انجمن های تخصصی  فلش خور
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ (/showthread.php?tid=50238)

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - sjmmc - 24-08-2013

(24-08-2013، 19:36)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادخ اومد میمونم AngelAngel
قربانت!!Angel
(24-08-2013، 19:37)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 19:35)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی!!Angel
علیک پسرعمو حمیدBig Grinاواتار=/
این آواتار که میگی من نیستم!!Angel
من اصلا فروزن نمیرم!!Dodgy
(24-08-2013، 19:37)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 117

SADEKH CHETORI?
خوبم تو خوبی؟؟Angel

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - * Exceptional girl * - 24-08-2013

(24-08-2013، 19:38)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید!!!cryingcryingcrying
خبر رسیده کنکور برداشته میشه!!cryingcryingcrying
من با معدل 16 چه *هی بخورم؟؟cryingcryingcrying

برداشته نمیشه تا زمان شما میشه 25 درصد معدل تا زمان ما 85 درصدSleepy

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - pegah-p - 24-08-2013

(24-08-2013، 19:39)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 19:36)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادخ اومد میمونم AngelAngel
قربانت!!Angel
(24-08-2013، 19:37)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 19:35)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی!!Angel
علیک پسرعمو حمیدBig Grinاواتار=/
این آواتار که میگی من نیستم!!Angel
من اصلا فروزن نمیرم!!Dodgy
(24-08-2013، 19:37)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 117

SADEKH CHETORI?
خوبم تو خوبی؟؟Angel
باشه تو نیستی اصنUndecidedببخشیدUndecidedپوففففففConfused

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - ღSηow Princessღ - 24-08-2013

(24-08-2013، 19:34)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این خل و چلا رو یکی جم کنه. اومدن میگن فلانی ترازت چند شده. فلان درسو چند درصد زدی!Dodgy اگه در جریان نیستید باشید که اکنون شهریور هست. چند هفته دیگه میریسم مدرسه تو رو جونه
خودتون ول کنید. کمه کم این چیز ها رو توی پ.خ به هم بگید.

خـلـ وچِـلـ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بـآشـه×مـن خـل و چِـلـ×
بـآی هـمـه بـه جـز بـعـضـیـآ
×بـآی×

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - FARID.SHOMPET - 24-08-2013

نقل قول: بـچـه هـآ کسی اینجــآsky princessرو میشنـآسـه؟

من که میشناسم نازنین رو. اینترنتش قطعه نمیاد.
نقل قول: فرید!!!↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 117↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 117↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 117
خبر رسیده کنکور برداشته میشه!!↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 117↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 117↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 117
من با معدل 16 چه *هی بخورم؟؟↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 117↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 117↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 117
زرت و زورت نکن کنکور رو ور نمی دارن هر کی بهت گفته یا حتی اگه خودشونم گفتن چرت گفتن. اینا تکلیفشون با خودشون هم روشن نیست!!! ببین همینو بدون که سال سومیم و 25 درصد معدل سوممون تاثییر داره. 75 درصد دیگه کنکوره.

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - sjmmc - 24-08-2013

(24-08-2013، 19:41)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 19:38)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان اعلام کرد!!cryingcrying
93-94 کنکور برداشته میشه!!!cryingcrying
برداشته شه بدبختم!!cryingcrying
من میخواستم از سوم شروع کنم به خوندن!!cryingcrying

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - FARID.SHOMPET - 24-08-2013

همه با هم بگید شومپت شومپت! p317

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - HeDyE~×~ - 24-08-2013

(24-08-2013، 19:43)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه با هم بگید شومپت شومپت! p317

شومپت شومپت!!TongueTongue

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - pegah-p - 24-08-2013

(24-08-2013، 19:43)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 19:41)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان اعلام کرد!!cryingcrying
93-94 کنکور برداشته میشه!!!cryingcrying
برداشته شه بدبختم!!cryingcrying
من میخواستم از سوم شروع کنم به خوندن!!cryingcrying
من شب و روز دعا میکنم برداشته بشه:ggr::ggr::ggr::ggr: من حوصله ندارم این همه باز بشینم ازدوم بخونمConfused

صادق از کشوری که امروز یه چیز میگه و فردا یه چیز دیگه چه انتظاری داری؟!؟ تو به درست بچسپ به این چیزا کاری نداشته باش. من که خودم همیشه به خودم همینو میگم.