انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 (/showthread.php?tid=152789)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - shadow girl - 07-08-2014

منم مث اواتارم لباس ندارم.-.

خخخ-_-

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ensi - 07-08-2014

بچه ها کم بود شلوار که داشتیم 
وکم بود شام برای همه 
حالا ام کم بود زن واسه  پسرا Big Grin

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - | NEON DEMON | - 07-08-2014

(07-08-2014، 0:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرشام کسی که اعلام میکنه شلوار نداره لابد خطر میخواد دیگه

بابا این که لامصب خطر نیست آخه ترمیناتورهBig Grin

آقا ما که رفتیم ike
فرار نکنید بدبخت میشین
اومد سراغتون •_•
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 119

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ✘PETER✘ - 07-08-2014

(07-08-2014، 0:33)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:30)shadow girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شلوار میخوای  ؟-اوفف علی دستی دستی منو بد بخت کردی

من از همه بجز کاربر~~~>احسان قدیمی ترم^زرشک^

ما کوچیک همه ی کاربرای فلش هستیم

(07-08-2014، 0:31)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:25)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:23)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:18)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به بیخواب ها .___.

خوش اومدی احسان خانHeart

ممنون حامد جون....

هنوز که سر ماه نشده ستاره هاتوکه نمیخوای؟؟؟ :|
ب فکر منم باش زن ندارم مخاطب خاص ندارم گفتن 8 ستاره باید باشی تا زن بهت بدیم دختر خوب کمهcryingcrying

درکت میکنم به منم همینو گفتن نکنه میخوایم باجناق شیم o_O ??

خدا کنه پسمل ب این خوشکلی بامزه اایی باجناق من بشه ^__^

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - shadow girl - 07-08-2014

لباسم!

یکی از تو اون موضوعه برش داش !

ملت بی شعورنا -_- !

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 07-08-2014

(07-08-2014، 0:32)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:27)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:21)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:16)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیا همه ی دخترا رفتن؟

منم تا شلوارمو نگیرم از اینجا نمیرم
آخه میدونی چیه من فک کردم شما قراره واقعا شلوار بدید بخاطره همین همه ی شلوارامو دادم رفت ینی الان دیگه شلوار ندارم همین طوری نشستم تا شما شلوار بدیدUndecided

خوب نیست ناموسه مردم بدونه شلوار بمونه Big Grin شلوارمو بدید برمBig Grin

شلوار پات نی؟ 0__0

نیست؟

بیا شلوار منو بپوش خودتو بپوشون 0_0

دختر خوشکل ایرونی ناموس تو ناموس من (:

:N56::N56::N56:
حامد دادا مطمئنی من ناموستم؟

یاخداااااااااااااااااااااcry2 cry2 cry girl
آقایون یاد بگیریدDodgy

مرسی دادا ولی خودت میخوای بدونه شلوار چی کا کنی؟
من نمیتونم جلوی چشامو بگیرمااااااااااااBig Grin

خلاصه حانیع مواظب باش باسه این یاروئه مثل ماله ما زیر ساتور نرفته ها .___.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - hanie directioner - 07-08-2014

(07-08-2014، 0:32)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:27)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:23)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:18)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به بیخواب ها .___.

خوش اومدی احسان خانHeart

اسمش حسنهUndecided

من ب اسم کابریش صداش میکنم خانوم خانوماTongueTongue

ok okBig Grin

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 07-08-2014

(07-08-2014، 0:35)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:33)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:30)shadow girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شلوار میخوای  ؟-اوفف علی دستی دستی منو بد بخت کردی

من از همه بجز کاربر~~~>احسان قدیمی ترم^زرشک^

ما کوچیک همه ی کاربرای فلش هستیم

(07-08-2014، 0:31)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:25)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش اومدی احسان خانHeart

ممنون حامد جون....

هنوز که سر ماه نشده ستاره هاتوکه نمیخوای؟؟؟ :|
ب فکر منم باش زن ندارم مخاطب خاص ندارم گفتن 8 ستاره باید باشی تا زن بهت بدیم دختر خوب کمهcryingcrying

درکت میکنم به منم همینو گفتن نکنه میخوایم باجناق شیم o_O ??

خدا کنه پسمل ب این خوشکلی بامزه اایی باجناق من بشه ^__^

ولی نمیدونم چرا به عکسام سپاس نمیدن خیلیاUndecided

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - ✘PETER✘ - 07-08-2014

(07-08-2014، 0:32)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:27)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:21)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 0:16)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیا همه ی دخترا رفتن؟

آخه میدونی چیه من فک کردم شما قراره واقعا شلوار بدید بخاطره همین همه ی شلوارامو دادم رفت ینی الان دیگه شلوار ندارم همین طوری نشستم تا شما شلوار بدیدUndecided

شلوار پات نی؟ 0__0

نیست؟

آقایون یاد بگیریدDodgy

من پسمل خوبیم تو شلوارتو بپوش من نگات نمیکنم ^__^

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 - | NEON DEMON | - 07-08-2014

(07-08-2014، 0:35)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیا همه ی دخترا رفتن؟

شلوار پات نی؟ 0__0

نیست؟

آقایون یاد بگیریدDodgy

خلاصه حانیع مواظب باش باسه این یاروئه مثل ماله ما زیر ساتور نرفته ها .___.

خخخخخخخخخخخ رفته بابا
ولی این کلا دهن سرویس میکنه