انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد【77】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد【77】 (/showthread.php?tid=85743)

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 06-02-2014

(06-02-2014، 11:06)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین جوجو ننم همیشه میگه باصفر کیلومتر جماعت سیزده بدر نرو نمی تونی بما بخوری Big Grinبوس

|: میشه ننتو به من معرفی کن!؟

حرف ننت درست خو ولی اینجا یه خورده مشکل نقصی داره !!

فک نکن من با همین حرفا تلافی میکنمااا !!

میگن از آن نترس که سر به بالا دارد از آن به ترس که سر به زیر دارد !! منو میگه |: !!

من هیچی نمیگم !! ولی یه موقع یه کاری میکنم که مثل احمد از من متنفر بشی |: !! بلی !!

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - ★MoRpHeUsS★ - 06-02-2014

و من امده ام ک بنگرم:|
سلآم^__^

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - ERF@N - 06-02-2014

بچه ها این بامزه ترین جکه

سلام دیرو یه نفر به نام مهسا000تبلیغ یه سایت به نام فلشخور تک بی بی فرستاد گفت ادرس جدید سایته چیکا کنم برم؟

شیوه جدید تبلیغ

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - pink lady - 06-02-2014

سلام............

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 06-02-2014

(06-02-2014، 11:08)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='L☺vely star' pid='1524353' dateline='1391673754']
آیسی این بچٌس :|
تو بیخیال شو -___-!
برو بزرگی به سن نی به یه چیزی که بشما نرسیده ننه جون

-___-!
هعی من میگم دهن منو وا نکن تو هعی وا کن!
پسرم شُما مثلا رسیده خودتو فرض کن:|
چه گلی به سر بشر جماعت زدی :|
اینجاس که میگن دنت اسپک خز وخیل!

(06-02-2014، 11:09)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و من امده ام ک بنگرم:|
سلآم^__^

بنگر عسل:|
سلوم ^___^

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - MONA-GH - 06-02-2014

خدافظـ0.o

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - pink lady - 06-02-2014

ایسان>_<

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - MR.FARZAM - 06-02-2014

(06-02-2014، 11:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:06)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین جوجو ننم همیشه میگه باصفر کیلومتر جماعت سیزده بدر نرو نمی تونی بما بخوری Big Grinبوس

|: میشه ننتو به من معرفی کن!؟

حرف ننت درست خو ولی اینجا یه خورده مشکل نقصی داره !!

فک نکن من با همین حرفا تلافی میکنمااا !!

میگن از آن نترس که سر به بالا دارد از آن به ترس که سر به زیر دارد !! منو میگه |: !!

من هیچی نمیگم !! ولی یه موقع یه کاری میکنم که مثل احمد از من متنفر بشی |: !! بلی !!

من از هیچ دختری متنفر نمیشم خو
اینم بدون همچین سرت به زیر نی سرتو بدزد هواپیما بش نخوره مواظب کفترا
هم باش چلغوز نکنن رو کلت

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 06-02-2014

(06-02-2014، 11:10)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:08)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 11:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='L☺vely star' pid='1524353' dateline='1391673754']
آیسی این بچٌس :|
تو بیخیال شو -___-!
برو بزرگی به سن نی به یه چیزی که بشما نرسیده ننه جون

-___-!
هعی من میگم دهن منو وا نکن تو هعی وا کن!
پسرم شُما مثلا رسیده خودتو فرض کن:|
چه گلی به سر بشر جماعت زدی :|
اینجاس که میگن دنت اسپک خز وخیل!
آبجی فدات وللش به موقعش خودمون حسابشو میرسیم -__-

(06-02-2014، 11:10)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام............

سلـآم عشقم (:

(06-02-2014، 11:10)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها این بامزه ترین جکه

سلام دیرو یه نفر به نام مهسا000تبلیغ یه سایت به نام فلشخور تک بی بی فرستاد گفت ادرس جدید سایته چیکا کنم برم؟

شیوه جدید تبلیغ

خخخ |: واقعا واقعا !

یکی پست زده بود بعد توی پستش خودش تبلیغ میکرد |: همش میگفت نفر قبلیم رو میبردمش تو سایت خودم به آدرس . . ||:

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 06-02-2014

I back it up cause I don't give a f** , If you're a lane that's a shame you can't hang with us

نـیـاز به مـترجـم|: