انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ (/showthread.php?tid=268963)

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - Dead Silence - 03-05-2018

کوروش از ایناس ک اگه باهاش رفیق باشی بت سپاس میده اگه نباشی نمیده :v

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - Interstellar - 03-05-2018

(03-05-2018، 23:27)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2018، 23:21)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم حرفاتون ترکیب شده باهم (((:
وای این همایش های نجوم خیلی خوبن من همیشه دوست داشتم برم
یعنی چی ستاره ها دور چی می چرخن؟ :|
دانشگاه تهران میذاره تک و توک پیگیر باشی میتونی بری ، تازه رفتیم کلاساشونو دیدیم رو دره
کلاس برنامه شونو زده بودن یه درس داشتن فیزیک و نجوم زیرشم اسمه استاده رو نوشته بود
بعد دوستم گفت ای دی استاده رو پیدا میکنم ببینم میذاره بیام بشینم سره کلاسش :| گفتم تلاش نکن :|
یه عکس بود حرکت ستاره ها دایره ای بود سوال بود برام دوره چی میچرخت دقیقن :|
پیدا کرد؟ (((:
یه نظریه بوده که دور زمین میچرخن (که البته اشتباهه) شاید اون بوده
یا شایدم دور کهکشان راه شیری
حرکتشون خیلی نامحسوسه

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - Faust - 03-05-2018

کوروش سپاسی :<

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - ÆMÆշЇÑζ - 03-05-2018

(03-05-2018، 23:32)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یپ

مطمعنم اگ ی نفر دگ هم پی ام بده نه تنها کسی سپاسش نمیده بلکه همه تیکه ها حمله ور میشه بهش :|

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - Interstellar - 03-05-2018

(03-05-2018، 23:27)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2018، 23:26)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا پروفایل های بعضی هاتون فرق داره ؟! 

استایل به انجمن اضافه شده .

بالای پروفایل سمت راست .. میتونی تغییر بدی توعم .

پیشرفت چشم گیریه

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - امیر‌حسین - 03-05-2018

(03-05-2018، 23:33)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میرزا قاسمی خوشمزه بود ؟ D:

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - ◄Iяαи► - 03-05-2018

(03-05-2018، 23:32)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو dvd نگرفتی واسه کنکور؟ |:

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - امیر‌حسین - 03-05-2018

(03-05-2018، 23:34)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2018، 23:27)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2018، 23:26)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا پروفایل های بعضی هاتون فرق داره ؟! 

استایل به انجمن اضافه شده .

بالای پروفایل سمت راست .. میتونی تغییر بدی توعم .

پیشرفت چشم گیریه

شب و روز مُخ صابرو داشتم میخوردم -_-

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - Faust - 03-05-2018

(03-05-2018، 23:34)Aмιя Hσѕѕєιη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2018، 23:33)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میرزا قاسمی خوشمزه بود ؟ D:

خوب بود .

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱ - Dead Silence - 03-05-2018

(03-05-2018، 23:33)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2018، 23:27)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2018، 23:21)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم حرفاتون ترکیب شده باهم (((:
وای این همایش های نجوم خیلی خوبن من همیشه دوست داشتم برم
یعنی چی ستاره ها دور چی می چرخن؟ :|
دانشگاه تهران میذاره تک و توک پیگیر باشی میتونی بری ، تازه رفتیم کلاساشونو دیدیم رو دره
کلاس برنامه شونو زده بودن یه درس داشتن فیزیک و نجوم زیرشم اسمه استاده رو نوشته بود
بعد دوستم گفت ای دی استاده رو پیدا میکنم ببینم میذاره بیام بشینم سره کلاسش :| گفتم تلاش نکن :|
یه عکس بود حرکت ستاره ها دایره ای بود سوال بود برام دوره چی میچرخت دقیقن :|
پیدا کرد؟ (((:
یه نظریه بوده که دور زمین میچرخن (که البته اشتباهه) شاید او بوده
یا شایدم دور کهکشان راه شیری
حرکتشون خیلی نامحسوسه
اره بابا اونقد سمجه ((: ولی استاده نذاش :|
دوستم خیلی نجوم دوس داره ولی از فیزیک متنفره . با یکی از استادایه اونجا حرف زدیم .. گف رشتش کامپیوتر بوده
ولی علاقه داشته ب نجوم و اینا دانشگاه نجوم خونده ولی میگف رباضی و فیزیک باید قوی باشه ..
خیلی موضوعات جالبی بود .. یکیشون از سطح خورشید با دستگاه عکس گرفته بود داشت اونجا ادیت میکرد با ی برنامه ک خودش ساخته بود 
همایشه دقیقا همون روزی بود ک هاوکینگ فوت کرد ._.

(03-05-2018، 23:34)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو dvd نگرفتی واسه کنکور؟ |:

چرا دارم .. خیلی وقتا ته کلاس میشینم تخته رو نمیبینم درنتیجه درسم نمیفهمم 
از رو دی وی دی میخونم :|
5 تا درسو دارم 
تو خریدی ؟ :|