انجمن های تخصصی  فلش خور
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ (/showthread.php?tid=50238)

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - مهناز 2 - 24-08-2013

بنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اععععععععععععععععع
مارو نمیشناسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به زور رفتم رمز دوستمو گرفتم بهت بگم بدو دیه مردمممممممممممممممممممممم

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - sjmmc - 24-08-2013

(24-08-2013، 20:22)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید کجه
دماغت
بیا فرید!!Dodgy
بعد تو میای از این دفاع میکنی؟؟Dodgy

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - black devil - 24-08-2013

(24-08-2013، 20:16)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازنین دهن این پسرا بستس ولی تویی که با پارمیدا دوستی بهش نگی ها. شاید با خودش بگه فرید از کجا می دونهBig Grin
AngelAngel

هه!

چه فکــر خوبی =))))))))))

چشآم برق زد!!
(24-08-2013، 20:18)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام*^_^*

می گذره خوب روزآمون...=)

سر تویه رو زانوم=)

گوشیم دیشب سوخت *^_^*
:|

ستی خل و چل!

تو ز زدی ولی شآرژ من تموم شدAngel

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - AmItiSe - 24-08-2013

(24-08-2013، 20:19)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سلام*^_^*

می گذره خوب روزآمون...=)

سر تویه رو زانوم=)

گوشیم دیشب سوخت *^_^*

Big GrinBig Grin این پیشگفتار به سبب همین بود!؟!؟؟ چرا سوخت!؟

همیشه من میگم گوشی چینی بگیریم چون هم زیاد عمر میکنه و هم ارزونه. برادر چینی خیلی برادر خوبیه و گوشیه خوبی تولید میکنهAngel

نقل قول: سلام (:
سرعتم خوبه (:
خوبين ؟خوبي فريد؟

اها پس درود بر تو

خوبم جیجیرBig Grin

نقل قول: دماغتو عمل کن کجه‎ .‎نیشتم ببند دی ‏‎↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 124
اون دماغ که کج نیست. کج دیده میشه!؟ خخخخ
نیشم رو نمیشه کاری کرد همیشه بازه به کوری چشم حسوداBig Grin

(24-08-2013، 20:22)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 20:18)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام*^_^*

می گذره خوب روزآمون...=)

سر تویه رو زانوم=)

گوشیم دیشب سوخت *^_^*
سلام صطی!!Angel
چرا سوخت؟؟Undecided
فریدHeartHeart

اره فرید واس همین بود ک این قدر ذوق کردم *^_^*

آخرم سوزوندمش *^_^*

زیاد پرتش کردم *^_^*

در ی آن فک کردم قلبات و واسه من گذاشتی ذوق کردم *^_^*

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - black devil - 24-08-2013

(24-08-2013، 20:25)مهناز 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اععععععععععععععععع

دنبی تویی؟؟

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - مهناز 2 - 24-08-2013

نچ یه زمانی بابای دنبی بودم

فرید بدو دیه

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - sjmmc - 24-08-2013

(24-08-2013، 20:27)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا اینم واسه تو خواهر کوچیکه...HeartHeart
AngelAngel

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - ERF@N - 24-08-2013

(24-08-2013، 20:27)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 20:22)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید کجه
دماغت
بیا فرید!!Dodgy
بعد تو میای از این دفاع میکنی؟؟Dodgy

سره چی؟

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - AmItiSe - 24-08-2013

(24-08-2013، 20:27)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 20:16)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازنین دهن این پسرا بستس ولی تویی که با پارمیدا دوستی بهش نگی ها. شاید با خودش بگه فرید از کجا می دونهBig Grin
AngelAngel

هه!

چشآم برق زد!!

سلام*^_^*

می گذره خوب روزآمون...=)

سر تویه رو زانوم=)

گوشیم دیشب سوخت *^_^*

ستی خل و چل!

تو ز زدی ولی شآرژ من تموم شدAngel
دیگه بت نمی زنگم بز -________________________-!

حیف شارج اون خطم ک حرومت شد -________________________________________-

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - FARID.SHOMPET - 24-08-2013

نقل قول: بنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اععععععععععععععععع

نمیشناسم. بذار آیپیت رو بررسی کنم ببینم کیستی.

نقل قول: بیا فرید!!↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 124
بعد تو میای از این دفاع میکنی؟؟↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 124
دماغ ما رو کج کردن رفت داداشBig Grin مهم نیست. شاید به سبب نور خطای دید براتون پیش اومده و یا هر چیز دیگه اخه من که هر میزان خودم نگاه میکنم می بینم تنها چیزیم که درسته همینه دماغهBig Grin
نقل قول:
دست نزن ماله منهDodgy
نقل قول: هه!

چشآم برق زد!!
این جوریه!؟Big Grin پس برو بهش بگو.