انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" (/showthread.php?tid=71537)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Wєιяɗ - 02-12-2013

حداقل خدافسی کنیدDodgyDodgyDodgy

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Adl!g+ - 02-12-2013

(02-12-2013، 15:34)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 15:32)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت شوهره؟
خب اممم
از این مردا نباشه که میرن باشگاه دارو واین جور چیزا میخورن تا چهار شونه شن
قدش از خودم بلد تر باشه
اخلاق
عصبی نباشه
بد دل نباشه

قيافه ؟
دماغش بزرگ نباشه
مو و چشاش مشکی باشه

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Wєιяɗ - 02-12-2013

من رفم بایHeartHeartHeart

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Ƒαкє ѕмιƖє - 02-12-2013

|: . . زمــآنِ قـَـدیم دخـتـرآش اســمِ شـوهَر کــِه میــُومَد از خجـآلــت سُـرخ میشـُـدَن!! . . حــآلــآ . .دوره زَمــونه عَوض شـُـده!!×!! |:

(02-12-2013، 15:35)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم من اومد اینجا اومد به مونا جواب بدم بعد به تو جواب بدم یه لحظه سب کن

(02-12-2013، 15:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: . . زمــآنِ قـَـدیم دخـتـرآش اســمِ شـوهَر کــِه میــُومَد از خجـآلــت سُـرخ میشـُـدَن!! . . حــآلــآ . .دوره زَمــونه عَوض شـُـده!!×!! |:
سلام ...
دیگه صندلی داغه دیگه مجبورم جواب بدم

(02-12-2013، 15:37)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 15:35)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 15:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ...

|: اینجـآ صنـدلی دآغ نـی خـو . . /: !! بـرو تـو صنـدلی دآغ درخـوآست بـه تـآ نـوبتت بشه و همه ازت سـوآل کنـن!! ((: >___0

چرا به خودم سپاس دادم
دیگه سوال نداری مونا؟

ســآیت بعضــی اوقـآت قـآطی میکنـه*!*

(02-12-2013، 15:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 15:37)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ...

|: اینجـآ صنـدلی دآغ نـی خـو . . /: !! بـرو تـو صنـدلی دآغ درخـوآست بـه تـآ نـوبتت بشه و همه ازت سـوآل کنـن!! ((: >___0
من ومونا حوصلمون سر رفت اینجا صندلی داغ درست کردیم ایشکال داره؟

(02-12-2013، 15:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســآیت بعضــی اوقـآت قـآطی میکنـه*!*
اره الان من به خودم سپاس دادمBig Grin

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - MONA-GH - 02-12-2013

(02-12-2013، 15:36)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفم بایHeartHeartHeart

باي ولي من سلام كردم Dodgy
من بهت سلام كردمDodgy