انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 (/showthread.php?tid=82603)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - along boy - 22-01-2014

بزار ـآبجی

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ~ArMiNa~ - 22-01-2014

(22-01-2014، 15:32)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 15:30)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر از اینا بدم میاد!

مرسی اواتار:|

مگه چِشه؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ★MoRpHeUsS★ - 22-01-2014

سلام^_^
کی هست؟^___^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Mσηѕтєя Gιяℓ - 22-01-2014

ارمینا اواتارتو عوض کن :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - DOLIツ2013/DEC/15 - 22-01-2014

ـــــــــــلامــــــعرضكردمـــــــــــــHeartAngry

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 22-01-2014

نقل قول: پس تو هم نخودی چون بهت ربط نداره ! Big Grin

ولی آیسآن بیچاره که چیزی نگفت تو ناراحت شدی بابا حتماً شوخی کرد ! Tongue دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 117

تو داشتی دخالت میکردی گفتم که دخالت نکنی|:
:|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - キム尺刀ム乙 - 22-01-2014

یعنی به دیوار سلام می کردم یه خودی نشون می داد

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - along boy - 22-01-2014

برم عکس امضامو ع کنم بای

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ترش وملس - 22-01-2014

(22-01-2014، 15:30)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 15:27)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 15:24)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 15:21)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 15:18)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد بیدم-_-
بریم لندن؟^_^

من فهمیدم ولی بات قرم-_-
چـراع!؟ T_T

(22-01-2014، 15:20)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلم ارمینا
سلم ایسان

بریمـــــــــ مامی

علیک نسترن خانوم T_T
چون بم گفتی زشت ولی خودت خیلی خیلی خیلی زشت تر بودی-_-
واقعن بم برخورد-_-
من رکم میخوای ناحت شو نمیخوای نشو-_-

رژی من بهت گفتم زشت!؟ O_o

تو منو کجا دیدی اصن!؟ T_T

من اصلا عکسمم نذاشتم -____-

پس برام مهم نی خشگل باشم یا زشت . . !!

منم اون موقعی که گفتم شوخی بود بیجنبه -___-

خیلی لوسی رژی ):

خدافس
عکستو گذاشتی پارمیدا دید بهم نشونت داد-_-
ت ب من نگفتی زشت؟0.0
اهان پس اون موقع خوزروخان اومد به من این حرفو زد-_-

رژی من اصلا عکسمو نذاشتم فلش خور . . !!

اصن همه چی تقصیر پارمیداس |: وگرنه تو با من خوب بودی !!

بگو از من خوشت نمیاد دلت نمیخواد با من حرف بزنی راحت شو . . !!

رژی خانوم یکم جنبه بد نیس عزیزم !!

همونطوری که تو رکی . . انتظار اینو داشته باش که بقیه هم باهات رک باشن !!

کاراتو نیگا . . بدجور آدمو میسوزونی . .!!

همتون نامردین !!

بدرود

(22-01-2014، 15:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 15:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 15:25)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 15:24)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 15:21)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـراع!؟ T_T

علیک نسترن خانوم T_T
چون بم گفتی زشت ولی خودت خیلی خیلی خیلی زشت تر بودی-_-
واقعن بم برخورد-_-
من رکم میخوای ناحت شو نمیخوای نشو-_-

من نمیخواستم احضار وجودیت کنم ولی ....... ! Big Grin

شمآ دخترآ واقعا حسود هستین ! Big Grin

نــخــود...!!!|:

پس تو هم نخودی چون بهت ربط نداره ! Big Grin

ولی آیسآن بیچاره که چیزی نگفت تو ناراحت شدی بابا حتماً شوخی کرد ! Tongue دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 117

T_T بیچاره خودتی

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Mσηѕтєя Gιяℓ - 22-01-2014

خـــــــــــآلع؟
عسی ^_^