انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نُسخه [466] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نُسخه [466] (/showthread.php?tid=298886)

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [466] - ابراهیم هادی - 11-10-2022

(11-10-2022، 0:11)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2022، 0:08)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی عده ای واقعا تواناییش رو ندارن که از یه کودک محافظت کنن یا به دلایلی ناخواسته باردار میشن مثلا بهشون تجاوز میشه اونا باید چیکار کنن؟
در ضمن غربالگری هم که حذف شده بدتر شده کودکان اوتیستیک و... زیاد میشن

اره متاسفانه تو واقعیت که میایم میبینیم همش همه چی زجر و بدبختیه و بچه هه باید بمیره

ای کاش میشد از خود بچه هه بپرسیم. اینجوری خیلی خوب میشد
خودش که خودکار؛ می خواد بمونه 

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [466] - سهَ‌ند - 11-10-2022

(11-10-2022، 0:13)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2022، 0:11)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره متاسفانه تو واقعیت که میایم میبینیم همش همه چی زجر و بدبختیه و بچه هه باید بمیره

ای کاش میشد از خود بچه هه بپرسیم. اینجوری خیلی خوب میشد
به نظر من به جای پرسیدن از بچه باید اموزش درست بدن درباره ی روابط و مسئولیتهاش بعد هم قانونهای نظارتی درست باشه که اگه کسی توانایی نداره که بچه رو بدنیا بیاره تصمیم گیری شه

آخه بحث آزادی هم هست دیگه. مثلا یکی بگه من دلم میخواد سقط کنم چون بدن خودمه به کسی هم ربطی نداره.. ولی خب اینا که فرقی تو خود فلسفه سقط جنین ایجاد نمیکنه.. چون در هر صورت داری جلوی زندگی بیشتر رو میگیری

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [466] - امیر‌حسین - 11-10-2022

(11-10-2022، 0:07)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2022، 0:02)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1.اره ، نمونش همین محیط زیستی که دوستمون خوند(کارش اینه بهش پروژه میدن بره جنگل از حیوانات عکس بگیره ، ساعتی 200 تومن :/) عملا توی ایران چیزی به اسم جیو گرافی و محیط زیست و... نداریم انقدر بی ارزشه براشون
2.اینی که میگی پیش فرض همه چیزه ، هر مغازه یا اداره ای کارمند خلاق میخواد مخصوصا خصوصیاش ، درباره وسیع بودن بازار کارش منظورم بود که دست و بال آدم بازه ، گزینه های زیادی هست ...

3.به هر حال بحث پوله  خودت برای کسب درامد تلاش نمیکنی؟ در حد محک زدن خودت
۱. خب این دوستت اشتباه کرد رفت .بعد ادم وقتی شانسش تو تجربی یه رشته خوب نمیگیذه دیگه باید بره سمت یه رشته ای که ببینه میتونه از عهدش بربیاد یا نه .۴سال عمر تلفی براچی اخه
۲.خب منم منظورم همه چیزه .اینکه یکی تو یه رشته موفقه دلیل بر این نمیشه اون رشتت بازار کار مناسب تری داره .نه فقط طرف علم و استعدادش تو این موضوع بوده
یکی ممکنه بگه مخابرات اصلا کار نداره ولی برق میشه فلان کاررو کرد .یا حتی تو رشته خودم یه سریا میگن اصلا بازار کار نداره ولی یه سری دیگه هرروزپیشرفت میکنن و درامد انچنانی دارن

۳.بله بله
1.اون بنده خدام سال 89.90 فکر نمیکرد انقدر تحریم بشیم که ، رشته نو پا بود تقریبا فکر کنم ، میگف نمیدونم عضو فلان سازمان و وزارت میشم برا شون کار تحقیقاتی انجام میدم ، فکرشو نمیکرد که تعداد بیکارا زیاد میشه یا انقدر تحریم میشیم
یا کلا انقدر بی ارزش تر میشه درس و دانشگاه
2.اینم باز حالت دیفالتشه ، همین برق رو در نظر بگیر ، برادر 15 سالم از الانش ماهی 2 تومن درامد داره ، روزای تعطیل فقط میره کار میکنه ..
من فکر میکنم الان فن بلد بودن بیشتر جواب میده ، فنی که به زندگی همه بیادا ، چطوری بگم ، بعضی رشته ها لامصب مثل آب رو میمونن هر طرف بری نیازش دارن ..
ولی خب اونایی که میگن کار نیست مخصوصا توی رشته هایی مثل شما حق دارن
اگه یه شرکت بهشون کار نده حتی با پارتی خب بنده خدا ها میمونن بیکار

