انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" (/showthread.php?tid=71537)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - .پادميرا. - 02-12-2013

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - MONA-GH - 02-12-2013

من ميرم به فريد ميگم هي حرف مفت برا من در مياره جلو همه ابروم و جلوي همه برده

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - .پادميرا. - 02-12-2013

خوب براي سلامتي روح همين پسر يك دقعه سكوت

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Adl!g+ - 02-12-2013

(02-12-2013، 19:00)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اورین اورین
می تونی پیام هایی که واست حرف در اورده رو واسه فرید نقل قول کنی

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 02-12-2013

مگه کسی باور کردBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(02-12-2013، 19:03)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 19:00)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اورین اورین

نميدونم ميترس اخرش زايه شيم

(02-12-2013، 18:58)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 18:56).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 18:54)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 18:53)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 18:52)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب مزاحمان خاموشيست
من شدم مزاحم؟

تو كه نه پسره Dodgy

(02-12-2013، 18:54).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا مهروبون

الان مادر بزرگ پدريم مياد  فاتحه رو همه برا بخونيد وپس از مرگم يك دقيقعه سوكت كنيد  وسيت من
مامان بزرگ به اين خوبي داري

هي تف ماليم ميكنه 2mo5
اره خیلی بده این مادر بزرگ های پدری همین شکلین

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 02-12-2013

من قبلا محروم بودم با من درنیوفتید!!!!!

صبر كن براش يه اش ميپزم مواد اوليش
دوهزار كيلو روغن
پنجاه كيلو كشك
بيست كيلوم نخوود وووووووو

(02-12-2013، 19:04)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 18:58)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 18:56).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 18:54)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 18:53)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شدم مزاحم؟

تو كه نه پسره Dodgy

(02-12-2013، 18:54).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا مهروبون

الان مادر بزرگ پدريم مياد  فاتحه رو همه برا بخونيد وپس از مرگم يك دقيقعه سوكت كنيد  وسيت من
مامان بزرگ به اين خوبي داري

هي تف ماليم ميكنه 2mo5
اره خیلی بده این مادر بزرگ های پدری همین شکلین
خدا به داد من پرسه كه مريزم Confused

(02-12-2013، 19:04)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 19:03)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اورین اورین

نميدونم ميترس اخرش زايه شيم
نه زایه نمیشیم من یه بار خودم یکی مثل این رو به فرید گفتم کار کردBig Grin
خوب فقط کافیه تمام پیام هایی که واست حرف در اورد به فرید بگی و نقل قولش کنی و یا بگو بیاد این صفحه های گفت و گو ازاد رو ببینه