RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - کــــــــــⓐرمَن - 14-05-2020
(14-05-2020، 22:31)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:30)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:27)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:26)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:24)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میخواستم بلاکت کنم (شوخی کردم)
وای قلب وایستاد{شوخی کردی}
خل :|
ی تشکرم امروز ازم نکردی :|
بلی بلی متشکر بخاطر دو هزارتا ویدیو و متشکرم از اینکع گذاشتی اذیتت کنم
اونو نمیگم ک
تا حالا کسی وسط امتحان بت انرژی داده؟
ارع
RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - sober - 14-05-2020
(14-05-2020، 22:29)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:24)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلا کوچه ی علی چپ که آخرش بن بسته ما که تا ته ش رفتیم
هردو روز یه بار بیمارستان و عمل؟!
بعد داری بیهوش میشی میای اینجا؟!
نمی دونم ما رو چی می بینی!
ولی بگم بهت من سه روز تب داشت نتونستم گوشیمو بگیرم دستم بعد تو تو تخت بیمارستانی و از صبح تا شب اینجا؟!
حداقل یه بهونه بهتر گیر بیار
عمو شما دخترید من پسر من اپاندیسمو چند روز پیش عمل کردم صبحش ساعت 8 چندتا موضوع زدم بعدش گوشی رو گرفتن ساعت 11 صبح عمل شدم برای فرراش اومدم انجمن
اون بیهوشیم توضیح دادم منظورم جی بود از غزل بپرس من دروغی ندارم به تو بگم نیازی نمی بینم به تو دروغ بگم
من بدون گوشیم دق میکنم بفهم دخی جون
بهونه ت خیلی مسخره ست
جون آدم مهمتره و اینکه فکر می کنی ما کسی که عمل کرده رو ندیدیم؟!
آدم داره از درد میمیره بعد میاد موضوع می زنه؟!
من حاضرم شرط ببندم تو حتی نمی دونی آپاندیس کجاست!
RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Ɗєя_Mσηɗ - 14-05-2020
(14-05-2020، 22:32)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:27)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:24)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ولی بگم بهت من سه روز تب داشت نتونستم گوشیمو بگیرم دستم بعد تو تو تخت بیمارستانی و از صبح تا شب اینجا؟!
چیزی که عیانه متاسفانه ایشون به شدت نیازمند توجه هستند.
جوک خوبی بود هنوز منو نشناختید من نیازی به توجه کسی ندارم بای
داره میریزه D:
چرا میگی بای ولی نمیری -_-
(14-05-2020، 22:32)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:30)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:29)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:27)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:25)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فقط خالکوبیش و دیگر هیچ...
کوک ی خالکوبی دارع ک بزور میشع فهمید چیع اما بعد از جست و جو فهمیدم معنیش وی هستش
هه هه هه
ی خالکوبی نداره
عکسشو برات میفرستم
عزیزم منظورم یکی از خالکوبی هاش بود
خب درست بگو دیگه =/
خخخخخخخخخخخ چشم
RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - ρσєѕɪ - 14-05-2020
(14-05-2020، 22:32)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:31)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:27)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:26)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وای قلب وایستاد{شوخی کردی}
اونو نمیگم ک
ارع
ضد حالتر از تو کسی نیس
(14-05-2020، 22:33)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:32)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:29)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:27)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کوک ی خالکوبی دارع ک بزور میشع فهمید چیع اما بعد از جست و جو فهمیدم معنیش وی هستش
هه هه هه
ی خالکوبی نداره
عکسشو برات میفرستم
خب درست بگو دیگه =/
خخخخخخخخخخخ چشم
وی خالکوبی داره؟
RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Ɗєя_Mσηɗ - 14-05-2020
(14-05-2020، 22:31)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:30)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:27)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:26)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایا میدانید بپرسم؟ یدونه ..
بفرمائید :|
میدونی وقتی میخان یه خسیسو اذیت کنن چیکا میکنن؟
نه نمیدونم :|
چیکار میکنن؟
میبندنش به تیرچراغ برق میگن کوچه بغلی دارن شام میدن
RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - Jack Daniel'ѕ - 14-05-2020
@*SIRVAN*
بیا دوتایی بشینیم چایی نبات بخوریم. منم دل درد دارم مث تو ولی آپاندیس نیست ناموسواری (:
RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - sober - 14-05-2020
(14-05-2020، 22:29)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و من مطمئنم اگر تحت تجویز مادر من باشه با مسائل گیاهی و ارگانیک طرفو به کشتن میده D:
باور کن نصف این چیزای گیاهی رو که من نمی دونم از کجا پیدا می کنن رو بریزی پای گلدون خشک میشه!
(14-05-2020، 22:33)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:32)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اونو نمیگم ک
ارع
ضد حالتر از تو کسی نیس
(14-05-2020، 22:33)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هه هه هه
ی خالکوبی نداره
عکسشو برات میفرستم
خب درست بگو دیگه =/
خخخخخخخخخخخ چشم
وی خالکوبی داره؟
خیر
ارع فک کنم خالکوبی دارع
RE: •°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• - @پوریا@ - 14-05-2020
(14-05-2020، 22:34)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:31)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:30)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میدونی وقتی میخان یه خسیسو اذیت کنن چیکا میکنن؟
نه نمیدونم :|
چیکار میکنن؟
میبندنش به تیرچراغ برق میگن کوچه بغلی دارن شام میدن
لزومن به خسیس بودن ربطی نداره
شامه دیگه برای چی کسی نخواد
|