انجمن های تخصصی  فلش خور
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 (/showthread.php?tid=114363)

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - Brooklyn Baby - 01-06-2014

(01-06-2014، 15:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 15:26)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوابمو گرفتم مرسی ..

همینو میخواستم ..

اگه شما برام ارزش قائل بودین ..

منم قائل بودم ..

د لامصب کی برات ارزش قائل نبودیم ؟ :|

اشکال نداره اینا مال دوران بلوغه -_- !

منم همین کارا رو میکردم :|

|: ..

تا حالا دیدی ناراحت باشم؟||:

آخه عوضی من چراباید ناراحت باشم؟-_-

ایش|: ..

خوبی؟

خواستم ژست بگیرم|= ..

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - Mason - 01-06-2014

امیررضا 5 تا نشون کاربرن و 5 تا رای دیگه حرف نباشه >_<

هر چی دارم بت توضیح میدم باز حرف خودتو میزنی .__.

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-06-2014

جواب بده فاطی :|

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - Aiden Pearce - 01-06-2014

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Adl!g+ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Directioner girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ERF@N ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
First Star ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Shadow of Death ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Thief ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیررضا* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ سـُــــکـُــــــوت ツ

منو انداختن گوشهcryingcrying

(01-06-2014، 15:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: جوابمو گرفتم مرسی ..

همینو میخواستم ..

اگه شما برام ارزش قائل بودین ..

منم قائل بودم ..
خودت دیدی که من چجوری با آدمایی که براشون ارزش قائل نیستم رفتار میکنم !

بازم میگی بهت اهمیت نمیدم ؟!

اینجا دنیای مجازیه بیشتر چیزاش غیرطبیعیه!

دلیل نمیشه به خاطراتفاق های اینجا خودمونو جر بدیم :|

زندگی کن شاد باش :|

تا حـالا غمگین نبودم ..|:

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-06-2014

(01-06-2014، 15:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی؟

خواستم ژست بگیرم|= ..

حرفم چقد زود تاثیر گذاشت ..:|

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - امیررضا* - 01-06-2014

(01-06-2014، 15:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیررضا 5 تا نشون کاربرن و  5 تا رای دیگه حرف نباشه >_<

هر چی دارم بت توضیح میدم باز حرف خودتو میزنی .__.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ERF@N ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
K!ng LoL B@X ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
marjan99 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیـבآ شَهــریوَرے ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
★★ Ali ★★ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ سـُــــکـُــــــوت ツ

چند نفرن؟

مگه 6 تا نیست؟
---------

4.42%

5

میگه

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - šhεïdα - 01-06-2014

هـــــــــــی

(01-06-2014، 15:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2014، 15:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی؟

خواستم ژست بگیرم|= ..

حرفم چقد زود تاثیر گذاشت ..:|

میگم شوخی بود ..|:

RE: ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 133 - First Star - 01-06-2014

آیسان تو فهمیدی کی کیو دوس داره نه ؟! ^_^

خیلی ضایس :|

سه بار سوتی دادن :|