انجمن های تخصصی  فلش خور
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ (/showthread.php?tid=294612)

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - سهَ‌ند - 26-02-2021

انقد بدم میاد کاور آهنگا تو پلیر عوض میشههههههههههههههه چراااا ‌کاوررر آهنگای جی جی شده کاور "خفه" از قافففف

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - єη∂ℓєѕѕღ - 26-02-2021

(26-02-2021، 20:39)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 20:37)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سن سوسن نچه سه سوشام
هش سری.-.
بیابریم کوه کدوم کوه همون کوهی ک
نععبعنعبهعب

صفهلمه گده نه کوهی زا

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Emmɑ - 26-02-2021

(26-02-2021، 20:40)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 20:39)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هش سری.-.
بیابریم کوه کدوم کوه همون کوهی ک
نععبعنعبهعب

صفهلمه گده نه کوهی زا
بیشور سَسو چَس/:
یسسس از نیمه گمشدت نخبر

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - bOoOoOy - 26-02-2021

(26-02-2021، 20:40)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد بدم میاد کاور آهنگا تو پلیر عوض میشههههههههههههههه چراااا ‌کاوررر آهنگای جی جی شده کاور "خفه" از قافففف

همون بهتر ک کاور جی جی حذف و نابود شه (:
برو یکم بهرام گوش بده مغزت باز شه
با مزخرف گوشای خودمونو پر نکنیم (:

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - KᏙ¥றᏙƝ - 26-02-2021

(26-02-2021، 20:40)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد سم Smile

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 26-02-2021

The End Of LGBT

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - єη∂ℓєѕѕღ - 26-02-2021

(26-02-2021، 20:42)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 20:40)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صفهلمه گده نه کوهی زا
بیشور سَسو چَس/:
یسسس از نیمه گمشدت نخبر

هش خبر تبریک دمدیمم روز مردی Big Grin دییپ بیلسینه

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - سهَ‌ند - 26-02-2021

واقعا شما تو گوشیتون بازی دارین Telegh_59 من باید یه ساعت چرت و پرت پاک کنم تا بتونم یه آلبوم آهنگ دانلود کنم Telegh_22 مرفهین بی درد

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Emmɑ - 26-02-2021

(26-02-2021، 20:43)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 20:42)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشور سَسو چَس/:
یسسس از نیمه گمشدت نخبر

هش خبر  تبریک دمدیمم روز مردی  Big Grin  دییپ بیلسینه
داش باشیوا/:
گ گت اول با سن گتتتتتترخنبتذذخکذمدنذکخ

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Thyme - 26-02-2021

(26-02-2021، 20:39)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 20:38)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضاتم خیلی زیشته تازه ._.*

خداحافظ جمیعا
خوش حال شدم @bOoOoOy

میشه نری (((:

آیدی تلتو بفرست پ.خ من یا بهار
تو تل یه جی پی چرک بزنیم D:

(26-02-2021، 20:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 20:31)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو :|
انسانی بمون بنظرم .. استعداد ادبیت عالیه ..
حالا شایدم به ریاضی علاقه مندی نمیدونم .. ولی ذوق ادبیت حیف نشه تو ریاضی !
آخه داتشگاه چه بخوانم؟ ادبیّات در دانشگاه خیلی حقیره.
استاد سرّی استاد المپیادمون بود و ایضا استاد دانشگاه تهران. می گفت سطح المپیاد ادبیّات چند برابر دانشگاهه.
خصوصاً دوره ما که راغب رئیس کمیته بود و ما رو با دکتر شفیعی کدکنی که تحصبلات آکادمیک زیر نظر ایشونه از یه سری وجه سر لج انداخت.

ریاضی هم نمی دونم، در واقع شیمی می خواستم اونم شریف . : دی

آخر سر هم پروگرمر می شم لابد.

و بابت هندونه ها هم ممنون.
احوال شریف خوبه؟

قبونت ._.*
خب ادبیات همون تهران بخون مثلا ...
من از رشته های انسانی زیاد اطلاعات ندارم راستشُ بخوای.. خودم تجربی بودم .. با مشاور مشورت کن حتما
ولی المپیادم ریسکه دیگه به هرحال .. از کنکور عقبت میندازه
باز هرجور خودت و خانواده صلاح میدونین
خدافست (: