انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد【77】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد【77】 (/showthread.php?tid=85743)

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 06-02-2014

(06-02-2014، 10:50)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفت :بی من چه میکشی؟ گفتم :نفسسسسسسسسسسس!!! چیه؟؟؟ توقع داشتین چی بگم؟؟؟!! هههههههه آره عزیزم اینجوریاس اون ک ازمن گذشت واسه من درگذشت... روحش توگورش و یادش توحلقش!!

LiKe for you !! (:

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 06-02-2014

پسربه پدرگفت ازدختر همسایه خوشم میادوازش خاستگاری کردم, پدر گفت پسرم حقیقت اینه که اون خواهرته ونمیتونی باهاش ازدواج کنی ولی مادرت نفهمه
پسر به مادرماجرا رو میگه, مادر میگه توپسر این مرد نیستیو...
بزودی هرروز ساعت۲۲ و تکرار ان روز بعد ساعت ۱۱ از GEM TV

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - MONA-GH - 06-02-2014

(06-02-2014، 10:51)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بیاید جرعت و حقیقت بازی کنیم یکی لینک میده
مونا جونTongueTongueTongue

انسي =)

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - MR.FARZAM - 06-02-2014

(06-02-2014، 10:51)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 10:48)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 10:47)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 10:44)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 10:42)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی متاسفانه Confused

خاک عالم بر....Tongue
پرسپولیسم تیمهBig Grin

دهن منو وا نکن برادر-___-!

بروووووووووووووووووووووووووووووووووووووو بوس بچه ایBig GrinBig GrinBig Grin
-___-!
بچٌم :|
یو چی ای؟:|
اص من بچٌم:|
ولی زبونمو ندیدیاااااااااااع×
نذار نشونت بدم -___-!

اصن جای بحث وجود نداره هروقت سوم!! اسیا شدین حرف بزنید

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - ERF@N - 06-02-2014

مورد داشتیم که تو عروسی رفیق دوماد یهوووووووو داد زده:
داماد چقدر انتره، ایشالا مبارکش باد!
عروس ازون بدتره، ایشالا مبارکش باد

(06-02-2014، 10:51)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خوبي =0

No !! |:

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - MR.FARZAM - 06-02-2014

بچه ها بای من دیگه حوصله اینجارو ندارمSmile
بای

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 06-02-2014

(06-02-2014، 10:53)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 10:51)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 10:48)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 10:47)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 10:44)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک عالم بر....Tongue
پرسپولیسم تیمهBig Grin

دهن منو وا نکن برادر-___-!

بروووووووووووووووووووووووووووووووووووووو بوس بچه ایBig GrinBig GrinBig Grin
-___-!
بچٌم :|
یو چی ای؟:|
اص من بچٌم:|
ولی زبونمو ندیدیاااااااااااع×
نذار نشونت بدم -___-!

اصن جای بحث وجود نداره هروقت سوم!! اسیا شدین حرف بزنید

هنوز هم میگم بذار بسته باشع -____-!

(06-02-2014، 10:54)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بای من دیگه حوصله اینجارو ندارمSmile
بای

برو ^_^ من تازه یادم اومد تو کییی |: !!

T_T حیف که داری میری وگرنه تلـآفی میکـردم !!

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - ERF@N - 06-02-2014

دانشجو :سلام استاد خوابین؟!
استاد :شماره رو چجوری گیر آوردی؟ کدوم دانشجو هستی؟
استاد :کدوم دانشجویی؟
دانشجو :جوابمو ندادین، خوابیده بودین؟؟
استاد :معلومه، ساعت ۳ نصفه شبه!
دانشجو :ا جدی؟ چون من هنوز بیدارم دارم واسه امتحان تو کصافط درس میخونم!!!