انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ (/showthread.php?tid=299059)

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - م‍حمّد - 10-09-2024

(10-09-2024، 15:48)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2024، 13:47)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چرا
معمولا هرسال چند نفر میترکوندن

به من که رتبه ندادن

یکی که میخواد بره پیام نور
یکیم میگه کنکور ندادم

پارسال حداقل مهسا رو داشتیم سه رقمی شده بود
هی پس من چی Angry

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 10-09-2024

(10-09-2024، 20:55)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2024، 15:48)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من که رتبه ندادن

یکیم میگه کنکور ندادم

هی پس من چی Angry

ممدم رتبه برتر شده بود منتهی یادم نیست دقیق چه رتبه ای

(10-09-2024، 20:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2024، 18:03)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قبولی های فرهنگیان کارنامه ی رتبه نمیدن

به به مبارکه پس معلم شدی
خیلیم عالی

چه بگم والا

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - Đęąđ.ğïřł - 11-09-2024

@م‍حمّد
مبارکه♡

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - امیر‌حسین - 11-09-2024

(10-09-2024، 20:55)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من که رتبه ندادن

یکیم میگه کنکور ندادم

هی پس من چی Angry

عه آفررررین

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 11-09-2024

اینترنت دارم ولی تلگرام و v.p n بالا نمیاد

مشکلش چیه؟

خدایا این اینترنت منطقه ما چشه

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - شـــقآیــق - 11-09-2024

(10-09-2024، 12:11)مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2024، 11:37)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه Telegh_01

تمامی اصناف به اینجا نخواهد رسید از لحاظ قدمت ، اصالت ، خاطرات و آرزوهای پیر جوان مرد زن .

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چالش ببین چقدر میتونی رقص تو خلاق کنی خودم ی 45دیقه

(10-09-2024، 3:28)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دانشگاه خوبه
برید
ولی فقط برای تحصیل حاشیه رو رها کنید

حاشیه چیستا؟!
فکر کن میفهمیی

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - م‍حمّد - 11-09-2024

(11-09-2024، 0:51)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@م‍حمّد
مبارکه♡

البته پارسال بود ولی بازم ممنون

(11-09-2024، 11:39)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی پس من چی Angry

عه آفررررین
تبریکشو قبلا گفته بودی  Big Grin ممنونم 

احساس عجیبی بهم دست داد

راستی مهسا گفته بود بعد اینکه نتایج اومد میگم از چی قبول شدم
از چی قبول شد آخرش؟

(11-09-2024، 22:45)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2024، 0:51)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@م‍حمّد
مبارکه♡

البته پارسال بود ولی بازم ممنون

(11-09-2024، 11:39)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه آفررررین
تبریکشو قبلا گفته بودی  Big Grin ممنونم 

احساس عجیبی بهم دست داد

راستی مهسا گفته بود بعد اینکه نتایج اومد میگم از چی قبول شدم
از چی قبول شد آخرش؟

فکر کنم حقوق

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 12-09-2024

(11-09-2024، 21:58)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2024، 12:11)مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمامی اصناف به اینجا نخواهد رسید از لحاظ قدمت ، اصالت ، خاطرات و آرزوهای پیر جوان مرد زن .

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چالش ببین چقدر میتونی رقص تو خلاق کنی خودم ی 45دیقه

حاشیه چیستا؟!
فکر کن میفهمیی
مرسی فهمیده .