انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ (/showthread.php?tid=291618)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 01-12-2020

(01-12-2020، 11:57)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2020، 11:53)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lol lol lol lolllllllllllllll

*------------*

میدونسی تنها کسی هسی ک وقتی ریپ میزنی اطلاعیه میاد واسم؟
بقیه محکوم ب تگ کردنن(:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - _Strawberry_ - 01-12-2020

(01-12-2020، 12:03)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2020، 12:01)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشناختم؟؟
مگه توکیی؟؟
آرش وراج سابق

خودت وراجیا
ببین میخوام دعوا نشه مسخرع مکنی

نه فقط خواستم بدونی که میدونم کی هستی منم نمیخوام دعوابشه وگرنه جواب تو نمیدادم
ی سوال توچرا ارسال های منوچک میکنی؟؟؟؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - _sehun_ - 01-12-2020

(01-12-2020، 12:15)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2020، 11:57)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*------------*

بقیه محکوم ب تگ کردنن(:

واقعا؟(:♥
من خاصم Cool :دی
(سازمان حمایت از کودکان خاص)

(01-12-2020، 12:32)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2020، 12:15)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقیه محکوم ب تگ کردنن(:

special Chanyol*.*

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 01-12-2020

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - _sehun_ - 01-12-2020

(01-12-2020، 12:34)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2020، 12:32)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

special Chanyol*.*

چی چانیول؟*.*
انگلیسیم خوب نیس لیدی/:
فقط اینو فهمیدم:chanyeol

(01-12-2020، 12:46)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2020، 12:34)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

special Chanyol*.*

چی چانیول؟*.*
انگلیسیم خوب نیس لیدی/:
فقط اینو فهمیدم:chanyeol

اون یکی ینی خاص ((:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - BIG-DARK - 01-12-2020

(01-12-2020، 12:24)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2020، 12:03)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت وراجیا
ببین میخوام دعوا نشه مسخرع مکنی

نه فقط خواستم بدونی که میدونم کی هستی منم نمیخوام دعوابشه وگرنه جواب تو نمیدادم
ی سوال توچرا ارسال های منوچک میکنی؟؟؟؟

من ارسالای تورو چک کنم
حرفی میزنیا مگه جاسوستم
من هرجا میرم تو نظر دادی

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - KᏙ¥றᏙƝ - 01-12-2020

(01-12-2020، 9:44)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-11-2020، 21:37)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث پز ايفون نيس
اون عكس قديميه مال اوايليه ك Xs اومد
منم ديدم ي يارو خيلي ادعا داره و سرباز هم بود
ست كاملشو خريدم با كارت معافيم ك همون موقع اومده بود استوري كردم
و گرنه تو اون حد و اندازه نيسي ك بخام ب ط پز بدم
با خودت تو غلط نباش
عاو عافرین چ جربان جالبی=)
مگه گفتم واسه من پز دادی :/ واسه اجمعین گذاشتی ک!
من ب خودم مطمعنم برو درمان شو ه*رزه!

واسه هر كي ك گذاشتم ب تو يكي ربطي نداشت

اون توهيني هم ك كردي خودت و اونايي هستن ك اينجوري تربيتت كردن

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۱ - *Aɴѕel* - 01-12-2020

@"KᏙ¥றᏙƝ"
@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"
بچه ها اروم باشید:/
شما باید الگوی انجمن باشید(چی زر زر میزنم:////
زشته از هر دوتون سنی گذشته
پس دعوا نکنیدD: