انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 (/showthread.php?tid=295736)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - _sehun_ - 28-03-2021

(28-03-2021، 19:28)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 17:47)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن سهون گروهی رپ نمیخونه اکسو سبکش پاپه بعضی جاها از رپ استفاده میکنه
آهنگ مانستر از اکسو رو گوش کن
خب موقع خودن اره درسته تک رپ میکنه ولی من مطمئنم اون تک خوندش تاثیرداره چون قبلش با جمع هم سناریو و متن و غیره رو بهم انجام میدن تک خونی رپ هم بهتر میشه براش(:

بله بله درسته

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - لــــــــــⓘلی - 28-03-2021

(28-03-2021، 18:51)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 18:49)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم صد در صد (:

عومممم برگام (: برگام برگام برگاااام
من باید بیام ب سهون ی چیزی بگما :/

(:
نه هیچی نگو مامانی/: عررر

اهم پس کرم از خودته :/ بشین سر جان شیطونی نکن ::///

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - моои - 28-03-2021

(28-03-2021، 19:35)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 19:33)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا من مشغول درس و افسردگی و استرسمم:/

اهان هعیی میگذره :/
حالا چرا استرس؟

آدم کنکوری استرس نداشته باشه؟
بعد منی ک سر چیزای کوچیکم استرسم فوران میکنع:/

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - _Strawberry_ - 28-03-2021

(28-03-2021، 19:40)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 19:35)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا چرا استرس؟

خب سعی کن استرس نداشت باشی اینجوری بیشتر سر در گم میشی :/

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - shmim - 28-03-2021

(28-03-2021، 19:40)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا چرا استرس؟

سال اولی هستی ؟
منم کنووری ام
سال دومی البته

از ی طرف اسنرس دارم
از ی طرف نمیخونم
دیوونه شدم انگار

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - shghyegh - 28-03-2021

(28-03-2021، 19:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 19:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شما ک انسان نباید گفت مسلما
ببین عزیز من
بیا یکم منطقی فکر کن
من یه شماره ای رو جا به جایی زدم ؛ بعدشم معزرت خواهی کردم
الان این قضیه انقد دردسر داره ؟
برگشتی بم گفتی با نبودنت خوشحالیم بعد میگی من کرم دارم ؟
قرصاتو با نوشابه خوردی فرزندم ؟

اره اگه انسانی تویی همون بهتر من نباشم
اولاشما معذرت خواهی نکردی هرچی از دهنت در اومد گفتی
دوما بله هنوزم با قاطعيت تمام میگم کرم از خودته ک دنبال حاشیه میگردی
سوما بی زحمت یکم با هم سن سالای خودت وقت بگذرون من حوصله دردسر ندارم
با تشکر=/
من فحاشی کردم ؟
اول خودت شر تفت دادی منم فقط جوابتو دادم
دوما اتفاقا شما تو حاشیه نیستی ک بخوایم دنبالت بگردیم؛ فعل و انفعالاتت همین وسط انجام میشه
اگه حوصله دردسر نداری پس چرت و پرت نگو
من تو اون تاپیک هیچی بت نگفتم ولی خودت کرم ریختی
الانم لطف کن انقد  نخور
حله ؟

[/quote]

خیلی بی شخصیتی واقعا متاسفم برات
شرو خودت تفت میدی کارته
خودت دم ب دیقه تگ میکنی تگ نکن آقا تگ نکن ک فحش نخوری هر چند من فحش ندادم فقط واقعیتارو گفتم
جنبه نداری تو تاپیکا نظر نده ک بعدش بیایی پاچه بگیری
نگران نباش نمیخورم برا تو میزارم ک از گشنگی نمیری
فک کنم الان دیگه حل شد نه؟

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 28-03-2021

(28-03-2021، 19:33)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 18:58)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورش والت دیزنیه هالیوود یه چیز دیگه س ._.

ارمان جان جای دیگه نگی ها!والت دیزنی شرکت سازنده فیلمای ماروله و که در کل کل شرکت های فیلم سازی امریکا زیر مجموعه هالیوود هستن بچه جان .
وای خدا ببین کی به کی میگه:/
دیزنی به مارول نزدیکتره حالا تو بگو هالیوود -_-
خوبه خودتم میگی ولی عمل نمیکنی!

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - _Strawberry_ - 28-03-2021

چرا ازبقیه هیچ خبری نیس._.

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - THEDARKNESS - 28-03-2021

(28-03-2021، 19:46)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 19:33)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمان جان جای دیگه نگی ها!والت دیزنی شرکت سازنده فیلمای ماروله و که در کل کل شرکت های فیلم سازی امریکا زیر مجموعه هالیوود هستن بچه جان .

بچه چرا هیچی بلد نیستی هی نظر میدی؟ والت دیزنی زیر مجموعه هالیووده بهش میگن غول بزرگ تجاری هالیوود . کلا تو امریکا هالیوود یه چیزی مثل صدا سیمای ماست که هنه فیلما رو تایید میکنه.

و بله منم گفتم که مارول زیر مجوعه والت دیزنی هستش و میسازه
@"BTS.ARMY"

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 28-03-2021

(28-03-2021، 19:47)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2021، 19:46)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه چرا هیچی بلد نیستی هی نظر میدی؟ والت دیزنی زیر مجموعه هالیووده بهش میگن غول بزرگ تجاری هالیوود . کلا تو امریکا هالیوود یه چیزی مثل صدا سیمای ماست که هنه فیلما رو تایید میکنه.

و بله منم گفتم که مارول زیر مجوعه والت دیزنی هستش و میسازه
@"BTS.ARMY"
بچه خودتی ._.
بلدم کمتر از تو نیستم!
من چیزی غیر از این نگفتم!
منم اینو میگم که تو جایی که دیزنی هست دیگه چرا هالیوودو میاری وسط؟!
هوم؟! انگاری دست چپ دست راست یه نفری رو ببینی بعد بگی اون یه نفر بهش دستور میده ! در حالیکه دست راست اون یه نفر رییسیه که اون میشناسه ._.