انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" (/showthread.php?tid=71537)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Mᴏsᴇs - 02-12-2013

(02-12-2013، 14:36)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 14:33)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 14:31)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 14:30)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 14:28)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به اون کسایی که تازه اومدن

فكر كردم زلزله اومد يه چيزشد خداي نكرده
فک کردی اینجا زلزله اومد یا تهران؟

وللش
نمی دونم چرا مدرسمون رو تعطیل نمیکننaah
برا چی تعطیل کنن؟؟

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Adl!g+ - 02-12-2013

(02-12-2013، 14:33)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 14:31)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 14:30)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 14:28)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وللش

من خوشحال يك هفته نميرم مدرسه ولي خيلي خارش دارم لعنتي
اخی عزیزمng2
من خیلی کوچولو بودم گرفتم چند ماهم یا 1 سالم بوده یادم نیسBig Grin

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - MONA-GH - 02-12-2013

خدا كنه تا دوماه ديگه خوب نشم

(02-12-2013، 14:37)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 14:36)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وللش
نمی دونم چرا مدرسمون رو تعطیل نمیکننaah
برا چی تعطیل کنن؟؟
حالا یک ساعت واسه این باید توصیح بدم
من در استان بوشهر شهر برازجان زندگی میکنم که زلزله اومده و پس لرزه ها هم تمام نشده به همین دلیل ما تو مدرسه چون خطر ناکه تو حیاط میشینیم و چون اینجا خیلی گرمه ما نزدیک بود این شکلی شیمpe5

(02-12-2013، 14:42)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا كنه تا دوماه ديگه خوب نشم
خخخخخخخخخخخخخخخخBig Grin

همین الان یه پس لرزه زدcrying
زله ترک شدم

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ღSηow Princessღ - 02-12-2013

بچـه ها رمان در همسایگـی گودزیلـآ رو بخونید! اسمشـ یه جــوریـه امـّا خیلـی باحالـه!Sleepy

بای|:

(02-12-2013، 14:48)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچـه ها رمان در همسایگـی گودزیلـآ رو بخونید! اسمشـ یه جــوریـه امـّا خیلـی باحالـه!Sleepy

بای|:

خلاصه:

یه دخترشیطون ودیوونه به اسم رهاشایان...یه پسرشیطون به اسم رادوین رستگار...هم کلاسی هایی که سایه هم دیگه روباتیرمیزنن...رهابه شدت ازرادوین متنفره واین تنفرباعث میشه که واسه اذیت کردنش نقشه های مختلفی بکشه...البته این وسط رادوینم ساکت نمی شینه و هرکاری می کنه تاحرص رهارودربیاره...این نقشه کشیدناواذیت کردناوحرص دادناباعث میشه که اتفاقای خنده داری بیفته.
همه چیز خوبه وزندگی به خوبی می گذره اما به دلیل یه سری ازمشکلات،رها مجبورمیشه ازخانواده اش جدابشه وتویه خونه دیگه زندگی کنه...اماباورودش به خونه جدید...

اره خيلي باحاله

وووی این ها رو ول کنین من هنوز تو شک زلزله هستم

(02-12-2013، 14:51)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كي خوب ميشه

(02-12-2013، 14:55)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 14:51)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كي خوب ميشه
گفتن تا یه هفته دیگه پس لرزه ها ادامه داره روزی5 تا پس لرزه میزنه همین چند دقیقه پیش یکیش زد

(02-12-2013، 14:58)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-12-2013، 14:55)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كي خوب ميشه
گفتن تا یه هفته دیگه پس لرزه ها ادامه داره روزی5 تا پس لرزه میزنه همین چند دقیقه پیش یکیش زد

تو چيزيت نميشه چطور