انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mᴏsᴇs - 12-10-2013

(12-10-2013، 16:59)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود ب همگیBlush

درود بر تو
فقط یکم مراعات جو حاکم رو بکن!
پدر یکی از دوستان مرحوم شدند....

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 12-10-2013

نقل قول:  خواب دیدی خیر باشه ...

خواب چرا رضا؟!
هم دیدم و هم شنیدم. اصن موندم! این چیزی که نسیم میگه ینی این که فاتحه هممون خوندست! من هیچی نیستم ولی به ایمان دارم به این که اگه من کمک نکنم به کسی نباید انتظار داشته باشم کسی کمکم کنه.

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 12-10-2013

(12-10-2013، 17:01)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2013، 16:59)Luminous نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود ب همگیBlush

درود بر تو
فقط یکم مراعات جو حاکم رو بکن!
پدر یکی از دوستان مرحوم شدند....

ملیکا در جریانه....

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - na30m - 12-10-2013

من بخدا 1سال رفتم حلال احمر تمامی امداد رو یاد گرفتم هرکسو میدیدم مشکل دارشده وظیفم میدونستم کمک کنم ولی اون روز کسی کمکم نکرد

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 12-10-2013

(12-10-2013، 17:01)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب چرا رضا؟!
هم دیدم و هم شنیدم. اصن موندم! این چیزی که نسیم میگه ینی این که فاتحه هممون خوندست! من هیچی نیستم ولی به ایمان دارم به این که اگه من کمک نکنم به کسی نباید انتظار داشته باشم کسی کمکم کنه.

پووووف
الآن دیگه همه دنبال منافع خودشونن...

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mᴏsᴇs - 12-10-2013

منم با نظر فرید موافقم
ببینید جامعه دیگه هر چقدر هم خراب شده باشه
اینا همون مردمایی هستن که برای دفاع از هموطنان جنگیدند و شهید شدند
اینا همون مردمانند....

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 12-10-2013

یه فیلم دوربین مدار بسته هست سر یه خیابون که توی یک کشور خارجی هست. شاید خیلی از شما ها دیده باشن. یه موتور سوار هست که بی هوش افتاده زیر ماشینی که موتور و ماشین دارن می سوزن. مردم میان ماشین رو بلند می کنن و موتور سوار رو از زیرش در میارن!!!!

نقل قول: پووووف
الآن دیگه همه دنبال منافع خودشونن...

اون سوداگرا (منفعت طلب ها) برن به درک. تو این جوری نباش.

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink devil - 12-10-2013

اونایی که فیلم گرفتن اُمیدوارم از عُمرِشون خیـر نبینن .. همین!
آبجی ما پیشتیم ..
حالم گرفته شد!
خدافظ آبجی نسیـم،داداش فریـد،غزال جون،ماکان .. بقیـه .. خدافظ!

(12-10-2013، 17:06)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه فیلم دوربین مدار بسته هست سر یه خیابون که توی یک کشور خارجی هست. شاید خیلی از شما ها دیده باشن. یه موتور سوار هست که بی هوش افتاده زیر ماشینی که موتور و ماشین دارن می سوزن. مردم میان ماشین رو بلند می کنن و موتور سوار رو از زیرش در میارن!!!!

به جان خودم معرفت همون خارجیا از ما بیشتره
البته تو هر فرهنگی همه جور آدمی هست
پس نمی تونیم گیم که مثلا همه ایرانیا بی معرفتن یا.....
ولی جو حاکمه و فرهنگ اونا طوریه که نسبت به هم نوعشون احساس مسئولیت می کنن...

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - .. ReZa .. - 12-10-2013

(12-10-2013، 17:01)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب چرا رضا؟!
 من دو سال پیش... داشتم از بلوار درختی رد میشدم....حواسم نبود پام گرفت به نرده های چوب مانند وسط بلوار... با چونه محکم خوردم وسط خیابون... شانس آوردم گردنم نشکست.... بعد سریع واسه اینکه ضایع نشم ... بلند شدم خودمو جمعوجور کردم... راهی مدرسه خیلی خونسردانه شدمو دردی رو احساس نمیکردم.... به مدرسه رسیدم... دیدم همه بچه ها به من هجوم آوردن ... گفتن شیری چیشده.... من دستمو زیر چونم گرفتم ...دیدم مثه شیرفلکه داره ازش خون میاد و لباسم خونی شده.... این مردم ما ،حتی یک نفر به من نگفت داره از چونت خون میاد...