ولی رشته هایی مثل برق ، تاسیسات ، کامپیوتر ،و عمران و...(حقوق و روانشناسی و... هم خب در مقاطع بالاتر میتونن همچین کاری کنن)
اگه جایی کار نگیرن ، یکم بخونن میتونن یه دفتر کوچیکی باز کنن خود اشتغال بشن ، از این دیدگاه منظورمه
اونایی که دوست دارن با رشته ای که خوندن پول دربیارن

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [466] - Đęąđ.ğïřł - 11-10-2022

(11-10-2022، 0:08)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2022، 0:06)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادته چن ماه پیش بحث کردیم سر سقط جنین؟ درباره اینکه درسته یا نه و فلان.. الان داشتم بهش فکر میکردم و متوجه شدم که سقط کردن یه تناقضه کلا.. چون با سقط ما جلوی زندگی کردن یک فرد دیگه رو میگیریم و انگار فک میکنیم که صلاح اینه که اون فرد زندگی نکنه و ما بجای اون داریم واسش تصمیم میگیریم در حالی که نکته جالب اینه که ما خودمون هم داریم زندگی میکنیم که.. مثل این میمونه یه بازیگر بگه من اجازه نمیدم بچم بازیگر بشه.. خب اگه چیز بدیه پس چرا خودت بازیگری.. الانم اگه زندگی چیز بدیه و نمیخوایم یه نفر دیگه رو واردش کنیم پس چرا خودمون داریم زندگی میکنیم؟

ولی عده ای واقعا تواناییش رو ندارن که از یه کودک محافظت کنن یا به دلایلی ناخواسته باردار میشن مثلا بهشون تجاوز میشه اونا باید چیکار کنن؟

بچه های مریض واقعا باید سقط شن
یه خیانته در حق همه حتی دولت
چون بچه مریض دارو میخواد اونم بیماری های ژنتیکی که داروهای خاص و گرونین
خب تاکین اینا برعهده دولته

(11-10-2022، 0:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2022، 0:06)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادته چن ماه پیش بحث کردیم سر سقط جنین؟ درباره اینکه درسته یا نه و فلان.. الان داشتم بهش فکر میکردم و متوجه شدم که سقط کردن یه تناقضه کلا.. چون با سقط ما جلوی زندگی کردن یک فرد دیگه رو میگیریم و انگار فک میکنیم که صلاح اینه که اون فرد زندگی نکنه و ما بجای اون داریم واسش تصمیم میگیریم در حالی که نکته جالب اینه که ما خودمون هم داریم زندگی میکنیم که.. مثل این میمونه یه بازیگر بگه من اجازه نمیدم بچم بازیگر بشه.. خب اگه چیز بدیه پس چرا خودت بازیگری.. الانم اگه زندگی چیز بدیه و نمیخوایم یه نفر دیگه رو واردش کنیم پس چرا خودمون داریم زندگی میکنیم؟

ما راهی نداریم .نمیدونم واقعا خودکشی بده یا نه ولی اینو میدونم وقتی یه فیلم بد میبینی و گریه اوره یا وحشتناکه بالاخره تموم میشه و خب ادم با وجود اینکه داره عذاب میکشه دوست نداره پاشه بیاد بیرون وسط فیلم.دوست داره بدونه ته این فیلمی ک انقد وقتشو گرفت چی میشه
اینکه بچه رو بکشیم واقعا دخالته .تا قبلش دستت بود ک نزاری تشکیل شه .حالا که شد حق نداری دخالت کنی .شاید زندگی اون خوب بشه از کجا میدونی.همه مردم که زندگی دردناک ندارن
باید بهش فرصت انتخاب بدی اگه دسوت نداشت از وسط این فیلم بلند میشه میاد بیرون اگه دوست داشت که تا تهش میبینه
و در نهایت هرادم به یه دلیلی به دنیا میاد وقتی اثرشو تو این دنیا گذاشت وقتش تموم میشه و میره میخواد بچه دوماه باشه یا یه پیر ۱۰۰ ساله

خب اگه سقط جنین یه راه باشه پس خودکشی هم یه راه میتونه باشه دیگه.. فرقی ندارن که

(11-10-2022، 0:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بچه مریض هم داره زندگی میکنه دیگه فرقش با سالم چیه

(11-10-2022، 0:16)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2022، 0:07)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱. خب این دوستت اشتباه کرد رفت .بعد ادم وقتی شانسش تو تجربی یه رشته خوب نمیگیذه دیگه باید بره سمت یه رشته ای که ببینه میتونه از عهدش بربیاد یا نه .۴سال عمر تلفی براچی اخه
۲.خب منم منظورم همه چیزه .اینکه یکی تو یه رشته موفقه دلیل بر این نمیشه اون رشتت بازار کار مناسب تری داره .نه فقط طرف علم و استعدادش تو این موضوع بوده
یکی ممکنه بگه مخابرات اصلا کار نداره ولی برق میشه فلان کاررو کرد .یا حتی تو رشته خودم یه سریا میگن اصلا بازار کار نداره ولی یه سری دیگه هرروزپیشرفت میکنن و درامد انچنانی دارن

