انجمن های تخصصی  فلش خور
مشکلات بازی ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: رفع مشکلات و سوالات فعالیت در انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- موضوع: مشکلات بازی ها (/showthread.php?tid=153)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: مشکلات بازی ها - dm.masoud - 26-09-2013

اسم كاربري من dm .masoud هستش خوب اگه هك نكرده چطور با همين اسم كاربري من پيغام ميذاره؟به ديگران توهين ميكنه اونا فكر ميكنند منم چطور با اسم مديريت مياد؟چرا مسدودش نميكنيد؟

RE: مشکلات بازی ها - حمید رضا صدیقی - 26-09-2013

بازی روح سر کش بدمینتون نمیاد

RE: مشکلات بازی ها - ☼آریا☼ - 26-09-2013

(26-09-2013، 18:47)dm.masoud نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم كاربري من dm .masoud هستش خوب اگه هك نكرده چطور با همين اسم كاربري من پيغام ميذاره؟به ديگران توهين ميكنه اونا فكر ميكنند منم چطور با اسم مديريت مياد؟چرا مسدودش نميكنيد؟

دکتر این کاربر اصلا به عنوان عضو وارد نشده.میتونه جای شما اسمشو بزنه.جات حرف میزنه!

RE: مشکلات بازی ها - dm.masoud - 26-09-2013

اخه چطور ميشه جاي من اسم بزنه؟من وقتي ميخوام پيام بذارم اول ميام تو سايت بعد بازيهارو باز ميكنم ميرم براي بازي تخته. هم بازي ميكنم هم اگه كسي چيزي پرسيد پيام ميذارم يك كاري بكنيد اين بي شرف ابروي منو برده از طرف من به همه توهين ميكنه همه فكر ميكنند منم

RE: مشکلات بازی ها - ☼آریا☼ - 26-09-2013

(26-09-2013، 19:25)dm.masoud نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه چطور ميشه جاي من اسم بزنه؟من وقتي ميخوام پيام بذارم اول ميام تو سايت بعد بازيهارو باز ميكنم ميرم براي بازي تخته. هم بازي ميكنم هم اگه كسي چيزي پرسيد پيام ميذارم يك كاري بكنيد اين بي شرف ابروي منو برده از طرف من به همه توهين ميكنه همه فكر ميكنند منم

بابا افرادی که عضو نباشن میتونن اسم های خودشونو تغییر بدن.مثلا میتونن جای من هم حرف بزنن.اگر جات حرف زد.بگو دارن جام حرف میزنن

RE: مشکلات بازی ها - سارا درزی - 17-11-2013

سلام من عضو سایتم و وقتی بانام کاربریم وارد میشم می زنم ثبت امتیاز میگه برای ثبت امتیاز خود باید عضوشوید.باید چی کار کنم؟HuhHuhHuhHuh

RE: مشکلات بازی ها - jikjik7 - 04-12-2013

slm man ozve jaddidamBlush
mikham bebinam chera  bemitonam varede baziye mazraehdariyekhanevadegi besham!Huhbehem mige tell vared kon vared mikonam mige eshteb hastUndecidedva har kari mikonam entekhabe keshvar az usa taghir nemikoneHuh tnx age rahnamaei konidBlush

RE: مشکلات بازی ها - ایناز f - 11-12-2013

(01-07-2011، 16:50)erfan-2011 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

لطفا هر مشکلی در رابطه با بازی ها و یا بازی خاصی دارید در این قسمت بیان کنید.

با تشکر
باسلام تمامی بازی ها برای من باز نمیشه....ومدام یه نوشته برام میاد که میکه امکان پذر نیست....دلیلش چیه؟؟؟؟

RE: مشکلات بازی ها - Hami92 - 11-12-2013

سلام چرا بازی پوکر به مراحل بعدی نمیره

RE: مشکلات بازی ها - يك مادر - 16-12-2013

سلام.من چطور با نام خودم وارد بازي تخته نرد بشم.خواهش ميكنم يك راهنمايي كامل بفرماييد
با تشكر از راهنمايي شما