انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! (/showthread.php?tid=276136)

RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - ƁяιƖƖιαηт - 17-10-2019

(17-10-2019، 17:04)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2019، 16:16)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2019، 13:09)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2019، 21:10)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
دوستان عزیزکسی روانشاس سراغ نداره؟اقوامی .آشنایی .دوستی

جان ؟ برای چی میخوای ؟ سوال داری یا میخوای تماس بگیری ؟
دوستام هستن چند نفر؛ دانشجوئن ولی ..

سوال دارم میخوام تماس بگیرم
ولی چی؟
آهان خب میخوای بگو در چه موردیه من سوال کنم ببینم میتونن کمکی بهت بکنن ؟

رهاجون بیاخصوصی بهت میگم
مررررسی عزیزم لطف کردی Heart

RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - امیررضا* - 18-10-2019

(15-10-2019، 1:27)TRUMP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2019، 19:58)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2019، 15:19)TRUMP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم از روح الله زم ...

گرفتن مهره خودشون که سخت نیست :|

کلا همینه .
موفق بشن مهره خودشونه . شکست بخورن کار خودشونه .
کلا یه سری ها هستن بگن کار‌خودشونه .

شما بهتره سایت طراحی کنی
موفق باشی

(17-10-2019، 21:54)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهرانی ها اونایی که نزدیک تهران هستین شنبه هفت صبح میدان امام حسین -علیه السلام - یادتون نره

یاحسین. من میام

(17-10-2019، 17:04)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2019، 16:16)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2019، 13:09)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2019، 21:10)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
دوستان عزیزکسی روانشاس سراغ نداره؟اقوامی .آشنایی .دوستی

جان ؟ برای چی میخوای ؟ سوال داری یا میخوای تماس بگیری ؟
دوستام هستن چند نفر؛ دانشجوئن ولی ..

سوال دارم میخوام تماس بگیرم
ولی چی؟
آهان خب میخوای بگو در چه موردیه من سوال کنم ببینم میتونن کمکی بهت بکنن ؟

به من هم میتونن کمک کنن؟

RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - Faust - 18-10-2019

(18-10-2019، 0:05)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من هم میتونن کمک کنن؟

مشکلت چیه ؟

RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - امیررضا* - 18-10-2019

(18-10-2019، 0:10)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2019، 0:05)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من هم میتونن کمک کنن؟

مشکلت چیه ؟

بیام پیوی؟

RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - ابراهیم هادی - 18-10-2019

(15-10-2019، 1:27)TRUMP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2019، 19:58)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2019، 15:19)TRUMP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم از روح الله زم ...

گرفتن مهره خودشون که سخت نیست :|

کلا همینه .
موفق بشن مهره خودشونه . شکست بخورن کار خودشونه .
کلا یه سری ها هستن بگن کار‌خودشونه .

شما بهتره سایت طراحی کنی
موفق باشی

(17-10-2019، 21:54)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهرانی ها اونایی که نزدیک تهران هستین شنبه هفت صبح میدان امام حسین -علیه السلام - یادتون نره

یاحسین. من میام
ما رو دعا کن دعای خیر منظورمه  Big Grin

RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - ابراهیم هادی - 18-10-2019

خدایا حواست به من هست؟!

گاهی از سختی روزگار نفسم به شماره میافتد..

امروز معنی تازه ای از

مفهوم انا لله و انا الیه راجعون را آموختم 

خیلی زیباست و آرامم میکند

یعنی :خدایا ما برای توییم...

مثل بچه ها که وقتی با پدر و مادرشون درد و دل میکنن اونا براشون راه حل پیدا میکنن چون بچه را از خودشون میدونن..

خدایا من برای تو ام...

میدونم که تنهام نمیزاری..!

"ایاک نعبد و ایاک نستعین" 

فقط از تو کمک میخواهم..

کس دیگری نیست...

RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - saba 3 - 18-10-2019

هومم:/

RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - RedSparrow - 19-10-2019

کم کم داره میشه حسینیه اینجا
نسخه بعدیو بزنید مجلس عزاداران فلشخور نسخه 1 , ایشالله اربعین سال دگ ام برید کربلا با صابر 25r30
راتونم ندادن بنشون کنید 25r30 ای خدا

RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - Faust - 19-10-2019

(19-10-2019، 15:40)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه بعدیو بزنید مجلس عزاداران فلشخور نسخه 1 , ایشالله اربعین سال دگ ام برید کربلا با صابر  25r30
راتونم ندادن بنشون کنید  25r30 ای خدا

جووون داداش (((×

RE: - گفتگو آزاد نُسخه ۳۳۰ ! - RedSparrow - 19-10-2019

(19-10-2019، 15:50)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2019، 15:40)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه بعدیو بزنید مجلس عزاداران فلشخور نسخه 1 , ایشالله اربعین سال دگ ام برید کربلا با صابر  25r30
راتونم ندادن بنشون کنید  25r30 ای خدا

جووون داداش (((×

اینجارو , چطوری تو ؟ :دی