انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد 146 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد 146 (/showthread.php?tid=121394)

RE: گــفـتگـوے آزاد 146 - Dead Silence - 18-06-2014

(18-06-2014، 15:46)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو که پر***د گفتی....

دیگه چرا**ن رو سانسور میکنی:|؟

بیشوووور :V

میخواستم ببینم حواست هست یا نه :V

RE: گــفـتگـوے آزاد 146 - ~KiAηA~ - 18-06-2014

(18-06-2014، 15:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نشانه های سوختگی دماغه نه؟؟؟؟

هع!

تو حرس بخور!

من امروزمو برا تو حروم نمیکنم!

حالو حوصلتو هم که ندارم...
واسه خودت تا ردا ویز ویز کن...

برو 4 تا تیکه از ت نت پیدا کُن .. انقد ب مغزت فشار نیار ... مُـخت دچار پـریــ*ـود میشه (: !

بعدش بیا اینجا حرف از سوختن بزن (: ! فعلا اونجات داره میسوزه بدبخ ! :|

حرص چیو بخورم ؟ تو برو فعلا بـِزا واس شوهرت :|| !

میتونی خفه شی .. منو وادار نکن ی کاری کُنم کف و خون قاطی کُنی .. پس خَف بمیر .. (:

خودت میدونی حرس چی..
منم میدونم..
حوصله حرف زدن و دعوا هم ندارم...
وگرنه دهنت صاف بود...
آهان ،اینم یادم نره بگم...
عرضه داشته باش جلو خودم بحرف ..نه پشت سرم...
اینجوری نشون میدی چقد ازم میترسی...
دافسس...

RE: گــفـتگـوے آزاد 146 - இFATEMEHஇ - 18-06-2014

مـــن میــــــرم -ــــــ-

تـآرا ..

خـــودافــــــس جیگملــــــــــم ^ــــ-

RE: گــفـتگـوے آزاد 146 - Mᴏsᴇs - 18-06-2014

(18-06-2014، 15:48)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسمت دارم._.
من بیشتر عشقو .__.
(18-06-2014، 15:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه مواد را با هم مخلوط کنید....

تارا آماده اس:V
منو بخورین <:

(18-06-2014، 15:47)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان 145 بودا:|

پارازیت نیا kaffe2
اینو بخوریمConfused؟

ایییی:|Confused

RE: گــفـتگـوے آزاد 146 - Brooklyn Baby - 18-06-2014

(18-06-2014، 15:49)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرا ..

فاطططططططططططططی>_<

نلو )):

نَـــرو-_-

نرو دیه((:

سلام نوری نوری

RE: گــفـتگـوے آزاد 146 - Mᴏsᴇs - 18-06-2014

(18-06-2014، 15:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:46)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو که پر***د گفتی....

دیگه چرا**ن رو سانسور میکنی:|؟

بیشوووور :V

میخواستم ببینم حواست هست یا نه :V
من...
حواس..
همیشه..
-_-

RE: گــفـتگـوے آزاد 146 - T A R A - 18-06-2014

(18-06-2014، 15:47)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــآآآآآآآآآآآرآآآآآآآآ >ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ<

نــــــــــــــــــــــــروووووووووو ))))))))))))))":
باووشه عشخم^_^
(18-06-2014، 15:49)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع!

تو حرس بخور!

برو 4 تا تیکه از ت نت پیدا کُن .. انقد ب مغزت فشار نیار ... مُـخت دچار پـریــ*ـود میشه (: !

میتونی خفه شی .. منو وادار نکن ی کاری کُنم کف و خون قاطی کُنی .. پس خَف بمیر .. (:

خودت میدونی حرس چی..
منم میدونم..
وگرنه دهنت صاف بود...
دافسس...
بکش بیرون توئم :|

(18-06-2014، 15:49)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرا ..

نرووو )))):
(18-06-2014، 15:49)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:48)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسمت دارم._.
من بیشتر عشقو .__.
(18-06-2014، 15:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو بخورین <:

(18-06-2014، 15:47)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارازیت نیا kaffe2
اینو بخوریمConfused؟

حالا که منو دُرُس کردی باید منو بخوریkaffe2

RE: گــفـتگـوے آزاد 146 - Brooklyn Baby - 18-06-2014

(18-06-2014، 15:51)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:47)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــآآآآآآآآآآآرآآآآآآآآ >ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ<

نــــــــــــــــــــــــروووووووووو ))))))))))))))":
باووشه عشخم^_^
(18-06-2014، 15:49)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع!

تو حرس بخور!

خودت میدونی حرس چی..
منم میدونم..
وگرنه دهنت صاف بود...
دافسس...
بکش بیرون توئم :|

تـآرا ..

نرووو )))):
(18-06-2014، 15:49)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسمت دارم._.
من بیشتر عشقو .__.

منو بخورین <:

پارازیت نیا kaffe2
اینو بخوریمConfused؟

حالا که منو دُرُس کردی باید منو بخوریkaffe2

کَلَش واسه منه-_-

RE: گــفـتگـوے آزاد 146 - Dead Silence - 18-06-2014

(18-06-2014، 15:48)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کی دشمنته خودم سرویسش میکنم-_-

بخوام کسیُ سرویس کنم خودم میکُنم ..

اینجا جاش نی ! ..

خودت میدونی حرس چی..
منم میدونم..
وگرنه دهنت صاف بود...

دافسس...
ببین منو .. دهنــتـو تـآ بـآ خـآک یکی نکـردم گمشو ... !

الان دارم پش سرت میگم ؟ چرا انقـد شـ*ـر میگی بشر ؟ :|

از حسادت داری میترکی وقتی اهورا بم گف هرچی میخوای منو صدا کن .. یا اینکه پسرا بم اهمیت میدن ..

پَ فک نکن میونی منو جلو دوسـآم خراب کُنی ..

تو رو خودم ب توان رسوندم .. اراده کنم میبرمت زیر رادیکـآل ..

اراده کنم ی کاری میکنم ک امیر ازت متنفر بشه ..

پَ واس من شاخ بازی در نیار ..

ب سلامت .. !

RE: گــفـتگـوے آزاد 146 - இFATEMEHஇ - 18-06-2014

(18-06-2014، 15:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرا ..

فاطططططططططططططی>_<

نلو )):

نَـــرو-_-

نرو دیه((:

سلام نوری نوری

عــــزیزم بـآس برم کلـآس ^ـــــ-

فــداییم داری ^ـــ^

خـدافـس ..