انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد (/showthread.php?tid=108894)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Dead Silence - 17-05-2014

(17-05-2014، 16:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 16:45)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان دخترت شوهر کرد |:
تازه خبر دار شدی؟ هم زمان 3 تا مردو اغفال کردهConfused

(17-05-2014، 16:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـَع >_<

من فقد از صداش خـوشم میـآد نه از قـیافـش -_-
خر خراست دفاع نکن:|

من از بـآبام الگـو میگیرم -_- تو خـودت کُـلی زن دآری |: منم خـواستم ریـآ نشـهـ ! چـن تـآ پسـرو اغفـآل کـنم |: .. !!

عـهههه |: چرا از جاستین بدت میاد آخـههه !؟:|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Ƒαкє ѕмιƖє - 17-05-2014

(17-05-2014، 16:48)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

وای نگو دارم میمیرم از خنده

نرفتم TongueTongue

اینقدر فوشم داد Big GrinTongue

:| [!!!]

هیمم بله بله ..

منم خوبم .. :|

(17-05-2014، 16:48)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم خانومی

عاره منم بی سروصدا رفتم ولی واسه کسی مهم نبود ـ_ـ

محمد بودش پسر داییت یه چیزی رو ازم پرسید !

ولش کُن اونو ..

میخواست بپرسه از ستاره خبر داری یا نع ..

روش نمیشد از من بپرسه ..

روانیه بابا پسره -_-

مهم نباشم برا کسی بهتر از اینه که از روی زور برا کسی مهم باشم :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - -м α є ∂ є- - 17-05-2014

سلام(:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - ERF@N - 17-05-2014

(17-05-2014، 16:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 16:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 16:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از امیـر و محسـن خبری نـی -_-
دلش شورشومیخواد پ_پ

عـآره -_- شـوورایهـ مـن کـوشـن !؟ >_<

ظهـر ازدواج کردم عرفـییییی RolleyesRolleyes
چهارمین شوهر؟ کی هع؟ میدونستی از ارث محرومی؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - -м α є ∂ є- - 17-05-2014

سپاس بدید((:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Dead Silence - 17-05-2014

محسـن|:

موقعی که من رفتم ؛ زن نگرفتی که !؟ -_-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - ERF@N - 17-05-2014

(17-05-2014، 16:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 16:48)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2014، 16:45)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان دخترت شوهر کرد |:
تازه خبر دار شدی؟ هم زمان 3 تا مردو اغفال کردهConfused

(17-05-2014، 16:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـَع >_<

من فقد از صداش خـوشم میـآد نه از قـیافـش -_-
خر خراست دفاع نکن:|

من از بـآبام الگـو میگیرم -_- تو خـودت کُـلی زن دآری |: منم خـواستم ریـآ نشـهـ ! چـن تـآ پسـرو اغفـآل کـنم |: .. !!

عـهههه |: چرا از جاستین بدت میاد آخـههه !؟:|
تو غلط میکنی! من تو زندگیم اشتباه زیاد کردم تو باید تکرارشون کنی؟

من؟!! اصن:|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - pink lady - 17-05-2014

ایشش حالم بهم خورد -__-

خدافس @____@

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Ƒαкє ѕмιƖє - 17-05-2014

ازدواج مجازی این روزا مُد شُده !؟ :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Brooklyn Baby - 17-05-2014

بــآی ..
راستی میخوام چن نفرو از لیست بحذفم ..
امیدواریم شما هم یکی از افراد باشید ..|:
بدرودددد