انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ (/showthread.php?tid=296618)

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - BIG-DARK - 01-05-2021

(01-05-2021، 18:08)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:54)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقول سیری اگ این اعتماد به نفسو یونجه داش روزی 4 بار زعفرون میداد Telegh_59

بی تربیت ،خودتو داری میکشونی پایین
همونجوری ک باهات حرف میزنم احترام قائل شو و خوب حرف بزن
اره اعتماد ب نفس دارم ،خوبشم دارم
از این ب بعدم از من اسکی نرو بچه
خدا نگهدار

جنبه داشته باش همین
فقط بگم اینو سیری گف ن من
بابای

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - shghyegh - 01-05-2021

(01-05-2021، 18:10)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 18:09)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تو بد گروهی افتادی پسرم Big Grin
---
چون تو منو نشناختی هه ههههه
ببین من و حسین مشترکن تنبلیم میشه نزار که جدی بشیم. چون واقعا حسش نیست

اره عب نداره درک میکنم Sleepy

منم هر دفه کم میارم همینو میگم Telegh_01

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - THEDARKNESS - 01-05-2021

اقا من رفتم سر افطارم بحث رو استپ بزنید تا بعد برگشتم

(01-05-2021، 18:12)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 18:10)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین من و حسین مشترکن تنبلیم میشه نزار که جدی بشیم. چون واقعا حسش نیست

بعد سیر شدن شکمم میام جوابتو میدم

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Setayesh.s - 01-05-2021

(01-05-2021، 18:07)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 18:06)Setayesh.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی هی نمکدوووون
22

نمکدون عمته
من فلفل دونم

(01-05-2021، 18:06)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب قهر کرده بچه نازشو بکش Telegh_01

-_-
چه خوب که به هویتت پی بردی D:

(01-05-2021، 18:12)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا من رفتم سر افطارم بحث رو استپ بزنید تا بعد برگشتم

(01-05-2021، 18:12)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد سیر شدن شکمم میام جوابتو میدم

اره برو قندت افتاد هه هههه 14

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Prometheus - 01-05-2021

(01-05-2021، 18:14)Setayesh.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 18:07)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمکدون عمته
من فلفل دونم

-_-

به نظرم توهم زور بزن میتونی

من برم فعلاااا

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Setayesh.s - 01-05-2021

(01-05-2021، 18:16)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 18:14)Setayesh.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظرم توهم زور بزن میتونی

همون تو که میدونی کافیه

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Emmɑ - 01-05-2021

یکی هم بیاد تو بخش پزشکی فعالیت کنه|=

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - •ДmịrHoSsiŋ• - 01-05-2021

(01-05-2021، 18:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وکیل اباد؟
کجای وکیل اباد؟؟
وکیل اباد به اون عظمتتتت
الان با دوستات بخوای بری جایی که بهتون خوش بگذره میرین تو وکیل اباد وایمیستین که ماشین بهتون بزنه؟ ._.

منظورم بوستان وکیل آباد بود که خب اونجام بستس |=
همون خونه هم جمع شید منچ بزنید بهتره v:
ولی خداییش فقط ی طرقبه شاندیز رو داریم چ وضعه |":