۳.بله بله
1.اون بنده خدام سال 89.90 فکر نمیکرد انقدر تحریم بشیم که ، رشته نو پا بود تقریبا فکر کنم ، میگف نمیدونم عضو فلان سازمان و وزارت میشم برا شون کار تحقیقاتی انجام میدم ، فکرشو نمیکرد که تعداد بیکارا زیاد میشه یا انقدر تحریم میشیم
یا کلا انقدر بی ارزش تر میشه درس و دانشگاه
2.اینم باز حالت دیفالتشه ، همین برق رو در نظر بگیر ، برادر 15 سالم از الانش ماهی 2 تومن درامد داره ، روزای تعطیل فقط میره کار میکنه ..
من فکر میکنم الان فن بلد بودن بیشتر جواب میده ، فنی که به زندگی همه بیادا ، چطوری بگم ، بعضی رشته ها لامصب مثل آب رو میمونن هر طرف بری نیازش دارن ..
ولی خب اونایی که میگن کار نیست مخصوصا توی رشته هایی مثل شما حق دارن
اگه یه شرکت بهشون کار نده حتی با پارتی خب بنده خدا ها میمونن بیکار

ولی رشته هایی مثل برق ، تاسیسات ، کامپیوتر ،و عمران و...(حقوق و روانشناسی و... هم خب در مقاطع بالاتر میتونن همچین کاری کنن)
اگه جایی کار نگیرن ، یکم بخونن میتونن یه دفتر کوچیکی باز کنن خود اشتغال بشن ، از این دیدگاه منظورمه
اونایی که دوست دارن با رشته ای که خوندن پول دربیارن

نه اتفاقا بدی اینه تو رشته ما فک میکنن فقط باید برن تو ازمایشگاع طبی
درصورتی که ازمایشگاه جز تحقیر و بیگاری کشیدن نداره
خیلی جای پیشرفت هست چون علم زیست شناسی به شدت وسیعه

سقط فقط در یه صورت میتونه میک سنس کنه اونم وقتیه که کلا قبول کنیم که زندگی نکردن بهتر از زندگی کردنه

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [466] - sober - 11-10-2022

فرقش اینه که ما به بچه ی مریض داریم ظلم می کنیم وقتی نمی تونیم نیازهاشو براورده کنیم
خودکشی و سقط جنین کاملا متفاوته
خودکشی یه تصمیم فردی از سمت یه فرد بیماره ولی سقط جنین گاهی یه داروئه برای پیشگیری

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [466] - امیر‌حسین - 11-10-2022

(11-10-2022، 0:17)سهَ‌ن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2022، 0:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگهداری!

من پسرخالم ، معلولیت جسمی داشت.
گاها غذاش دیر میشد
حموم
دستشویی و...
آخرش سر همین بد نگهداری فوت کرد ، توی سن 10 سالگی
سخته
از همون اول تشکیل نشن بهتره

(11-10-2022، 0:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2022، 0:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما راهی نداریم .نمیدونم واقعا خودکشی بده یا نه ولی اینو میدونم وقتی یه فیلم بد میبینی و گریه اوره یا وحشتناکه بالاخره تموم میشه و خب ادم با وجود اینکه داره عذاب میکشه دوست نداره پاشه بیاد بیرون وسط فیلم.دوست داره بدونه ته این فیلمی ک انقد وقتشو گرفت چی میشه
اینکه بچه رو بکشیم واقعا دخالته .تا قبلش دستت بود ک نزاری تشکیل شه .حالا که شد حق نداری دخالت کنی .شاید زندگی اون خوب بشه از کجا میدونی.همه مردم که زندگی دردناک ندارن
باید بهش فرصت انتخاب بدی اگه دسوت نداشت از وسط این فیلم بلند میشه میاد بیرون اگه دوست داشت که تا تهش میبینه
و در نهایت هرادم به یه دلیلی به دنیا میاد وقتی اثرشو تو این دنیا گذاشت وقتش تموم میشه و میره میخواد بچه دوماه باشه یا یه پیر ۱۰۰ ساله

خب اگه سقط جنین یه راه باشه پس خودکشی هم یه راه میتونه باشه دیگه.. فرقی ندارن که

سقط یعنی تو برای یکی دیگه تصمیم بگیری .خودکشی یه تصمیم فردیه .دیدی سگارو کشتن ،این یعنی تصمیم گیری خودخواهانه برای یه موجود دیگه

بچه مریض داره عذاب میکشه
دیدی این بیماری پروانه ای؟زخما و تاولای گنده میزنن که اصلا خوب نمیشه
یا دیدی فلج های مادرزاد ؟ اینا زندگی میکنن؟