انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] (/showthread.php?tid=265200)

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - امیر‌حسین - 14-05-2017

دُری برو درس بخون :v

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - -Demoniac- - 14-05-2017

هعي -_-
یه روز خوب میاد ک من همه کتابای درسي مو بسوزونم و به فنا بدم :|

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - Mïņ̃†êR - 14-05-2017

باید تاپیک رای گیریو میزاشتم تو امضام ک دیده بشه حس میکردم میاید میخونید تنبلا 2mo5

(14-05-2017، 12:40)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعي -_-

دُرسا خیلی درس خونه:v
دُرسا درساشو میخونه ..
درسا کتاباشو نمیسوزونه ..
مثل درسا باشید D:

(14-05-2017، 12:42)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید تاپیک رای گیریو میزاشتم تو امضام ک دیده بشه حس میکردم میاید میخونید تنبلا 2mo5
حالا تو حرص نخور اونم ميخونيم ._.
:|

(14-05-2017، 12:40)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعي -_-

اون روز ی کتاب روش کار یا پروتوکل کشوری میزارن جلوت میگن اون همه ک خوندی مهم نیست باید اینو بخونی25r30

(14-05-2017، 12:44)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعي -_-

اون روز ی کتاب روش کار یا پروتوکل کشوری میزارن جلوت میگن اون همه ک خوندی مهم نیست باید اینو بخونی25r30

دقیقا -___-
ما جر خوردیم دوره راهنمایی خر زدیم:/
گفدن مهم نبود ازین ب بعد باس بخونی :/
الا سال اول دوم رو باس خر بزنیم میگن مهم نیس :/ سوم رو باس بخونی :|

(14-05-2017، 12:43)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2017، 12:42)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا تو حرص نخور اونم ميخونيم ._.
:|

شیرم خشک شد خوbathtime

RE: [ گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۳ ] - #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi - 14-05-2017

خخخ خودتوکنترل کن گلم
ببخشیداصلایادم نبودهمچین مسابقه ای شرکت کردم :cool:

(14-05-2017، 12:42)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعي -_-

دُرسا خیلی درس خونه:v
دُرسا درساشو میخونه ..
درسا کتاباشو نمیسوزونه ..
مثل درسا باشید D:
آره بیاین من خودم شیوه درس خوندنو بهتون یاد میدم با روش های نوین تقلب :|
+
دفاعيم آخه در سه ? -_-
انقد تنبليم میاد اینو بخونم :|