انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ (/showthread.php?tid=292998)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 23-01-2021

(22-01-2021، 22:30)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 22:26)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ولی مغز و تصویر و از همه مهم تر ویدیو رو که از آدم نگرفتن!گرفتن؟خداروشکر جهانم انگار رو به پیشرفته!

شبتونم بخیر

انگار رو کاشتن بش اب دادن رشد نکرد !
جهان با انگار روبه پیشرفته پیشرفت نمیکنه!
برادرم میشه وقتی کلا نمیفهمی چی میگم واکنش نشون ندی:|
میدونم بلدی قشنگ حرف بزنی:|

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - Emmɑ - 23-01-2021

(23-01-2021، 13:04)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 13:02)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمی است دیگر

چرا من حالا؟

الله اکبر
کاری داری عزیزدل خاهر؟
اگ کار مهمی داری ان محروم کنم بفرمایید

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - BIG-DARK - 23-01-2021

(23-01-2021، 13:04)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 13:03)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی ژیگر*-*
ایشالا قرمز شدنت سبز شدنت و از همه مهمتر طوسی شدنت:دی

سبز و طوسی چین 
.-.؟

سبز ینی مدیر کل طوسی محروم

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 23-01-2021

(23-01-2021، 13:03)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی جذاب ژان^.^
ایشالا مدیریت همتون♡
تبریک میگم خانوم.
شما به مقام مامور خفته رسیده اید.

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - _sehun_ - 23-01-2021

(23-01-2021، 13:04)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 13:03)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی ژیگر*-*
ایشالا قرمز شدنت سبز شدنت و از همه مهمتر طوسی شدنت:دی

سبز و طوسی چین 
.-.؟

سبز ادمینه طوسی کاربر محروم._.

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 23-01-2021

(22-01-2021، 22:26)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2021، 22:16)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه!
اگه یروزی تونستی یه مخلوط بدون نقص و همسان با هشت میلیارد احساس و هشت میلیارد آدم به وجود بیاری من حرفمو پس می گیرم!
برو ببین میتونی!
ولی بهت بگم
ذات و احساس هیچکس با هیچکس یکی نیست!اینم صرفا یه شعار همدلیه برادر!

دیدی گفتم درکش سخته!
برای درک حرف من سالها وقت لازمه....مخصوصا برای موجودات به ظاهر متمدن زمین...انسان!
اتفاقا شما درک نکردی:|

من دارم از رو های مختلف و عمق واکنش حرف میزنم تو میگی ما همه با هم هستیم!._.

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - DarkLight - 23-01-2021

@"ѕєнυη"
اهان باشه مرسی
حتما نگاه میکنم:)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - *Aɴѕel* - 23-01-2021

(23-01-2021، 13:05)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 13:03)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ربطی ندارع:/

داره خوبم داره خودم از اقا صابر پرسیدم
مثلا از 2013 که ثبت نام کرده تا 2015 ان میشده بعد دیگه نشده و مقامشو نگرفته

پس چطوره که یه نویسنده یا مدیر ۲ ۳ ماهه استعفا داده ولی هنوز مدیر یا نویسندس؟؟؟؟؟!!Telegh_26

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 23-01-2021

(23-01-2021، 13:06)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 13:04)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سبز و طوسی چین 
.-.؟

سبز ینی مدیر کل طوسی محروم

شتتتت 
  • مرسی سهون عزیزم خیلی لطف داری بهم  Telegh_01

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - BIG-DARK - 23-01-2021

(23-01-2021، 13:05)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2021، 13:04)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا من حالا؟

الله اکبر
کاری داری عزیزدل خاهر؟
اگ کار مهمی داری ان محروم کنم بفرمایید

:/
نچ ندارم برو با همونا خوش باش Dodgy Telegh_43