - 02-12-2013

(02-12-2013، 19:29)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم مریضم گلوم درد میکنه!!!!!Big Grin
ایشلاه خوب نشی

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - MONA-GH - 02-12-2013

(02-12-2013، 19:31)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 19:30)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 19:27)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پريا بر اي من شايعه در اورده كه باهاش دستم خلاصه برو صفحه هاي بدي روبخون ميفهمي من از دستشش شاكيم

خوب این که کارشه کلا ادم کرم داریه
اگه بدونی ما سر چی با هم دعوا کردیم؟

من ازش شكايت دارم
انقدر برام عه در اورده كه دوستام اينجوري نگام ميكنن Confused

تازه سیریشم هستش خبر نداری
هه گفته دوس دخترشی؟Big GrinBig GrinBig Grin
به غير از اينام چيزاي ديگيم گفته

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ★BlAcK EvIl★ - 02-12-2013

مونا خاهر من
چی گفته ؟؟؟ >_<

(02-12-2013، 19:32)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 19:31)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 19:29)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 19:28)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 19:24)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زلزله چند ریشتر بود؟
هههههههههههههههههههههههههههههه اره منو احمد سه روز با هم دعوا کردیم اونم نه از این دعوا ها خخخخخخخخخخخ کار به جاهایی کشیده بود داشتیم همدیگرو تهدید میکردیم
الانم مشکلی با هم نداریم ولی بعضی وقتا کل میندازیمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اخه شوخی هم حدی داره این اقا اقا که چه ارز کنم این پسره بیش از حد گیرس اگه شوخی بود وقتی میدید مونا خوشش نمیاد نباید ادامه میداد

(02-12-2013، 19:26)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ابله مرغون گرفتم
این نخود چکارسBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اين من وسط پيازيم

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Shadow of Death - 02-12-2013

اوهو احمد باز تو چی گفتی حرس همرو دراوردی؟Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Adl!g+ - 02-12-2013

(02-12-2013، 19:32)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زلزله چند ریشتر بود؟

من ابله مرغون گرفتم
این دختر همه کارس شمایی که زیادی تو جمع ما

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ★BlAcK EvIl★ - 02-12-2013

من الان سعی میکنم آروم باشم >_<
و همچنان سعی میکنم
سعی میکنم
سعی
س ....

عجب خر شانسيه ها هيچي مديرم الان ني