انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ (/showthread.php?tid=291618)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 01-12-2020

این مگه کلمه ه*رزه رو دوص نداش? :/
Lol

(01-12-2020، 13:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"KᏙ¥றᏙƝ"
@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"
بچه ها اروم باشید:/
شما باید الگوی انجمن باشید(چی زر زر میزنم:////
زشته از هر دوتون سنی گذشته
پس دعوا نکنیدD:

بابا من دعوایی نیسم دیگه... خودش رد داد یهو
مثلا من نخامم دعوا کنم ملت میان سراغم&_&
Whyyyyyyyy????

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - KᏙ¥றᏙƝ - 01-12-2020

(01-12-2020، 13:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"KᏙ¥றᏙƝ"
@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"
پس دعوا نکنیدD:

تويي ك اون روز با رفيقت ورميداريد ي پسر رو سر هرزه گفتنش بن ميكنيد ولي مني ك محترمانه با اين صحبت كردم و برداشت اينو بهم گف تو هم ورداشتي پيامشو لايك كردي حرفي واسه زدن نذاشتي
خاهشا دخالت نكن
ممنون

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - Đęąđ.ğïřł - 01-12-2020

اوه ._.

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - *Aɴѕel* - 01-12-2020

(01-12-2020، 13:08)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این مگه کلمه ه*رزه رو دوص نداش? :/
Lol

@"KᏙ¥றᏙƝ"
@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"
پس دعوا نکنیدD:

بابا من دعوایی نیسم دیگه... خودش رد داد یهو
مثلا من نخامم دعوا کنم ملت میان سراغم&_&
Whyyyyyyyy????

عشقم تو اعصابتو خورد نکن اوک؟!D:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - _sehun_ - 01-12-2020

(01-12-2020، 12:54)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2020، 12:46)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی چانیول؟*.*
انگلیسیم خوب نیس لیدی/:
فقط اینو فهمیدم:chanyeol

اون یکی ینی خاص ((:

عا چانی خاصه معلومه*-*

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - *Aɴѕel* - 01-12-2020

(01-12-2020، 13:10)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"KᏙ¥றᏙƝ"
@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"
پس دعوا نکنیدD:

تويي ك اون روز با رفيقت ورميداريد ي پسر رو سر هرزه گفتنش بن ميكنيد ولي مني ك محترمانه با اين صحبت كردم و برداشت اينو بهم گف تو هم ورداشتي پيامشو لايك كردي حرفي واسه زدن نذاشتي
خاهشا دخالت نكن
ممنون
ارام باش._.
نگاه تو الان نویسنده ای و میشه گفت الگوی کاربرای جدیدی
همین طوری میخوای رفتار کنی؟!
بحثو به جای اینکه تموم کنی کش میدی!
من اومدم فقط بحثو تموم کن
حالا خود دانی
دیگه هم دخالت نمی کنمD:
ولی این راهش نیس!

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - BIG-DARK - 01-12-2020

(01-12-2020، 13:10)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"KᏙ¥றᏙƝ"
@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"
پس دعوا نکنیدD:

خاهشا دخالت نكن
ممنون
اقا بخشش از بزرگان است
شما چیزی نگو هم به ضرر خودته
هم بن میشیی

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - _sehun_ - 01-12-2020

(01-12-2020، 13:12)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه ._.

شقااا^^

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 01-12-2020

@"KᏙ¥றᏙƝ"
@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"
پس دعوا نکنیدD:

خاهشا دخالت نكن
ممنون

ببین چیزی بت نمیگم ب ملیک دری وری نگو
بعدشم چ مرگته پاچه میگیریسی چیزی نگفت و توهینیم نکرد
مردم توهم میزنن مث اینکه :////
اخرین با تم هس ب من خنوادم توهین میکنی در دهن منو وا نکن بد میشه

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - Đęąđ.ğïřł - 01-12-2020

(01-12-2020، 13:15)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2020، 13:12)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه ._.

شقااا^^

جونش*.*
چطوری کیوت؟