انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 (/showthread.php?tid=152789)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ✘PETER✘ - 07-08-2014

(07-08-2014، 0:51)jade2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:49)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:47)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:46)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:44)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به موهاتو ک هم دیزل زدیاHeartHeartHeartTongue

من همیشه سون میزنم

باسه ما هم دیزل کار میکنه هم بنزین 
به یارو گفتم دوگانه سوز بزنه که بصرفه باشه اینجوری زد دیگهShy

خامه ایی هم امتحان کن ببین بهت میادTongueTongue من یکی دوبار زدم

دفه ی بعد یه عکس با مدل خامه ای میذارم با سیبیل....

تو زمستون موهام خامه ای بودTongueBig Grin

شما تو خامه ای گیرکردی؟

تو دختری اینچیزا رو هم نمیفهمی نپر وسط حرف ما |:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - shadow girl - 07-08-2014

علی قبلا مهربان تر بودی!!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - jade2 - 07-08-2014

من برم؟

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 07-08-2014

(07-08-2014، 0:51)jade2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:49)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:47)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:46)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:44)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به موهاتو ک هم دیزل زدیاHeartHeartHeartTongue

من همیشه سون میزنم

شما تو خامه ای گیرکردی؟

چطور؟؟؟ : )

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ensi - 07-08-2014

(07-08-2014، 0:52)shadow girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:47)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:40)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هانیه بیا رفتم شلوار دزدی بیا بپوشش 
به اینجا اطمینانی نیست 
ماشالله چشم نیست دوربین

من شلوار نومو خوامUndecided
من ساپرت میخواااااااااااااامcrying
واس منم لباس بگیر||:
شلواری که دزدیده بودم گم شد الان خودمم بی شلوارم حالا چه کنپ

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - hanie directioner - 07-08-2014

(07-08-2014، 0:50)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:47)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:40)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به اینجا اطمینانی نیست 
ماشالله چشم نیست دوربین

بی ادب ساپورت؟ مگه چند سالته؟

14Undecided
مگه چیه؟

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - | NEON DEMON | - 07-08-2014

علی داداش تازه فهمیدی یهودیه
بچه اینقد مهربونه از غزه حمایت کرده توی توییتر (:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ✘PETER✘ - 07-08-2014

(07-08-2014، 0:52)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیدونم موی خامه ای چه ربطی به برف بازی داره:|

وقتی برف میخوره تو سرت میره لا ب لای موهات معلوم میشهBig GrinBig Grin

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ensi - 07-08-2014

(07-08-2014، 0:52)shadow girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به اینجا اطمینانی نیست 
ماشالله چشم نیست دوربین

واس منم لباس بگیر||:
شلواری که دزدیده بودم گم شد الان خودمم بی شلوارم حالا چه کنم

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 07-08-2014

(07-08-2014، 0:54)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما تو خامه ای گیرکردی؟

تو دختری اینچیزا رو هم نمیفهمی نپر وسط حرف ما |:

اتفاقا با آدم برفیم عکس گرفتم وسوسه شدم بذارمشAngel