انجمن های تخصصی  فلش خور
انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: اخبار، اطلاعیه ها و قوانین (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- موضوع: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! (/showthread.php?tid=9961)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - Ali MuSiC - 27-06-2012

(27-06-2012، 10:28)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان اكانتمو فعال كنم سپاس باشه چي؟Dodgy

شما ببین داره یا نداره ولی من میگم نداره

RE: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - ~SoLTaN~ - 27-06-2012

سپاس اگر برداشته بشه ! این مشکلات پیش میاد :

1- ازبین رفتن شوق کاربران برای فعالیت ! (دیگه هیچ کس هیچ ذوقی برای فعالیت نداره !) در نتیجه = با اُفت سایت
2- زیاد شدن اسپم به طرز فجیــــــــــح (حالا سپاس داریم بازم همه میگن خوب بود یا ممنون و ...! وای به حال اینکه برش داریم !) در نتیجه = با اُفت سایت
3- کم شدن افراد بازدید کننده ! (بدترین اتفاق که ممکنه برای یک انجمن بیفته همینه !) در نتیجه = با اُفت سایت
4- با کم شدن بازدید رتبه سایت کاهش می یابد ! (رتبه که کاهش پیدا کنه در نتیجه سایت با بحران مواجه میشه !) در نتیجه = با اُفت سایت

حالا به نظرت سپاس بهتره یا سرعت ؟

RE: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - Armina - 27-06-2012

منم نظرم مث سلطونه خیلی بدمیشهSleepy

(27-06-2012، 10:35)Soltane-Ehsas-M2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس اگر برداشته بشه ! این مشکلات پیش میاد :

1- ازبین رفتن شوق کاربران برای فعالیت ! (دیگه هیچ کس هیچ ذوقی برای فعالیت نداره !) در نتیجه = با اُفت سایت
2- زیاد شدن اسپم به طرز فجیــــــــــح (حالا سپاس داریم بازم همه میگن خوب بود یا ممنون و ...! وای به حال اینکه برش داریم !) در نتیجه = با اُفت سایت
3- کم شدن افراد بازدید کننده ! (بدترین اتفاق که ممکنه برای یک انجمن بیفته همینه !) در نتیجه = با اُفت سایت
4- با کم شدن بازدید رتبه سایت کاهش می یابد ! (رتبه که کاهش پیدا کنه در نتیجه سایت با بحران مواجه میشه !) در نتیجه = با اُفت سایت

حالا به نظرت سپاس بهتره یا سرعت ؟

خوب اگه سرعت هم نباشه کاربرا نمیتونن تو انجمن راحت باشن (کاربرا ناراضی میشن)درنتیجه=افت سایت
بعد بازدید کم میشه(به دلیل نداشتن سرعت)درنتیجه=افت سایت
بعدشم رتبه فلش پایین میاد

RE: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - ~SoLTaN~ - 27-06-2012

(27-06-2012، 10:40)علی20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب اگه سرعت هم نباشه کاربرا نمیتونن تو انجمن راحت باشن (کاربرا ناراضی میشن)درنتیجه=افت سایت
سرعت برای ما کم نیست ! Sleepy

RE: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - ارکانتاس - 27-06-2012

AngryAngryAngryAngryAngry3ztz

اره مثلا.....Sleepy

RE: انجمن به آخرین نسخه ارتقا پیدا کرد! - Nasim 12 - 27-06-2012

سرعت برای منم کم نیست . اصلا تغییری نکردهHuh

(27-06-2012، 10:42)ارکانتاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

AngryAngryAngryAngryAngry3ztz

این شتک چی میگه باز.....Dodgy

(27-06-2012، 10:42)Soltane-Ehsas-M2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2012، 10:40)علی20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرعت برای ما کم نیست ! Sleepy

برا شما کم نیست برا من بقیه کاربرا کمه من تا اونجایی که خبر دارم کاربرا از سرعت ناراضی هستن حالا خودتون میدونین من نظرمو گفتم