انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 (/showthread.php?tid=155600)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - _PαяαиÐ_ - 10-08-2014

(10-08-2014، 9:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پَرَند خانوم ؟ .. نمیتونستی وقتی از لیست در میاری بگی از لیست در آوردمت ؟ ..

ملت روانی ـان ب مولا !

در اومدی !
.ـــ.*!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - ( lιεβ ) - 10-08-2014

(10-08-2014، 9:56)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 9:55)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 9:52)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 9:51)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 9:49)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه.

پسر بیام بزنمت >_<* ؟ ..

نمیخآی از این کارات دست برداری ._.* ؟ ..
چه کاری؟HuhHuhHuh

هعیی -•-
SSssSSssSSSssSSS .. ! :||||||||||

خودت کآرو کردی نمیدونی >_<* نُچ نُچ نُچ ._.* ! ..
جریان چیه؟
چیزی شده؟
اگه ناراحتین برم؟
ای وآی >_< ! ..

تارا بش بگو چیشُده :||||||||| !

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - tyjtfhdhr - 10-08-2014

(10-08-2014، 9:54)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 9:52)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 9:50)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـآن من یه دوست دارم البته دو ســآلم از من بــُزُرگ تره اسم دوس پــسرش ایمــآنه بهش میگه emi

.ـــ.*!

منــم دلم میخـواد بت بگــم ایمـــی |||: ..!

البته روم به دیوآر اشـتب متوجه نشــی ـــ^ـــ..!
:|||||||||||
چــیه?! ||||:

مــُشکلی داری اصــد?! ـــــ^ـــــ

نظرم عوض شد|:

بش میگم هویج -ـ-*!
ن خدافظ:|
(10-08-2014، 9:56)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 9:54)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 9:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 9:51)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 9:50)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم چنین (: ..
شــوت کــُنمـت?! .ـــ.

البته تُ لیسـت ..!
بُکُن منم الان میکُنم ._.* .. !
عجب بکن بکنی شد:|||||||||
منظورم شوت کردن بود از بکن منحرفا:|||||||
کِلاس کدوم بُکن بُکنی میری تُ ؟ :| ..

آرین ؟ :|||||||||
من تو خونه های خالی کار میکنمچون حرکاتی  میزنم دادو بیدا دارع برا حریف:|
منظورم ورژش شریف ابکیدو بود:||||||||||||||

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - !~IмДи~! - 10-08-2014

(10-08-2014، 9:52)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 9:50)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـآن من یه دوست دارم البته دو ســآلم از من بــُزُرگ تره اسم دوس پــسرش ایمــآنه بهش میگه emi

.ـــ.*!

اینکه اسمش ایمان نی *-_-*

اسمش هویج بوگندو عه (:>

مـآدرته . سگ توله . Angel
(10-08-2014، 9:52)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.ـــ.*!

دهنت جر رفت ؟

Big Grin

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - [ niki ] - 10-08-2014

(10-08-2014، 9:57)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 9:55)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 9:51)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 9:50)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 9:50)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نيکي جونم
هنوزم با من قهري /؟؟؟؟

ایهیم >~<
من ک کاري نکردم ديروز داشتم شوخي ميکردم
اصلا منم قهرم دلمو شکستي

قهر >~<
دلت مياد با من قهر کني Shy

آره .ـــ.* !¡!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - _PαяαиÐ_ - 10-08-2014

به سلامـت آغـآ امیر ||:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - NeginNg - 10-08-2014

(10-08-2014، 9:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 9:56)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يکي منو تحويل بگيره کم بود توجه پيدا کردم

جونم ؟ ._.
بازم معرفت تو هيشکي منو تحويل نميگيره

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - ( lιεβ ) - 10-08-2014

سَلآم ^_^* ..

اِسم من [ لوکآس ] :| .. خآرجی اصدم ^_^* .. !

نیاز به دوس دختر دارم :| .. جهت دوست دُختر شُدن به اینجآ بیایین .. :|||||||||| !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/private.php?action=send&uid=106167

باتشکُر ^_^ :> .. !

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - MONA-GH - 10-08-2014

داداشم ورداشته تو وایبرنوشته مونا الاغ است |:
اینجام ورداشته جواب چنتاخصوصیامو داده چنتام از لیستم در اورده -_-*

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 - [ niki ] - 10-08-2014

(10-08-2014، 9:58)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 9:52)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.ـــ.*!

اینکه اسمش ایمان نی *-_-*

اسمش هویج بوگندو عه (:>

مـآدرته . سگ توله . Angel

.ـــ.*!

دهنت جر رفت ؟

Big Grin

عمته (:>

هویج بوگندوی تاریخ مصرف گذشته *^•^*